CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumesc de aprecieri mamicilor de ciresari se ciresute. Eu consider ca toti bebei de mai-iunie sant SUPERBI. Parca ne-am fi vorbit unii cu altii sa facem numa' copchii fromosi

Poate organizam o intrunire dupa vreo 25 de ani cu ciresarii si ciresutele noastre si poate "ies"ceva lipeli....

LuanaSi io mis de acord.Sa cunoasca viata inainte de a se "lega". Cel putin sa stie de ce se "leaga"! Imi place cum gandesti!

Acu mai am o intrebare. Eu cum nu mai pot sa alaptez din cauza lactozei nu stiu cum sa opresc laptele. Trebuie sa ma mulg din cand in cand ca altfel explodez...dar asa tot imi vine lapte....Stie cineva cum sa procedez?

Adib
Sa fi bucuros ca Ralucuta poate sa aleaga din care mai de care feti frumosi de pe aici la care le cunosti mamicutele Cel putin nu trebuie sa stai cu parul dupa usa.....

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nikolett, nu te speria, doar ti-a zis ca se trateaza! Nu poate fi grav, curaj!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

despre diversificare ne-ar interesa si pe noi,daca nu cumva noi am inceput-o deja cu mucilagiul de orez si praful de orez in biberonul cu lapte.
noi ne-am nascut cu f putin par iar acum ca ne-a crescut si e f blond am descoperit ca pe o portiune de 3 cm nu ar avea par bb meu undeva la spate .i-o fi cazut pufuletuzul acela de par si o sa apara altul.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Amonar, zicea cineva ceva de ceai de salvie... vezi de cauta produse naturiste, in orice caz

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut fetelor

Angelica u made my day

Am fost la munte in busteeni si a fost foarte frumos!... dar ne-am intors cu niste colici ingrozitori!!! si cu poze foarte frumoase

abia mai rasuflu. Saracutu copilas...Doamne cat poate sa mai sufere... nu a mai tipat niciodata atat de tare implorandu-ma sa o ajut

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Amiss, si al meu tocmai a avut o criza de vreun sfert de ora, a adormit, dar inca suspina in somn, rau de tot. Se pare ca nu prea avem ce face...Mai incearca si cu wrapul cand vezi ca o doare foarte rau,caci o tii la caldurica...

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Se pare ca cireselele noastre s-au smecherit in grup....cu bocitul, cu plimbatul.....eu am noroc ca dorme perioade mai lungi ca altfel capiam zilele astea. La noi s-au intetit urletele si pe baza de gingie dureroasa.....deja s-au format locusoarele pe unde trebuie sa iasa primii dintoiasa ca avem urlete, nervi, pumni rosi si bluzite ude de balute....la greu.

Apropo de copiii marisori....simt ca pierd teren, ca nu mai pot sa fiu calma cu el si am inceput sa urlu la el tot mai des....implicit el ma asculta tot mai putin.....si nu vreau sa simta ca il neglijez sau ca e dat deoparte.....am momente cand simt ca nu fac fata si asta in detrimentul lui.

ANGELICA ce lucruri minunate ai scris, sa stii ca am salvat in calculator fiecare cuvintel

Si dau mii de pupici la toti cireseii si ciresicile.....copii scumpi, unul si unul

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Bine v-am regasit mamicilor !

Va pup pe toate si va spun sincer ca v-am dus dorul si m-am gindit la voi in aceste 3 luni care au trecut... Noi ne-am mutat temporar la parinti la tara si acolo nu am net, acum suntem in trecere pe la casa noastra ...
Am reusit sa citesc cite ceva si sa ma uit la bebeii vostri frumosi
V-am regasit pe toate foste gravidute si va pup dulce : VIVIGHE, INAIOANA , AMA, 26 OCTOMBRIE, PAPADIE, LILY, VIRGI, IRINEL, PUIUDANA, MAGGY, RALUCUTZA, SORICUTZA, CARMINABULINA,AMONAR...daca am uitat pe cineva sa-mi fie cu iertare

Teo a mea are 3 luni si o saptamina si are aproape 8 kg, stiu ca nu este bine si ca este prea grasa dar ce pot sa fac daca ea este mincacioasa ? Papa si sin si ii dau si completare cu Milumil dar cred ca ii prieste si aerul de tara...nu stiu ce sa mai zic...
Mai este vreun BB asa gras pe aici ?

Incerc sa va pun poze acum

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Cred ca am reusit cu pozele...

Ioana astept cu interes sa ne spui despre diversificare

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DOLCE e tare dulcica TEO.....iti vine sa-i musti colacei. Daria me e doar cu cateva sute de grame mai "usoara". Bine ca papa bine, eu spun ca grijile sa ti le faci mai tarziu

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput