Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare miresici mumoase!
urez si eu un sincer la multi ani celor care si-au sarbatorit onomastica ieri!

am si eu noutati despre nunta mea, cum ar fi:
- am dj si am dat si avans!
- am dat avans si la vereghete si o sa le am gata pe 2 sept cel tarziu! m-am dus eu dupa bijutier pana in constanta sa dau comanda, dar nu -mi pare rau!!!

si momentan cam atat!
pupa mama pe ele de fete frumoase

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

hallo fetelor
Alynutza dar pantoful nu ti se fura ca sa demonstreze mirelui ca ixulescu te-a furat, ca asa pot veni 100 sa zica ca fiecare te-a furat si sa-l pacaleasca pe mire
nu stiam ca mireasa trb furata ca sa nu i-o fure altcineva mai tarziu.eu chiar nu vroiam sa ma las furata
auci, pai da in cazul asta ma mai gandesc

Mergi la inceput

hallo miresici si sotioare
ginutza
felicitari pt dj si verighete.bine ca ai mai bifat niste chestii in catastiful rosu.tine-o tot asa ca sa scapi si tu mai repede cu ultimele retusuri si sa ai timp sa rasufli si tu.
eu miercurea trecuta am luat invitatiile si deja de azi am inceput sa le imprastii pe unde pot.in ceea ce priveste cardul de masa(gen plic)il facem noi acasa.pai decat sa dau 22.000 pe o hartie indoita la care poate ca mai adauga si scrisul, pai da ce fac ajung la pretul invitatiilor?)asa ca mai bine le facem noi, e mult mai usor decat invitatiile unde riscul era mai mare.
maine ne intalnim cu nasa.abea astept sa vad ce facem

Mergi la inceput

fetelor apropo mi-am adus aminte. ati vazut aseara tablou de nunta.ce parere aveti de mirele caruia i s-a pus in piept sub cocarda o hartie de 100(ron,euro/sau ce erau ca nu am observat)am zis ca nu e adevarat.chestiile astea se faceau acum ixpe ani in urma nu acum.nu am stat pana la sfr dar am inteles ca amandoua nuntile au fost cu strigare.fetelor deja ma doare capul.inca se mai practica asa ceva???eu am fost la o astfel de nunta(cred ca abea intrasem la fac)pe vremea aia tacamul era 500.000 lei.eh, aproape de sfarsit au inceput sa strige darul.toti dadeau mult mai mult(milionul, ...$,etc si io cu o voce de imi venea sa intru in pamant am zis 500 ca daca nu aveam de unde sa dau mai mult.dar m-am simtit super PENIBIL.nu stiu oamenii astia care fac astfel de nunti nu se gandesc si la faza asta? isi injosesc proprii invitati.groaznic
parerea mea.daca am atins pe cineva va rog nu aruncati cu bolovani in mine.dar inainte sa fac ceva ma pun si in pielea celuilalt sa vad ce ar simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alynutza doar in Ardeal e obiceiul cu furatul pantofului. eu stiu deja cine mi-l fura.dar nu stiu ce semnificatie are.
Si mie mi s-a rupt un perete de la o masea care e in tratament, dar bine ca e in spate si nu se vede, ca oricum pana nu pune plomba definitiva nu se poate face nimic.
Machiajul va fi dupa coafura, asa ca...voi vedea cat de cald e sambata(cica 37 grade) si in functie de aia mai vad daca fac sau nu dus.Dar cu siguranta voi face, la cate emotii am cu coafura.

Tot mai putine zile sunt si eu nu mai pot. Nu ne place la niciunul sa fim centrul atentiei. iar sambata vor fi 140 perechi de ochi indreptati spre noi.

Mare lucru nu mai avem de facut, sunt multe chestii care trebuiesc facute sambata si asta ma dispera.

Sa va zic faza tare: am auzit-o pe soacra ca a luat hartie creponata alba si albastra pt. masini, bai.... am vazut negru in fata ochilor.
I-am zis ca nunta noastra e pe auriu (parca n-ar stii) si ca eu am luat deja funde pt. masini nu hartie creponata ca pe vremuri.

Vineri facem o intalnire cu toti si le spunem la fiecare ce au de facut sa nu ma trezesc ca fac altceva sau cine stie ce-i apuca.

Mi-a venit si sotul, ce bine e cu el aici, nu credeam ca mi-e asa de dor de el.
L-am trimis la maica-sa sa manace, eu nu am avut chef sa merg, mai bine am stat pe net.

Cu aranjatul la mese vom intampina ceva greutati, dar sa speram ca se rezolva.

pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alynutza, multumesc frumos.

Gurule, sorry, capul meu tinea minte ca sambata e ziua Z pt tine... Ma iertzi????

Giova, Voicu, Danye, cum va simtzitzi?
Va urez calm mult..ca acestea sunt zilele cele mai dificile...

Si nuntzi de vis!!!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

alinacn, cred ca Gio are dreptate, si furatul pantofului e traditie de-a noastra din Ardeal. La mirele meu nu i-au dus nimic drept dovada, nici nu stiam ca trebuie. Oricum nu se da nimic pana nu se vede "moneda de schimb forte" - adica miresica. La emisiunea aia m-am uitat si eu, si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mi s-au parut super naspa fazele cu strigarea si indesatul de bani pe unde se putea la momentul dezgatitului. De nunta cu strigare eu n-am mai auzit de ani buni de zile. Sa nu mai zic ce penibil mi s-a parut sa ii tot vad slapii aia la mireasa blonda, ok, inteleg ca te bat pantofii (ca si mie mi-au ros picioarele la nunta de numa si nu imi luasem nimic de schimb), dar chiar sa-ti etalezi slapii fara jena cand te vede o tara intreaga... macar la momentul jartelei sa-si fi pus pantofii de mireasa. Dar ma rog, fiecare isi face nunta cum o vrea si gusturile sunt multe.

Gio, hai, fruncea sus! Apoi de aia sunteti mire si mireasa, sa se uite lumea la voi. Mie mi-a placut sa fiu in centrul atentiei si ma distram de minune mai ales de nas care se purta cu mine ca si cu un bibelou de portelan (jos palaria pentru ei amandoi c-au fost niste dragutzi si au placut la toata lumea). O sa vezi tu ca atunci e altfel, pentru ca nici mie in general nu-mi place sa fiu in centrul atentiei si sa ma fi vazut atunci... Pai daca am insistat cand m-au furat sa ma duca in oras sa ma vada lumea...
Cat despre dus, vezi tu cum faci, eu doar atat am vrut sa-ti spun ca nu-i problema nici cu coafura nici cu machiajul daca faci dus, doar sa fie scurt si cu apa caldutza (sa nu iasa aburi).

Ginutza, felicitari pentru dj si verighete!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Iata cateva poze facute de prieteni la cununia religioasa.
Pe cele profesionale le vom primi peste vreo 2 saptamani.
De la civila nu am poze la mine (am cateva dar acasa).

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Elara, felicitari, ai fost f frumoasa....superba!!! Si restaurantul era f frumos aranjat! Casa de piatra!

Fetele, voi ati facut petrecere de burlacite? si daca "da", unde? Caut si eu un bar, discoteca..un loc in care sa se si danseze si sa nu fie de fite sau scump rau....adica nu Bamboo, Cuba...sau d'astea.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Cri.

Ai primit mesajul ce l-am trimis prin Rallu?
Despre suportul de la Agapitos? Nu am av probleme cu el deloc.
Edit: Si tortul a fost delicios si l-a laudat toata lumea. Doar ca se topise putzin invelisul ca au cam asteptat cu el pe hol putzin cat s-a chinuit Dj-ul sa puna filmuletzul care oricum nu a mers...... Si pana la urma ne-am lasat pagubasi ca ni se topea tortul...
Dimineatza..dupa ce au plecat invitatzii a functzionat totul bine si a rulat si filmuletzul...

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput