N-am curaj sa conduc (4)
Raspunsuri - Pagina 28
aissa spune:
Leditia, cum zice si Briantis, mergi pe centura (nu stiu cum se circula pe acolo, stiu ca nu grozav...) si poti merge la Carrefour Militari care e chiar pe autostrada.
Marci...nu ma mai sperie condusul, nu cat parcatul (clar am o buba la creier). Adica nu ma mai stresez la semafor ca ma claxoneaza...sau in mers, nu pot zice ca merg de placere dar nici cu stres... Totul e sa ma calmez la gandul parcarii. Daca pana acum tot mai aveam tupeu, dupa faza de duminica clar nu mai parchez decat unde am 2 locuri libere-libere. Am zis!
PS: pe Sebastian circuli des? Stai prin zona?
Cristina si ghighiloi
giul spune:
Fetelor,mie imi place sa conduc si imi iubesc masinuta .Azi am fost cu fiu-miu ca sa-i dea scuterul de la Fundulea ,m-a bombanit mai rau decat ar fi fost strain .zic ,cata benzina sa iau ,ca merg si la slobozia?el zice :daca masina consuma 6%,tu vei consuma sigur 8%,ca nu stii sa mergi economic.Noroc ca masina mea stie singura si cam 280 km i-am facut cu vre-o 20 litri .Fetelor,am 2023km la bord .Azi dupa Fundulea am intrat pe autostrada si toata era numai a mea ,masini extrem de rare.La dus era ceva circulatie spre Bucuresti ,dar spre Constanta ,mai nimeni.La intors ,pe la 12 nu mai era nimeni nici spre Bucuresti.Am observat ca de la Dragalina (Ciulnita)se mergea pe drumul vechi spre Fetesti ,eu de acolo m-am dus spre Slobozia.Barbatu-meu se gandeste sa vanda loganul si sa cumpere unul mai echipat ,dar eu m-am obisnuit cu asta ,parca mi-as schimba copilul.Am descoperit si cum functioneaza faza mare.Si vorba Aissei,acum parcarea ma terorizeaza,cea prin oras ,ca acasa blocul meu are 4 etaje si gasim toti loc .
marci spune:
Aissa, daca as merge zilnic cu masina as trece zilnic pe la sebastian, vin din Dr. Taberei. Tu stai prin zona?
Giul, zi-mi si mie, cum ai ajuns sa-ti placa sa conduci? Iti fac cinste! Nu-mi place sa conduc, nu-mi iubesc masinuta la nebunie. Pt mine este o tabla, nimic mai mult! Sunt multumita de ea, dar n-am ajuns s-o iubesc (in general nu ma atasez se obiecte).
nuschu spune:
Leditia, centura ar fi singura idee de ocolire a Bucurestiului, dar se circula prost si pe-acolo, fiind o singura banda pe sens si multe TIRuri.
Te poti uita si pe www.bucuresti.com.ro ca sa iti faci un itinerar. In functie de momentul zilei cand intri in Buc, e bine sa eviti dimineata Calea Mosilor (sensul spre Obor, adica spre Sos. Colentina/iesirea din Bucuresti spre Urziceni), Mihai Bravu (sensul spre Stefan cel Mare/Pta Victoriei), Stefan cel Mare (spre Pta Victoriei).
Ai putea merge pana la Obor si o iei (stanga de la Obor) pe Mihai Bravu pana dai in Splaiul Unirii (urmezi pur si simplu Sos. Mihai Bravu), traversezi D-ta, apoi Calea Vacaresti, Nitu Vasile, Oltenitei, Pieptanari, Ferentari, Rahova, Sos. Alexandria pana in Sos. de Centura si apoi pana in autostrada.
Bafta tuturor . Si mai ales celor din Bucuresti, ca de maine francofonia ne paste. Eu voi merge cu metroul pana vineri .
Li
aissa spune:
Marci da, in zona stau.
Mai...eu ma atasez rau de tot de lucruri in general asa ca o inteleg pe Giul.
Sa vad cum o sa ma simt cand vrand-nevrand o sa merg zilnic. Atunci ori incep sa merg de placere, ori nu.
Cristina si ghighiloi
giul spune:
Mai fetelor cu masina asta am ajuns s-o iubesc pentru ca simt ca ma potrivesc in ea .Ma atasez de unele lucruri,unele sunt fara valoare,pentru ca ma simt bine sau imi miros frumos ,in legatura cu mirosul ,cand fiu-miu a luat 4 litri de benzina de la omv,pentru motoreta ,i-a dat un pliant care continea ceva gen bradut .Eu cand am luat 15 l mi-a dat ciu-ciu..Aissa ,cred ca n-ai sa mai simti nimic cand vei merge zilnic ,deja esti imuna la claxoane sau alte rautati daca ai si intersectii semaforizate ,altceva ...pentru mine piatra de incercare a fost ambreiajul.Ce mai zice sotul tau cu scoala? al meu cred ca n-o mai face anul asta,e lenes si oricum are sofer.Eu fetelor am invatat ca orice sut in fund inseamna un pas inainte.De cate ori m-a certat instructorul ,de cate ori ma certa barbatu ,de cate ori m-a claxonat cineva ,am retinut greseala respectiva si de cate ori treceam prin locurile cu probleme imi reaminteam discutiile .Cand sunt in masina,cant,mi-am luat de la inceput,nici nu venise masina,un echipament audio" pioneer" si alarma "maat" dar n-am ajuns sa le instalam .
aissa spune:
Giul, al meu sot are examen pe 22 noiembrie. Sa vedem ce face.
Azi am avut o baftaaaa, am mers in Carrefour si la intoarcere iar era liber doar locul ala idiot de data trecuta, de langa stalpi. Intru acolo si in momentul ala pleaca unul de langa blocul meu, asa ca dupa o parcare cu fata pe camp am facut si una laterala care mi-a iesit. Bine...ma ghida al meu de jos dar am pus-o fix la 5 cm de bordura, perfect. Si aveam si loc de 1,5 masini...
Cristina si ghighiloi
marci spune:
Eu astazi tb sa ajung la Obor, dar merg cu mijloacele de transport in comun. As fi mers cu masina, dar daca o sa fie nebunie se enerveaza copilotul. Eu sunt f calma la volan, pot sa ma deplasez si cu viteza melcului, nu ma deranjeaza, dar el spumega cand se merge bara la bara. Spre surprinderea mea acum ii mai bombane si pe aia care imi taie calea; inainte eu eram vinovata si pt asta.
marci spune:
Aissa, bafta sotului tau la ex! Acum s-a mai potolit cand simte pe propria-i piele cum e sa conduci?
Din dreapta toate ti se par usoare!
Briantis spune:
Io nu am mai condus in ultima vreme ,nici nu am vre-un chef .Ma uitai pe forumul dacia si imi vine sa-l sugrum pe barbata-miu , ca a tinut musai sa vanda dacia veche ,care mergea bine ,era masina de colectie din 1975 si a luat mai nimic pe ea .Eu nu am vrut s-o vanda deloc ,mi-ar fi fost si mie altfel sa merg cu masina aia .Cu asta noua nu-mi vine ,ca daca o pocnesc imi dau pumni in cap numa cand ma gandesc ca mai am de platit 6 ani la ea ,in plus se spune ca prima masina o strici ,ori mie nu-mi vine s-o stric pe asta ,chiar daca e doar un logan ,pt ca nu ne permitem sa ne cumparam prea curand alta.
asa ca nu am nici un chef sa ma urc la volan si-mi vreau dacia 1975 inapoi
Mama lui Andreiutzu
Mama ,ce ma seaca chestia asta cu aparutul mesajelor cu o ora mai devreme si intercalate!