Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elara, frumoasa miresica ai fost! Cand ti-am vazut pozele cu sala aranjata mi-a venit sa ca iar mi-am adus aminte ca n-am desemnat pe nimeni sa faca poze cu sala inainte sa vina invitatii si n-am decat crampeie prin pozele celelalte...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

Elara super poze si super miresica, iar sala m-a lasat cu gura deschisa.cred ca o sa iau si eu exemplul vostru si o sa pun si eu pe cineva sa-mi faca poze la sala cand e goala.
Alynutza nu stiam chestia cu pantoful.datinile difera de la zona la zona.asa aveam eu impresia(din presupuneri, ce e drept ca nu am intrebat pe nimeni)cu pantoful.uite asa afla omul noutati si se mai lumineaza putin la minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

Giova la faza cu 'in centrul atentiei' stai linistita si incearca din tot ceea ce nu iti place sa gasesti ceva haios si sa te bucuri(caci asta e important in final).revenind la oile noastre, gandestete asa 'in ziua Z eu voi fi presedinte pt o zi' exact ca in reclama.hihihihihihi.si cum presedintele e un om important el este mereu in centrul atentiei si in mijlocul oamenilor, si da oamenilor impresia ca el estepartinitor la problemele lor si ca ii asculta.e lasand la o parte ultima faza cu probl lor,considerativa si voi ca presedintele Rom(el presedintele , tu prima doamna careia toata lumea ii acorda toata atentia si toata admiratia.)
sper ca nu am luat-o prea mult pe aratura, dar imi doresc ca macar sa te fi inveselit putin si sa mai uiti de stresul dinaintea nuntii.

casa de piatra miresico, viata lunga si bogata alaturi de alesul tau si drumul cat mai lin in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by cri.

Fetele, voi ati facut petrecere de burlacite? si daca "da", unde? Caut si eu un bar, discoteca..un loc in care sa se si danseze si sa nu fie de fite sau scump rau....adica nu Bamboo, Cuba...sau d'astea.

Eu am facut petrecerea burlacitelor.
Cu 2 saptmani inainte intr-o vineri noaptea, in Club A.
Am fost vreo 10-12 fete.
Ne-am distrat pe cinste pana la 4-5 dimineata.
A fost super dragut ca am putut sa bem cat am vrut pt. ca nici una nu era cu masina.
Intelegerea a fost sa ne duca si sa ne ia de acolo baietii.
Unii ne-au dus si altii ne-au luat ... ca sa nu-i chinuim pe aceiasi.
Asa ca...actualul sotz s-a sculat la 5 dimineata sa-si ia zapacita din Club A, s-o duca acasa si s-o depuna in pat, apoi sa se duca la munca (am uitat sa va spun ca el in sambata aia lucra).
Asa...aspectul financiar.
Mie nu mi s-a parut foarte scump. Am platit 50.000 lei/fata intrarea si bauturile (acu depinde cat de "setoase" sunt fetele...).
Eu ma pregatisem cu vreo 2 milioane si, desi s-a baut destul, cred ca m-am intors acasa cu un pic mai putin de un milion.

Elara...bine ai venit.
Am transmis mesajul.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by elara

Iata cateva poze facute de prieteni la cununia religioasa.
Pe cele profesionale le vom primi peste vreo 2 saptamani.
De la civila nu am poze la mine (am cateva dar acasa).

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Elara bine ai revenit!!! Frumoase poze si chiar ca ati avut o idee buna de a fotografia sala inainte de e veni invitatii!!!NUmai bine!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele..gata sunt emotionata ...am emotii...gata aproape pregatirile....va pup pe cele care va ganditi la sufletelul meu...va pupic....
AMR 3 zile pana la ziua cea mare!!!!!

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Am vazut si eu emisiunea cu pricina si mi s-au parut ambele nunti de un prost gust fantastic. Manele peste manele, strigarea darului, etc sunt elemente care nu corespund standardelor mele, drept pentru care cred ca este ultima editie pe care o urmaresc. Chiar nu inteleg ce vor sa demonstreze cei de la Antena 1... Ca nu se poate face o nunta romaneasca de bun gust?! Ba eu sunt convinsa ca se poate! Tare as vrea sa vad si o astfel de nunta. Sau cumva nu face audienta?!

