Cum imbracam bb-lul la 27 de grade?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Cand ies cu puisoara mea pe-afara (are 7 luni si jumatate) o imbrac exact ca si pe mine, pentru ca ma gandesc ca daca mie mi-e cald, ii e si ei. Adica: un body cu maneca scurta, subtirel, o bluzica si salopeta, fara strampi sau ciorapei pe dedesubt. Ii pun obligatoriu palariuta de soare si o tin la umbra in carurior.
Deocamdata mai merge sa iesim cu puisorii la pranz, ca inca nu e prea cald, e chiar placut prin parc, dar cand o sa inceapa canicula, numai dimineata si seara e bine sa iesim cu ei!
Pupicei la copilasi!

Amelia & Ana Maria.

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cred ca depinde si de copil.
Monica e f. calduroasa si transpira o gramada. Ce-o sa ne facem la vara oare? Acum am scos-o in tricouas fara maneca si pantalon scurt, de la 5 la 7 seara si tot a murit de cald! Poate s-o mai invata cu caldura (e prima noastra vara)! Chiar am probleme ca se mai si plange daca ii e cald! Si eu ce sa fac? Sa dau soarele mai incet?

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Cand Raducu era mic ,pediatrul meu mi-a spus sa il imbrac la fel ca pe mine.Asa am facut,de la 2 luni a stat fara caciulita in cap(era iarna)in casa , iar vara afara a stat numai in tricouri si chilotei,iar cand era f cald renuntam si la pampers.
Acum , la 7 ani, e un copil sanatos, raceste foarte rar, chiar cand eu am facut gripa anul acesta el nu a avut nimic(cu mancarea stam noi mai rau, in schimb).
Multa sanatate si nu infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

b][b]Poate ca raspunsul nu mai e de actualitate pt. ca acum in B. sunt peste 30 , noi oricum nu ne mai punem nici ciorapi , nici body , doar rochite sau costumase foarte, foarte subtiri , baticute sau palarioare si...gata toaleta , care si asa ne costa o gramada de bani![/

Maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alex a stat ieri si alaltaieri la dumitrana (un satuk la fro 12 km de bucurejt) in nisip sub umbrela de plaja imbracat in pantaloni scurti si maieu cu tricou cu maneca scurta pe deasupra (a...si pampersi binenteles). cu capul si cracii goi :)))) (are 1 an si aproape aproape 3 luni).

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Eu ma iau pe mine drept baromentru. Asa ca-l imbrac pe Alex asa cum ma imbrac si eu: daca eu imi pun o bluza cu maneca scurta si lui ii dau maneca scurta, daca eu imi pun caciula si lui ii dau o caciulita.
Cateodata chiar exagerez si-l imbrac mai subtire decat sunt eu imbracata, fie iarna fie vara, pe motiv ca el alearga, se agita, se incalzeste.

Pupicei
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noi am fost la Busteni toata saptamana, si am imbracat-o pe Sofia in body cu maneca scurta sau in pampers si tricou, am tinut-o pe paturica in iarba si ne-am jucat cu floricele si frunze...si i-am dat si o caciulita cu gaurele pt. soare.
Am primit la observatii...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Nu mai chinui copilul.Eu o tin pe Michelle a mea de 1an si 4 luni -de cand a venit caldura- numai in rochite fara maneci si cu sosetute scurte in picioare.

Mergi la inceput