CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
angelica_g spune:
mesaj pt Si bv
"Dintre toate bucuriile care alina durerea acestui pamant, care poate fi mai dorita decat nasterea unui copil?
Viata e ca o flacara ce arde si se stinge, dar se reaprinde cu fiecare prunc ce vine pe lume."
P.S. Asteptam sa-i spui curand odorului tau: "Micutule - candva erai doar o speranta, un vis. Iata-te acum realitate. Schimband cursul intregii noastre vieti. Micul de tine! Licar de stea! Minune a universului! Dragoste care ne rapeste inimile pentru totdeauna...!"
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
... si pentru ELLAX
"... in acel moment de disperare mi-a zambit pentru prima oara: nu cu un zambet timid, pe jumatate, ca o luna umbrita - ci cu unul plin, cu toata gura ei stirba, incantata aiurea, din senin. A chicotit multumita si m-am trezit razand la randu-mi. Ma luase prin surpindere si mi-a disparut deodata extenuarea, inghitita parca de valul genuin de maternitate care m-a acoperit.
... Spiritul acelei stari - acel delirant umor involuntar - se numea Anna, ... si a ramas Anna din acea clipa, mai departe..."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
... pentru Lacri
"Copilul a descoperit zambetul si-acum zambetele lui sunt ca niste artificii de sarbatoare, luminandu-ne inimile. Bucuria umple casa... Oare de ce radem?... Nu stim, si nici nu conteaza! Comunicam doar, fericiti, iar zambetele sunt expresia incantarii si a iubirii noastre.
Cand apari tu - cel oarecare, cel anonim - figura lui se lumineaza. Cantecele pe care i le canti il incanta. Tu esti cel care il poarta in somn, care ii alunga cosmarurile, il faci sa rada in mijlocul lacrimilor... E atat de frumos! atat de simpatic! atat de nerabdator si de hotarat!...Si, mai ales, te iubeste din toata inima!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
pentru Virgi
"Venirea pe lume a copilului iti restrange drepturile naturale, asa ca nu ma astept sa traiesc la fel cum traiam pe cand ea nu exista. Acum sunt aici pentru ea si sper doar sa fiu ceea ce-i trebuie si sa stie ca n-as parasi-o pentru nimic in lume.
Nimic nu se compara cu a creste un copil, a simti zi de zi ca esti parte a unei munci pe care o imparti cu omenirea intreaga, intr-un miraculos efort de iubire, in cel mai nobil dintre scopuri, perpetuarea rasei umane."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
arleena spune:
mama ce mult ati scris....noroc ca de data asta a fost pe faza Steluta sa deschida subiect nou...
si noi l-am bagat aseara la innot pe pici...evident ca l-am si filmat....
in rest sunt chiuna....

cred ca ii iese un ditisor...si plange de numa si im brate si oricum il tii....isi roade pumnii.....ne roade degetele, are jucarioare de ros nu-i plac parca ii vine sa vomite daca le baga in guritza, nici suzetele(6buc)nu sufera....i-am luat gel din ala calgel dar zice ca numai de la 3 luni in sus...mai are cateva zile pana face 3 dar parca nu as vrea sa-i dau totusi....
mai revin maine....ca deja s-a trezit si e 3 noaptea

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
angelica_g spune:
pentru Puiudana
"Taci puiule! Te voi apara, chiar daca furtunile lumii pandesc dincolo de usa. Vei fi la adapost pana vei creste si vei deveni destul de puternic sa te aperi singur. Dar chiar si atuncdi voi fi mereu acolo, sa te odihnesc, sa te adapostesc, sa-ti poti trage sufletul, de cate ori vei avea nevoie de mine. Cu toata dragostea mea, voi fi urechea mereu treaza... Mereu te voi apara!..."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
pentru Arleena ...(soapte catre Alex):
"Esti nou venit. Cu toate acestea, pari multumit de mica ta lume - lumina, aerul, umbrele pe care le descoperi. Dar universul tau se largestepe zi ce trece - iar eu impart bucuria fiecarei descoperiri. Mi-am gasit vocatia - sa te prezint acestei planete!
... Iti doresc atat de multe...Dar cel mai mult iti doresc sa devii tu insuti. Sa te bucuri de toate darurile cu care te-ai nascut si sa faci din ele minuni de frumusete si ingenuitate!"
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
si pentru piticodroama Alexutza
"Iat-o mergand, mandra de reusita ei. Se opreste o clipa, se clatina, se lasa usor pe o parte. Rade cu toata fata si se ridica din nou. Haide, o sa reusesti! Si reuseste - incet, incet pana iti imbratiseaza genunchii...Toate acestea merita o bombonica. Si un sarut.
...
Nimeni nu poate sti cu adevarat ce este viata sau ce este lumea pana nu are un copil pe care sa-l iubeasca. Atunci intreg universul se transforma si nimic nu va mai fi asa cum parea inainte."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
aaa! si pt Mirage, ca sa nu uite de unde am plecat cu totzii!
"Nou nascuta abia, arata ca o centenara, bajbaind la mormantul vreunei babe. Era epuizata, botita, cheala ca Voltaire, molfaind si rasucindu-si manutele ridate in spasme mute ca si cum ceva foarte rau avea sa se intample.
... Draga Calina: niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai uda, lipicioasa, plina de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
pt Amonar
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue.
Atat de mic. Atat de dragut. Orice se va intampla in anii ce urmeaza, iata perfectiunea, iata iubirea..."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006