Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
gio spune:
Mersi mult Bibi pt info,
sa-ti traiasca Ianis!
Am nr Crisei, multumesc fetele.
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
amik spune:
bibi, sa-ti traiasca flacaii! sa ne pui poze!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Cornelia spune:
Bibi, bine ati venit acasa! Sa iti traiasca Ianis si sa se faca voinic!
Am o rugaminte, imi spuneti si mie de cate ori pe zi fac pp copiii vostri? Maria face si numai de doua ori. Ma dispera. Nici nu mai face dimineata, decat rar (cand nu face seara
), iar pana dupa amiaza seara - deloc. Nu chiar zilnic e asa, dar nu stiu ce sa ii mai fac. E adevarat, ca nici nu se da in vant dupa lichide. Adica ar bea numai suc, daca ar fi dupa ea. Nu stiu cum sa procedez. Oare e mai bine sa ii dau suc (unul-doua pe zi) sau sa insist cu apa/ceai/suc natural. A, ii plac pepenii, cu asta ce o mai fac sa faca pipi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
neatza.
am fost ieri cu stef in moghioros si ne-am plimbat cu barca. i-a placut foarte mult..
a vaslit si el putin...era asa haios cum se chinuia cu vasla!
cornelia - stef bea multe lichide si face pipi cam de 4-5 ori/zi. nu stiu ce sa zic. bineinteles ca sunt indicate sucurile naturale...decat cele cumparate. dai pepene...![]()
pupici. o saptamana buna!
bibi spune:
Cornelia, si David face pipi de cca. 8 ori pe zi, daca nu si mai bine. E adevarat ca totodata si bea apa destul de multa. sucuri nu-i dau decat atunci cand mergem intr-un loc public. In casa pur si simplu nu exista nici un fel de suc sau sirop. Incearca sa inlocuiesti sucul cu apa, poate exemplul personal e cel mai bun. Cumpara-i eventual o canutza frumos colorata si accesorizata cu pai si alte prostioare in care pune-i apa plata. E bine sa consume cat mai multa apa caci in felul asta isi protejeaza rinichii.
P.S. De data asta mi-a iesit asa cum mi-am propus. Am facut cezariana, care cel putin pt. mine a fost incomparabil mai usoara decat nasterea normala, iar refacerea uimitor de rapida (adica luni la 10 am nascut si vineri seara la ora 20.00 am iesit cu copii la o onomastica la cca. 1,5 km de casa, iar drumul dus intors l-am parcurs pe jos), iar acum sunt in plin proces de ablactatie (pt ca din pacate m-am lovit de exact aceleasi probleme ca la David _ adica canale atat de infundate ca nici pompa electrica din spital medela de 8000 de euro nu a reusit sa le desfunde integral, aceeasi hipersensibilitate a mameloanelor, etc.
Acum sunt ferm hotarata sa fiu o mamica relaxata si fericita pentru copii mei.
planege ianis
revin
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
nicol74 spune:
Madishor drum bun si mult noroc !!
Magdone bravo, keep going !!
Dana bine ati revenit !
Ianis bine ai venit acasa, Bibi sanatate si nervii tari !
Marox, uau super vacanta ...
Cornelia si Teo tot cam la fel, 3, 4 ori dar face mult, adica cam umple olica si nu pot sa zic ca nu bea lichide, adica doar lapte bea cam 500ml, 750ml, apa, siropuri, sucuri naturale, chimice, etc. deci ..., oricum in timp a devenit asa, la inceput facea mai des, dar lichide bea la fel, doar ca nu mai bea noaptea, insa inainte si facea mai putin, deci mai des.
va pup,
nicol
gio spune:
Cornelia, Taisia e idem la pipi. Un lucru bun - am scapat de pampersul de noapte daca tot se tine atat - am zis sa profit. Dr a zis ac e ok, n-are nimic. ASa-s fetele astea
.
Va pup
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
pojogam spune:
Sa traisca Ianis si sa va bucure pe toti! Bine ati revenit acasa!
Asa... seria de schimbari continua...
Am fost la un interviu la MGI Metro si desi am avut o engleza deplorabila,si nu erau decat nemtii, fara nici un romanas la interviu(aproape ca ceream ajutor la ce voiam sa spun) am reusits a-i conving ca la programare stau mai bine decat cu engleza si e posibil sa fac o mutare catre acesta firma; m-a tentat pentru o sa am legaturi mai multe catre Germania...Na, eu tot sper si visez!Noroc ca nu era obligatorie limba engleza, oricum s-au hotarat sa ma curseze ca sa se inteleaga si altii cu mine
! Daca citesc in engleza documentatii nu inseamna ca si pot vorbi.
Pe de alta parte suntem bagati pana in gat la servici cu probleme si sunt destul de implicata si aici, partea faina este ca vom merge cu totii din departament la un "team building" la Moeciu de Sus si de abia astept asta! Daca ma hotarasc sa plec si le voi spune, imi va parea rau de asa colectiv!
Am fost acasa in w/end si m-am bucurat de Flaviu de cum evolueaza, insa paraca devine tot mai nastrusnic! In prima seara nu am reusit sa-l culc pana la 2 noaptea iar in urmatoarea era ora 3 si el era fresh.A ramas cu Ovidiu acasa ceea ce inseamna dezmat total! Daca Flaviu a zis "tati te rog sa muti mobila" ... tata asta a facut ![]()
Am o intrebare... reduceri , reduceri dar ceva de incaltat bun asa cam pt ploile anuntate! Stiu ca Dana era de obicei informata...
Va doresc o zi mai putin calduroasa si sanatate la toti!