Help me!!! Sani cu noduli!
Raspunsuri - Pagina 2
VASIA spune:
Salutare!!!Imi cer scuze,dar nu am mai reusit sa ma conectez la internet;sotul a fost in concediu si a monopolizat calculatorul(mai ales dupa ce mi-a vazut factura de telefon).Va multumesc ptr.sfaturi!
Dupa ce mi-am pus Apireven pe san,de doua ori,si am fortat copilul sa suga, mi-a trecut nodulul de la san.Acum sunt ok si m-am linistit!!!!
Cristina si Rares de 5 luni(impliniti azi)
Theodora spune:
quote:
Originally posted by VASIA
Cristina si Rares de 5 luni(impliniti azi)
La multi ani,Rares!
Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL
ralu spune:
La multi ani Rares!
Imi pare bine pentru tine Vasia ca ti-ai revenit complet!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
parpalak spune:
La multi ani, Rares! :)
Vasia, cum ai facut sa-l faci pe bebe sa suga? Ca in primul mesaj ziceai ca nu suge la sinul cu probleme sub nici un fel de forma.. Ce "metode de convingere" ai aplicat?
VASIA spune:
Fetelor va multumesc ptr.felicitarile ptr.Rares!
Ptr. Parpalak :in timpul noptii i-am dat doar sanul in cauza.El fiind adormit si f.flamand(noaptea trage cu putere si goleste sanul in 5 min,spre deosebire de ziua cand are chef de joaca si ar sta si o ora;mai rade,mai suge etc.)a reusit sa-mi deblocheze laptele(in plus m-am tot masat si muls si eu singura).E adevarat ca dimineata celalalt san imi era plin(dar fara noduli)asa incat nu a fost nici o problema.
De altfel mie mi-a cam scazut laptele.Altadata noaptea in 3 ore mi se aduna atat de mult incat tb.sa merg la baie sa mulg putin ptr. ca ma durea si nu puteam dormi(abia asteptam sa se trezeasca).Acum pot sa nu alaptez ore intregi si nu am nimic de aceea m-a mirat faza brusca cu nodulii.
Va pup
Cristina si Rares