Capul sus, Giova! Cum adica nu-ti place sa fii in centrul atentiei?! Pai, tanara esti, frumoasa esti, fotogenica esti... ai toate atuurile asa ca lasa prostiile si zambeste cat mai larg. S-ar putea chiar sa-ti placa sa fii in prim plan pentru ca orice femeie isi doreste sa fie admirata, iar in ziua nuntii suntem de o mie de ori mai frumoase decat in rest si de doua mii de ori mai admirate decat in rest. Crede-ma pe cuvant! Eu detest pozele si ma feresc de camera dracu' de tamaie, iar toate pozele din vacante sunt numai cu peisaje, parca eu nici n-as fi fost acolo. Totusi, in Ziua Z am stat cuminte la poze si bine am facut
Frumusica si finuta miresica ai fost, Elara! Casa de piatra si tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Elara, frumoasa mireasa ai mai fost! Sa va iubiti si sa fiti mereu fericiti!
Giova, Pepenash are dreptate! Te inteleg perfect, pt ca si pe mine ma apucasera nevricalele cu cateva zile inainte de nunta din fix aceleasi motive. Cum, sa nu pot eu sa ma retrag intr-un colt si sa stau acolo linistita fara sa ma hinghereasca nimeni?! Cum, sa se uite toata lumea la mine o zi intreaga?! Sa le zambesc tuturor chiar daca, poate, nici nu inteleg ce-mi zic?! Sa-mi infranez instinctul de a ma intoarce cu spatele cand vad o camera de filmat?!Hmmm, mi se parea atat de complicat.... Ei, tin sa te anunt ca in ziua nuntii pesemne ca mi-am descoperit trasaturi narcisiste de mare vedeta pt ca mi-a placut la nebunie sa fiu in centrul atentiei, sa-mi spuna toata lumea ce frumoasa sunt-macar o data in viata consensul a fost total si sincer- n-o sa mai pup asa ceva si eram constienta de asta!!!

Mi-a placut sa fac ture printre invitati, sa vb cu toti, sa dansez in mijlocul lor cu camera atintita pe mine si cu aparatul de fotografiat urmarindu-mi fiecare miscare! E adevarat ca n-am scapat total de aversiunea catre camera, dar macar am stat cu fata la ea!!
Cat despre zambete, fotografa mea mi-a spus un lucru care pt mine a fost sfant:"cand ma vezi, cand apar in raza ta vizuala, indiferent ce faci, cu cine vorbesti, tu sa razi la mine"!!! I-am ascultat sfatul, a fost si distactiv pt ca mai vb si eu cu cineva si cand o vedeam cu coada ochiului incepeam instant sa rad ! Marele castig in urma acestei situatii este ca in 99% din poze zambesc/rad diafan!!!
Si apropo de emisiunea cu pricina de aseara: eu n-am vazut-o dar maica-mea a devenit pasionata de nunti si mi-a zis ca una dintre mirese(cea bruneta) a stat foarte serioasa toata nunta si ca n-a avut acea imagine de mireasa fericita si zambitoare pe care te astepti s-o vezi la o nunta!
Asa ca, fetele, zambiti intr-una, radeti cu gura pana la urechi, nu stai bosumflate sau serioase, ca-i nunta nu seara la opera!!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

fetele multam mult pentru urari!
elara bine ai revenit!foarte frumoase pozele!
mai am si eu de dat avans la tort si de hainele lu' izbitzelul meu !
uffff incet-incet mai imi iau si eu de o grija si am si eu timp sa stau cu mama mea, care tre sa vina si ea in tzara la sfarsitul lunii!
de abia o astept!
la fete si noapte buna!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pepenash, Alinacn aveti foarte mare dreptate. Va multumesc pt. sfaturi si incurajari.
Doamne ajuta sa avem o nunta frumoasa, fara prea multe peripetii.
Am auzit ca iar vor fi zile caniculare. ma gandesc la al meu bebeu si la al meu sot.
Elara ati fost foarte frumosi, si eu as vrea, daca accepta preotul sa intru in biserica cu voalul pe fata. sa vedem vineri dupa spovedit ce-mi va zice. Misto ideea cu sala gola fotografiata.
Voicu bebi fruntea sus ca mai avem putin.

Fug sa mai ajut pe mama si matusa la marturii.
caci acum am venit de la restaurant cu Clau si sorella. ce bine e sa am pe cineva care sa vada de bebe si sa ne mai facem si noi de cap.

si pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput