Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Azi ne-am intalnit cu Astery si cu Razvanel in parc, asa ca am vazut pe viu caruciorul. E foarte misto si e MULT mai compact decat celalalt.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Si sa nu iti faci griji ca daca le combini, pireul de fructe cu ala de legume, pateste bebe ceva. Nu ii pleaca burtica la plimbare si nici nu se constipa. E totul ok, cel putin la Sabina nu se intimpla nimic daca i le combin.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumim de urari. Care din voi vine in parc la ANL sau la Dr. Taberii???? Poate ne vedem cu pitici iin parc la zona bebelusilor.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Paula Ce parc? La Moghioros? Si zona bebelusilor?! Eu caut un parc care sa aiba leagna pt bebei, exista asa ceva? La mine la Sebastian sunt, dar acolo bate soarele non stop, e infernal. E imposibil de stat acum.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Se poate si mai rau (din pacate). Fii-miu a papat azi la 6 130 lapte, la 8 o banana si de atunci....NIMIC. Nu vrea lapte, legume, fructe....NIMIC. I se face doar sete si atunci bea ceai. IN rest se joaca, vorbeste si urla cand vrea in picioare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

irinatunza da ceai de menta i-am dat , ca e singurul pe care il bea (oricare altul l-am incercat nu vrea ma multumesc si cu atat.) Revin mai tarziu .
la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ne-am intors si noi din plimbari facute degeaba Ca nici dupa o ora de asteptat,n-a sosit doctorul si nici nu raspundea la telefon.Aia de la receptie a presupus ca a aparut vreo operatie urgenta si n-a mai putut anuntza. Acum vom merge luni,dar la altul
Tot e bine ca macar am stat o ora la aer,pe malul Muresului,ca acolo era cabinetul,intr-o curte interioara.
De cum ne-am intors Diana a adormit,era maraita de pe traseu deja de somn. Nici ea nu s-a omorat cu papa azi,a tras laptic doar,si 2 liguritze de orez cu morcovi,am vazut ca se coboara din scaun si maraie si i-am dat pace.O sa se trezeasca ea flamanda si papa dupa aia.Asta dupamiaza,ca piureul de fructe de dimineatza l-a mancat.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Va scriu de la birou de la Clau.Am fost si am vb. cu cei cu muzica, camera si pozele. totul e ok. am rezolvat chiar si de pernuta pt. verighete, confeti, artificii de tort.
Am fost la solar si acum am sunat iar la astia cu rochia. cica nu a ajuns, dar trebuie sa mai sune la ora 19 si ma suna orice-ar fi.

Astept sa vina mama cu piciul in oras, ca l-am lasat dormind acasa. Doamne ce bine e sa te ajute cineva si sa mai stea cu bebu cand am treaba.

Maraki eu vroiam sa plec maine in Alba si sa raman acolo pana dupa nunta. imi trebuia rochita acum.trebuia sa ajunga intre 25-30 iulie, dar ma conving pe zi ce trece ca italienii sunt niste papagali.
Nasol cu biletul de avion, si cred ca a costat destul de mult. sper sa rezolve mama ta cu hartia si sa primiti banii inapoi.
Vine la voi? cu autocarul?sau nu mai vine?
Ana de France cred ca ai avut rochita de la DEmetrios.ala e grec si celebru pe deasupra.
Toanca in 19 aug. e nunta.
Dana vrem poze de la intalnire.
Anasebe dar de ce nu papa Tiberiu? Ai pus pozele de la intalnire?
Ali ma bucur ca Iarinutza e mai bine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA e foarte,foarte faina rochia pantru maica-ta! Si ce miresutza mica ai? Nu stiam ca mireasa ii cumpara rochia!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, poze de la intalnire nu avem, fiindca n-a avut niciuna dintre noi aparatul. A fost o intalnire neprogramata.
Data viitoare !
F. frumoasa rochia mamei tale .
Ce e cu "miresica" ??????
Ai primit telefonul de la ora 19? E de bine ?

Fetelor, eu tot mai caut poze pentru site, dar n-am mai gasit multe.
Astept de la voi .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput