Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 28
anis spune:
Off mamini, ce-o fi in sufletul tau!!? Te cred ca e greu, da e bine sa fie cu copii de varsta ei.
Ce as duce-o si eu, tocmai pt socializare, dar din pacate pe aici e doar cresa la vartsa asta.
Un mare pupik pt amandoua!
AniS
16+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
joker spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Petra Alexandra
Dan
Alexandru Nicolae
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: PETRA-ALEXANDRA [codruta_grg], DAN [Petra], ALEXANDRU-NICOLAE [ra_75] !
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
corbioana spune:
Neata tuturor!!!
Multumesc frumos de aprecieri Dania. 
[b]La multi ani PETRA sa cresti mare si sanatoasa !!!
[/b]
Mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu Andrei e deja un zgaibaraici si se repede sa se duca pe cate o usa, ba pe balcon, normal ca nu are tocmai cel mai bun echilibru inca desi merge de 2 luni, si hop pe jos cu el, si neeneee are la zgarieturi pe fata, pe nas, pe obraz, stiu ca asta ma asteapta multi ani de aici incolo. Dar mi-e teama sa nu se loveasca la ochisori ceva doamne fereste si nu am cum sa-l stapanesc deloc. Toti sunt asa??? Ori e el prea atomic?? 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Tethys spune:
Offf,offf... Chiar daca am invatat sa ne dam jos din pat, tooot n-am scapat de cazaturi
!!! Azi, tocmai mi-a facut, in frunte, un cucuiiiii
de toata frumusetea! Of,of, mititelul...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE
LA PADURE
corbioana spune:
Cryna tocmai spuneam si eu ceva mai sus ca nu mai stiu cum sa reglez problema cazaturilor si juliturilor, etc. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
fetelor, multumesc!
Anis, pai cresa e si asta, doar ca aici nu se numeste altfel decit gradinita. au un singur cuvint, ca si day-care in engleza.
am fost azi la vaccinul de 1 an, Sofia s-a uitat f atent la ce a facut tanti, nu a plins, a asteptat sa ii puna leucoplastul, pe care si l-a scos in secunda doi, foarte curioasa... apoi am mers la gradi si ma duc sa o iau la 14.30. sper sa fie bine. are 77cm si 9900g. e bine.
numai bine tuturor, ma duc sa ma plimb ca nu am stare.
M
Tethys spune:
Off, Corbioana, si al meu n-aaare staaare deloc
... desi inca nu merge singur... Dar, daca se tine de ceva , are o viteeezaaa... incat ti-e teama sa nu intre in ceva
... Doamne fereste! Nu stiu ce sfat sa-ti dau
... in afara de atentie marita... Ce putem face, momentan?!? Copii superactivi
... Asta e. Pupici dulci
si o imbratisare calda
la amandoi.
Edit- am vazut dupa ce am trimis mesajul, ceea ce ai scris... Ca la mine merge mai incet reteaua asta... Si deja au mai aparut mesaje
...
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
SEMANAM OARE?!?
LA PADURE
ema.nu.ela spune:
mamini,
din cate vad la voi e greu pt ca s-a obisnuit si numai langa voi si vad ca pana acum ati fost nedezlipite :)
a mea de cand era mica statea cu oricine. nici cand am lasat-o prima zi cu bona n-a plans. oricum eu de fiecare data cand plec la servici imi iau la revedere de la ea (daca doarme astept sa se scoale sau o scol eu) si-i spun ca mami si tati pleaca si vin diseara si se joaca cu ea. acu nu stiu cat intelege ea dar eu imi fac datoria. ca am citit ca nu e bine sa pleci pe furis.
de ex au fost ai mei in vizita la noi si ea nu-i prea stie ca vin o data la 3 luni 1-2 zile. si mi-a fost cam teama s-o las cu ei la plimbare. da n-a zis nimic a fost f fericita.
anis,
sa stii ca si la noi poti s-o dai la gradi particulare chiar de la 1 an, 1 an jumate. am o prietena care a dat-o la 1 an jumate tot asa pt socializare (si pt ca nu mai putea :D). dar e cam nasol ca la inceput o ducea 2 zile si 5 zile statea acasa racita...si tot asa...da de platit platea toata luna. important e sa mearga bine si sa manance frumos.
oricum si eu vreau s-o duc de la 2 ani macar 2-3 ore la gradi ca sa se socializeze si sa invete lucruri noi. si la astea particulare poti sa si negociezi pretul daca vrei s-o lasi mai putin.
mamica de maria, 1 an