CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

pentru Magghy

"In orice lucru, partea cea mai importanta este inceputul, mai ales cand e vorba despre ceva atat de crud, atat de fagil...
...Cand il vedeam plangand din tot sufletul, simteam mai degraba o pasiune, decat o panica fireasca.
Daca ar sti copiii, o, daca ar si-ar cunoaste cu adevarat puterile! E ceva de-a dreptul maret in forta lor inefabila!"

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

pentru Ama_kaly

"Asistand un copil care descopera lumea e ca si cum ai redescoperi-o tu insuti. Si te miri cum de ai uitat cat de moale si stralucitor e bulgarele de zapada, cum sclipeste apa in razele soarelui, cum tremura frunzele intr-o zi de vara, cum alearga veveritele de la un copac la altul. Un copil iti reda toate acestea innoindu-le."

Mergi la inceput

pentru Neda

"Un prunc: un cristal pur. Curat si stralucitor. Cu fatzete unice, care-si iau lumina din toate lucrurile si o aduna intr-un curcubeu, trimitand-o iar in lume. Ca pe o noua frumusete, o noua viata!"

Mergi la inceput

pentru Amiss_Zp

"Ea priveste in jur si privirile ei reinnoiesc tot ce ating. Frunzele se ridica inviate. Pana si draperia tremura in fata ferestrei. Umbra o urmeaza in dansul ei si danseaza, danseaza, danseaza, iar ochii ei adanci ca oceanul aduna toata lumea in ei."

Mergi la inceput

MESAJ PT TOTI BB AI CAROR MAMICI NU AU FOST NOMINALIZATE, K NU MAI POT DE SOMN, SI INCA NICI NU M-AM MULS

Draga bebe: fiecare copil este mai pretios si mai minunat decat toate minunile universului - mai invaluitor decat soarele - mai surprinzator si mai supus transformarii, mai creativ decat oricare alta forma de viata. Iar pentru noi, care te iubim - intre toti copiii lumii tu esti cel mai valoros, esti bucuria noastra. Ochii tai vor vedea, mintea ta va scormoni, inima ta va iubi, mainile tale vor crea. Bucura-te de viata, de viata intreaga - de acest dar extraordinar!

Mergi la inceput

In speranta ca atunci cand veti deschide forumul nu va veti trimite PM-ri ca sa fugiti cu toatele pe alt topic, sa scapati de o nebuna lunatica si fara sanse de insanatosire, va urez somn usor si un we cat mai scaldat in iubire!

Pupici si, sper, spre binele vostru, sa nu ma mai auziti, pardon, cititi prea curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Angelica, esti foarte frumoasa.
pe dinafara stiam, pe dinauntru ghiceam; pana acum ardeai mocnit, acum ai prins flacara, iar eu ma ashed alaturea si voi sta sa te privesc.
de-aia se-aduna atatia in jurul tau, daca te-oi fi intrebat, singura, pana acum. dai caldura!
iti multumesc.
esti printe putinii fericiti ce se pot trezi dimineata si pot trai simpla bucurie de a fi! nici nu gandesti ce dar minunat e asta, sa nu-l pierzi nicicand!

luana

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by angelica_g
Pupici si, sper, spre binele vostru, sa nu ma mai auziti, pardon, cititi prea curand!!!

.. ca, iaca, acum ma burzului! ia nu mai spera matale pentru noi ca, daca ne intreaba cineva si pe noi uite, noi zicem, vrem sa te citim curand!

(si te mai intreb in shoapta ceva, ca ma chinuie pacatu' m u i eresc, bat-o vina pe ea de curiozitate: nu fusei matale cu papadelele alea pentru papa, mai devreme?! ca io asta banuiala avui.. daca da, sa-mi zici tot asa, in shoapta, sa nu trezim mamele adormite, stau si ele langa tatii adormiti, caci e frumoasa dimineata de sambata..)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

E frumoasa dimineata de sambata dar taticul nostru lucreaza si iar suntem singurei.si e pacat ca taticul ne iubeste si ii place lui bebe sa fie si tati cu el.

Angelica, m-ai linistit ca incepusem cam prost dimineata cu un pic de plans de bebe si mi-a fost frica pt ca ieri si alaltaieri am avut concert.

sa stiti ca astia mici sunt niste smecheri mai mari decat credem noi.Incercam aseara sa-l facem pe Victor sa adoarma fara sa-l mai plimbam ca doar a stat ieri mult pe afara.Adoarme o data, se trezeste, a duoaa oara la fel, a treia oara la fel , a patra oara se hotaraste mami sa-l imbrace de iesit afara si se linisteste rapid in timpul imbracatului si incepe sa zambeasca.Si binenteles afara , afara adoarme imediat si se trezeste la intratul in casa.Poate pun niste poze noi azi daca ma lasa domnisorul.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Angelica,draga mea,esti minunata!!!Superb tot ce ai scris!!!Da' unde ai de gand sa dispari,acum cand ne inveselesti ziua cu asa vorbe?Mi-ai redat buna dispozitie si am uitat de suparare ca l Andrei e treaz de la ora 6 si nu mai vrea sa faca nani.Si eu avream un somn si ete ca acu' imi trecu!
iu all si un we placut!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput