CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Dolce,Teo e de-a dreptul adorabila,sa-ti traiasca.
Lasa ca va avea timp sa slabeasca,o dragalasa foc.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

GABI, MARY va multumesc pt aprecieri dar imi fac griji pt ca toata lumea se mira de ea ca este prea mare si prea grasa... eu ma mai consolez cu gindul ca poate o fi si genetic pt ca si eu am fost un BB gras...
Am incercat sa ii dau ceai in loc de lapte dar atunci cind primeste laptele papa asa de lacom si vomita tot dupa aceia...am incercat sa ii dau laptele praf mai diluat...dar ii este foame mai repede de 3 ore....nu stiu ce sa mai fac

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dolce - ai o fetita superba, nu ma mai satur s-o privesc. Nu-ti face griji cu greutatea. Fii fericita ca e sanatoasa, va avea timp sa slabeasca cand va face singura miscare. In locul tau as incepe diversificarea pe la 5 chiar 6 luni...sa mai vii pe la noi ca vom incepe sa discutam despre asta..sunt sigura ca Ina te va ajuta cu un sfat bun in sensul asta. E minunata Teo...iar gura lumii n-o lua in seama...Ma declar indragostita de Teo

Am vazut si poze cu Petra...dulce dulce dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Marry - ce maresi frumos s-a facut Robert, ce jucarii frumoase are!!!! Superb broscoiul ala urias
pentru mami si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata

legat de maritis
Ama, sotul tau cu ciomagul e pasnic. eu deja m-am inscris in haita de gonasi la grupul de vinatori din zona. in doi ani pot obtine pusca.

FELICITARI PENTRU STELUTE.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Inaioana.....cu mare interes asteptam discutiile despre diversificare si pt noi bebelushii "de lapte praf" ( noi suntem de la inceput pe praf din motive de hepatita).

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dolcebaby, bebelusha e dragalasa tare, ce daca-i grasutza? Las' ca-i bine! Da, trebuie sa fie de la aerul de tara, de aia o sa plec si eu din Bucuresti in weekend, cu Mocutza cu tot!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Virgi,multumim asemenea
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

[red]Dolce ai o papusica de toata frumusetea.Nu-ti fa probleme ca e prea durdulie ca are timp sa dea jos cand o sa inceapa sa umble , momentan doar mananca si doarme normal ca se depune tot ce mananca. Si dupa lume nu te lua ca daca era mai slabuta atunci se mirau ca-i prea slaba.

Ioanaastept si eu sa ne povestesti cum e cu diversificarea,ca sunt atatia binevoitori in jurul meu care nu inteleg de ce nu ii dau deja si altceva inafara de lapte ca are deja 3 luni si o saptamana. Eu mai repede de octombrie nu-i dau orice ar fi , nu vreau sa sufere pe urma o viata intreaga cu digestia .

Amonar pt Kailan .E asa de dulce.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolce , ai o papusica tare dulcica! Ne era tare dor de tine! Sper sa revii mai des!

Fete dragi, muuuuuuuulti tuturor celor care si-au exprimat interesul fata de parerile mele privind diversificarea. Abia astept sa le discut cu voi. Din pacate trec printr-o perioada foarte proasta si nu am nici timpul nici capacitatea de concentrare suficienta ca sa scriu acum pe larg, asa cum as vrea.
Prin urmare o sa revin cu informatii in zilele urmatoare, sper! Nu e graba mare de tot, nu?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput