Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni, Dana mersi.
Moni nu eu am luat rochita. mama i-a cumparat-o. e a fetitei care e la ea in plasament.

Ies afara ca mi-a sosit copilul cu bunica.
Inca nu stiu nimic de rochita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Habar nu am de ce nu mananca Tiberiu. Bey si a mancat toata saptamana extraordinar de bine si azi . Plus ca a fost si marait de la 2 incoace. Off, vai de noi! Am vazut cele 2 tinute: tare frumoase sunt. Referitor la rochie...eu cred ca aia-s nebuni! Cum adica nu a venit rochia! Da-ne nr. lor de telefon sa vezi ce ti-i aranjam noi!

A poze, pai nu stiu unde a disparut Nico, ca ea (de fapt nasa ei) ar trebui sa mi le trimita. No, sper sa apara.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, sper sa iti vina rochia aia odata, mama lor de neseriosi!
ANA de France, asa e cu germana, cand te prinde nu iti mai vine sa o lasi. Mie imi place super mult si chiar nu mi se pare grea. Mie mi-a purtat noroc, ca am ramas gravi in timp ce facem cursuri de germana, ma rog, nu la cursuri

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anda Nu stiu cati ar fi de acord cu tine! Germana usoara?! Probabil ti se pare usoara pt. ca mai vorbesti alte doua limbi straine, dar pentru cineva care nu vb nici macar engleza, germana e crunta.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANA S, da, cred ca ai dreptate, mi s-a mai spus chestia asta, dar zau ca mie nu mi se pare grea. Probabil pentru ca vorbesc si alte limbi si de aia mi se pare simpla.
Dar fata de gramatica franceza, gramatica germana mi se pare super ok.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anda Eu si gramatica germana...nu ne cunoastem. O vb de la 3 ani, asa ca o vorbesc ca pe romana. In schimb gramatica lb franceze mi s-a parut super simpla. Am avut si o super profa, ce-i drept.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Uff, ca nu merge messul, nu stiu ce are ca nu se contecteaza.
Pai da, ANA, asa vorbesc io franceza, instinctiv, tot de la 3 ani, dar io stiu gramatica pentru ca am facut facultate si acolo trebuia sa invat tot felul de reguli stupide, ca aveam examene.
Oricum, cel mai marfa e sa inveti o limba straina ca si pe limba materna, asta e super beton. D-aia invata copiii mici limbi straine repede!
Si p-al meu asa o sa il invat, de mititel.
Chiar asa, vrei sa il inveti germana pe Tiberica?

toujours optimiste

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anda Normal ca vreau! Si tot ma gandesc cand sa incep sa-i vb in germana...dar intotdeauna maine e cea mai buna solutie. Stii cum spune neamtul morgen, morgen nur nicht heute sagen alle faulen leute

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici... ne-am intors si noi de la cumparaturi si am ajuns acasa, ne-am imbaiat, am papat si ne-am culcat(saracuta atat imi e de draga cum adoarme ea singurica stie cand o pun in patut la ea si e intuneric tre sa doarma , isi baga degetelul in gurita , se intoarce pe o parte si da-i bataie somnic pana dimineata pe la ora6 - 6 jumate)
Acum ca iubita mea e mai binisor cu burtica as vrea sa va intreb cam cu ce sa incep sa ii dau de papica.
Giova au sunat nemernicii aia cu rochia? Cele doua tinute sunt super faine, acum astept sa o vad si pe a ta.

V-am pupit

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

ANA, asa e, si io la fel, io vreau sa incep cu franceza cu el, da' si io ca si tine.

toujours optimiste

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput