Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 29
Tethys spune:
Am reusit sa pun cateva filmulete noi... Daca aveti timp si placere de vizionat
... va urez vizionare placuta! Pupici
.
www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
anis spune:
Ema.nu.ela, asta e problema cu gradi.Ingrid nu merge singura deocamdata, decat vreo 6pasi si zdup jos de frica.De mancat cand are ea chef sa pape singura ca porcusorul,dar nu se poate numi ca mananca singura.
Voi ce le mai dati sa pape dimineata?
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
anis,
eu deocamdata ii dau dimineata (ora 10) tot piure de fructe cu cereale si branza de vaci. asta pt ca maria are plimbare de la 8.30 la 11.30 si mi-e mai usor sa-i fac asa.
dar probabil cand o sa se faca mai frig si-o sa iasa afara de pe la 11 si-o sa ia masa de dim acasa o sa incerc sa-i dau paine prajita cu unt si gem (piure de fructe coapte), sau unt cu verdeturi, sau cascaval, sau sunca de pui de copii (la asta ma mai gandesc). sau scob din ou cu smantana.
eu am si masa de lapte la ora 7 (230ml).
daca tu nu mai ai masa de lapte poti sa-i dai dimineata completare si un pahar cu lapte. sau sa-i dai lapte (parca mili ziceai tu ca folosesti) cu cereale (nu praf, ci de-astea expandate simple sau cu diferite arome) sa invete incet-incet sa le manance singura.
am vazut ca unele fete de la mai-iunie dau la copii si paine cu feliute de somon afumat. eu stiu ca somonul e f bun ca e plin de omega 3 dar totusi parca nu se da afumat la copii.
mi-a mai zis o prietena ca al ei este innebunit dupa pasta de humus si alte de-astea arabesti din tot felul de seminte. insa eu nu prea am incredere in fast-food-urile care au spre vanzare asa ceva. cred ca si pasta de peste facuta in casa merge. sau pasta de ficatel de pui frecat cu unt si verdeturi. sau bruschete (paine prajita cu rosii si usturoi)....aoleu mi s-a facut o pofta...
imi place de mine ca eu dau sfaturi de mancare da eu n-am timp sa le pun in practica. eu astept ti-am zis sa treaca vara si sa-i mai iasa si mariei niste dinti ca deocadata are doar 2 si unul pe jumate ca sa trec la mancare de-asta.
dar cand o sa merg acuma in concediu la greci poate incerc un humus ceva. humusul e f bogat in proteine, fibre si fier.
ce reteta am gasit eu pe dc:
Hommous
Daca ai boabele de naut uscate le speli bine si le fierbi in mai multe ape. Dar il pui cu o seara inainte la inmuiat cu o lingurita de bicarbonat. Sa pui cam o cana este suficient ca se umfla. Deci dupa ce l-ai fiert f.bine il dai prin mixer sa il faci pasta. Poti sa-l amesteci cu putina zeama de la el, ca sa fie mai moale.
Bati vreo doi trei catei de usturoi cu putin sare, si amesteci cu homosul pasta, pui ulei de susan cam trei patru linguri si amesteci bine, si zeama de la o lamiie, asa aproximativ.
Poti sa presari deasupra chimen praf si boia de ardei dulce, asa in praf si niste frunze de menta ca decor.
mamica de maria, 1 an
joker spune:
Avem 14kg si 87,5 cm
si maine mergem la vaccin...ii e frica mamei,lui bebe nu..![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Tethys spune:
Ema.nu.ela, multumim frumos
pentru reteta
.
Joker,
felicitari
pentru dimensiuni si bafta
la vaccin. Sa fie totul bine!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
andatudor spune:
Buna ziua la mamici si copilasi !
Am sosit si noi aseara de la mare.A fost fff frumos ,dar si obositor.O sa intru mai tarziu cu detalii ca acum Andrei ma treage de fusta ca vrea sa mearga pe jos!
Cred ca o sa-mi ia o groaza sa citesc tot ce ati scris cat am lipsit,abia astept...chiar nu mai pot scrieeeee
Irda spune:
Salutare natiune!
Am "inviat" si noi!
![]()
Am reusit sa terminam cu mutarea, dar nu si cu harababura
, inca mai am diverse prin cutii sau saci,offff!!1
Sper ca sunteti sanatosi si ....aproximativ cuminti
!
Dari doarme muuuult mai bine si mai mult de cand are camera ei. Cotrobaie peste tot, se cearta cu imaginea ei din oglinda mare de pe hol.....ce sa zic.....e o scumpa.
Avem de anuntat 2 dinti......D3 stanga sus....10 iulie si D4 "colegu'" 7 august!![]()
Avem dinti, dar cu mancatul suntem cam in pom, ca nu prea mananca
, da' ne-om da noi pe brazda si cu asta.......are noroc ca a citit ma-sa ca de pe la 1 an incepe sa le mai scada apetitul si devin mai mofturosi ca altfel.......o indopam ca pe curcan
!
Felicitari Anis pentru fetitza din burtik!!! Cum o s-o cheme?

Joker, felicitari pentru dimensiunile Iedului!
Cu scuzele de rigoare uram LA MULTI ANI! puisorilor care au mai implinit 1 an sau au mai adaugat o luna!

Ii dau drumul astuia si mai revin....sper!
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
mamini spune:
Anis, eu ii dau la a mea fiertura de cereale cu fructe de padure sau cu fructe, sau simple...depinde, sunt gata preparate, la cutiute de 190g.
Joker, wow! e mare iedul tau! a mea intra la categoria pana...
cryna, e mortal pustiul tau...
Anda, Irda, bine ati revenit!
ma duc sa imi iau puiutza acasa.
M
corbioana spune:
Cryna am vizionat filmuletele cu Robert si e belea si el
e mortal cu fundul gol pe la sertare si la ros papuci ![]()

Wow felicitari Edutului voinic si inaltut, Joker mama e barbat nu gluma 
![]()

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos