Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 24
nicoleta raducu spune:
Selin, Roxana Elena si Andrew Kyle

Sa fiti sanatosi,papaciosi..si sa ii bucurati pe parinti!!!!
Noi acum ne-am intors..am tras o tura pina la mine la serviciu...si acuma Dari ce credeti ca face???Se uita la Baby Einstein..si fetelor..ride in hohote..la alea cu creioane..corpuri geometrice..ce o fascina-o..ea stie..draga mamii...
Io i-am dat drumul la dvd pe televizor..zic sa ma lase sa fac un dus..si cind ma intorc..ea ridea....

Dana_Ene...sa stii ca si eu am sarbatorit-o pe Dari la Fetesti cu tort de cioco...
...i-am cintat si la multi ani....ne-am pus si coifulete pe cap...a fost chiar fain..asta ca sa ne ierte ca de ziua ei..am stat ca florile pe autostrada...si apoi calare pe platforma ...![]()
![]()
Ma duc sa pap ceva ..si revin...
Giova spune:
Bravo Tiberica!!!
ce baiat mare are mama!!!
Nico ce fain ca se distra cu baby E.
Tre sa-i pun si eu sa vad ce face, ca, sincer am si uitat de ele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
Giova spune:
Azi dim. Marco mi-a facut kk moale.acum la fel. Oare de la ce? or fi dintii? tre sa-l urmaresc, sa nu fie altceva, caci sincer numai asta imi lipseste.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Gio Nu te panica (inca) chiar s-ar putea sa fie de la dinti. La noi asa a fost.
Nico Chiar asa, sa-i mai pun si eu lui Tibi dvd-ul, ca la inceput nu parea interesat.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
Salutare si de la noi si ii pupam bebeii harnicuti.
anasebe felicitari pentru ridicatul in picioruse baiat mare ce mai
....Acum tre sa ai grija cu gagicile ca imediat pleaca la agatat

asteryaro sper ca e bine Razvanel si nu a mai facut febra
ca sa treaca daca nu a trecut.
dana_ene e bun tortuletul? 
nicoleta raducu bravo voua ca ati papat asa bine
si o fi inteles ea ceva acolo la tele de a ras asa bine.

irinatunza sa incerci cu papatul lapticului cum facem si noi mai nou, dupa ce o tin in sus si regurgideaza ii mai dau si papa restul. 
Giova
si sper sa nu fie altceva decat dintii , ca acum inainte de nunta e cam nasol...
monica70 acum e fata mare ce sa mai astepte dupa tine sa ii dai jucariile
se serveste singurica dragalasa de ea...BRAVO 
Mai fetelor eu nu mai inteleg bebeii vostrii asa de tarziu se trezesc dimineata? Ca galusca mea la 6 maxim 6 jumate e sus
si dupa aceea se culca iar pe la 8 cand e plina burtica.Adevarul e ca seara se culca pe la 21,30-22 fara sa o culc eu adoarme ea singurica , la voi se culca mai tarziu?

ce bine de voi ca dormiti dimineate
si eu sunt ca zombie ca seara nu am somn.
Gata ca v-am plictisit.
la pitici...
...si
la mamici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
Giova spune:
Ana si ali dintii sunt, caci se vad putin de tot.Gingia e rosie si mai umflata in jurul lor. si sunt 2, asa ca...sper ca pana maine sa am si eu un iepuras in casa.
Ali al meu se culca tarziu seara, doar dupa 22.30 si doarme pana la 9-9.30 dimineata. Mie imi convine, mai ales acum vara cand stam pe-afara pana la orele 22. Si dim. iar, caci pot dormi si eu mai mult.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
pregatiri de nunta
szaboali spune:
Giova bine ca sunt dintii si nu altceva.Sa ne dai de stire cand sunt afara.![]()

la pitici...
...si
la mamici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
szaboali spune:
Fetelor ati plecat la plimbarica? OK . plecam si noi ca a iesit si la noi putin soarele si e un picut mai cald afara, ca ieri am fost si era cam rece.V-am pupacit
si mai vb mai deseara.
la pitici...
...si la mamici
si 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
szaboali spune:
aaaaa ... inainte sa plecam la plimbarica sa ma dau si eu buna
ca a papat papusa mea azi mar cu biscuite
dupa ce data trecuta cand i-am dat nu i-a placut
iar acuma in doi timpi si trei miscari mi-a papat un bolut destul de marisor si dupa care 120 ml. laptic![]()

PUPICEI
LA TOATA LUMEA.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni