Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 23
anasebe spune:
Nicoooooooo
Ma bucur ca v-ati intors cu bine.
Fetili e Alex in concediu, asa ca pot sa ma laud ca am dormit pana la 10. Ce bine e!
LA MULTI ANI SELIN, ROXANA SI ANDREW!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Am papat si imediat trec la conta 
Diana s-a trezit pe la 8, a tras tzatza,s-a zbenguit in pat si in patutz,iar a mai tras tzatza si s-a kk-rit de trei ori pana acum
,ultima data acum,dupa ce a papat piureul de fructe (banana,mar,piersica,pepene si fulgi
) Ultima distractie e sa rastoarne si sa scoata jucariile din cosul in care i le-am pus,langa saltea.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasebe spune:
No hai mai fetelor pe unde ati disparut?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
irinatunza spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
asteryaro spune:
Buna dimineata.
La 3.30 azi noapte mititelul meu avea 38,6 si ardea ca o soba. Habar nu am de ce, nu are nimic altceva. I-am pus supozitor cu novocalmin si l-am pazit. Acum este bine, cam trist mi se pare mie... Am aflat o chestie cel putin ciudata: la 40 temperatura nu se simte nimic pe piele (nu arde) pt. ca se produce vasoconstrictia vaselor de sange si pielicica este rece. Deci fiti atente fetelor la puiuti.
In alta ordine de idei,
LA MULTI ANI ROXANA ELENA, SELIN SI ANDREW! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Giova, iti sta super cu rochia! Ca o sirena, nu altceva. Pot sa-mi dau si eu cu parerea? Ma gandeam, totusi, pe cap sa-ti pui macar o cununita, ceva... esti totusi mireasa pt. prima data. Cica asa este bine... ma rog, tu faci cum vrei.
Fetele, multam pt. cuvintele de incurajare. Sper sa gasim repede solutii la problema. Mama saraca plange incontinuu...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
irinatunza spune:
Oachi, si eu ii dau laptele cu fulgi atunci cind nu-l vrea simplu (si de obicei nu-l vrea) Eu am fulgi de orez de la Nestle si i-l fac asa ca o crema si i-l dau cu lingurita. Si tare ii mai place . Maninca vreo 100-120 asa. Nu stiu daca ar trebui sa pape mai mult , da eu sunt multumita ca papa si atit. Si eu ii mai dau pireu de mar cu banana pt. ca asta ii place tare mult. Piersici nu agreeaza, desi cind eram gravida si aveam greturile alea cumplite numai piersici mincam.
Gio, super rochie. Sa o porti sanatoasa in ziua care va fi una dintre cele mai frumoase din viata ta.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Giova spune:
Selin, Roxana Elena si Andrew Kyle
!!!
Acum m-am trezit si Marco la fel. Azi noapte ne-am culcat la 3e caci am tot cautat o melodie cu care sa deschidem nunta.Am sarit peste vals, caci nu avea cine sa stea cu bebu.
Am poze la semnatura si 2 filmulete in drops.
Cristina nu stiu inca ce-mi voi pune si ce nu-mi voi pune in par. e nasol caci rochia mea e din organza, si daca e sa-mi iau voal nu stiu din ce material trebuie sa fie.
Moni am vazut pozele aseara, cu cosul de jucarii si cu ginerica
.
Nico ma bucur ca a papat Daria si a fost cuminte.
Ana ai ajutor in casa acum, nu?nu plecati pe niciunde?
M-ai innebunit si tu si Lili cu M. Margineanu si in seara aia am dat sa-mi descarce niste melodii. Aseara cand cautam melodii pt. nunta, vad descarcate cateva de asta si nu mai stiam ce sunt.Ba si cand ascultam Jeana si Raluca ne-a pufnit un ras.....ce mai...Clau s-a indragostit de ele. si-a facut CD sa asculte in masina
.
Anasol, Ali, Irina
voua si la bebei.
Dana cum a iesit tortuletul?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Hihihi Gio Deci v-a placut pana la urma! Si noi tot in masina ascultam!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
tiberica fara frica
anasebe spune:
S-A RIDICAT SINGUR IN PICIOARE IN PATUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
tiberica fara frica
anasebe spune:
Bee Vine Tibiiiiiiiiiiiiiiiii!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
tiberica fara frica