Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Cu scuzele de rigoare,felicitam si noi pe Ilinca si-i uram din tot sufletul!
Luca e un dulce si cel mai elegant participant.Am fost surprinsa cit de elegante sunt toaletele la nunti,foarte frumoase toate cele pe care le-ai purtat.Adevarul ca de 12 ani n-am mai fost la nici o nunta in ro si cu placere observ ca romancele sunt foarte sic la ocazii.
eu sunt tare suparata,Cado e din ce in ce mai rau ,in asta seara m-am uitat in git si e grena.Ca stare generala arata groaznic si se comporta la fel.Respira fff ciudat,are cam 38 tot timpul,plinge tot timpul,se tanguie vrea numai in brate,sunt epuizata complet.Pina luni cind pot merge cu el la doctor sa ne dea antibiotice,asa o sa ma chinui.
Va pup,ma duc sa ma intind ca-s terminata de oboseala si stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

In primul siin primul rand, pentru ca am lipsit atat de mult, urez LA MULTI ANI toti piticilor de Iulie - August 2004. Petrecere frumoasa daca nu ati facut-o inca!

In al doilea rand, sunt sub stare de shok!
Nu am stiut, chiar nu am stiut ca unele din voi ati devenit mame pentru a doua oara! Felicitari, sunt absolut impresionata. Cred ca am fost asa de mult prinsa de povestea asta cu picii de iulie-august 2004, ca nu mi-as fi inchipuit ca mai sunt si altfel de pici, si mai mici. Se pare ca va iubiti tare (voi si sotzii!)
Am citit cu foarte emotie povestea celei de-a doua nasteri ai lui Papadicu, Pescarusul marimea S. Nu mi-e rusine sa spun ca am plans. Doresc multa multa sanatate tuturor bebilor si copilasilor mari si mici, va pup dulce xxxx

Cat despre noi, ne cerem scuze pentru absenta. Am trecut prin multe incepand din Ianuarie 2005. Intre timp am divortat si totul a fost cu multe certuri si mult tam tam. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut in ultimul an. M-am schimbat foarte mult si ca persoana, si ca mama. Mi-am schimbat si prioritatile. Cel mai mult a avut de suferit Andy. Este un baietel foarte afectuos, ma mangaie si ma pupa in fiecare dimineata si seara. Nu se supara cand plec la seriviu dimineata, ba chiar imi zice bye bye si imi face cu mana. Stie ca merg la "vici" (serviciu) cu Kia (rabla).
Intre timp mi-am "refacut" viata, si Andy il iubeste nespus pe prietenul meu. Si invers. Mi se pare incredibil, intre ei este o relatie perfecta, genuina sincera de tata-fiu. Asa a ajuns Andy un RASFATAT! Cu ajutorul lui Dumnezeu, eu si noul tatic ne vom casatori undeva in Caraibe, fara invitati, asa cum am visat din totdeauna. Insasi ideea de a repeta nunta in stil romanesc de acum 3 ani, cu multi invitati si daruri si rubedenii si galagie si orchestre si tot ma sperie, ba chiar mai mult, imi repugna. O data a fost de ajuns. Nu ma indoiesc ca sunt mii si mii de nunti care decurg ca la carte si care lasa tuturor o amintire placuta. Nu ma intelegeti gresit. Acum 3 ani, o nunta romanesca a fost tot ce mi-am dorit. Nu acum, as vrea sa fie cu totul ALTFEL si nimic sa nu-mi aminteasca de trecut.
A-propos de nunti, am vazut pozele Oliviei, sunt superbe. Pozele ei au venit la tzanc sa demonstreze contrariul. Va rog nu dati cu parul, ideile mele sunt doar consecinta fireasca a unui set de circumstante nu tocmai fericite.

Sa trecem la prezent!

Ma uitam prin pozele voastre mai vechi si mai noi. Mi-au placut in mod deosebit unele, dar uite ca am uitat cine le-a postat. Fir-ar sa fie de memorie. Aveti o fetitza brunetica, frumusica foc. Pozele sunt cu parintii, in camera copilului si in Bucatarie. POate Ilinca este numele fetitei, chiar nu mai stiu, ma iertati. Nu stiu cine v-a facut fotografiile, daca este profesionist sau amator, sau poate chiar voi, dar va surprinde perfect viata voastra ca si familie unita si fericita. Nu stiu daca este doar aparenta, nu cred, si nu ar trebui sa fie problema mea, dar vroiam sa iti spun ca v-am admirat tare.

Referitor la faptul ca sunt slaba, nu stiu ce sa zic, eu ma simt grasa. Sunt constienta ca merg la magazin si imi cumpar haine masura 8, cea mai mica de fapt care se gaseste aici, Mai vand si unele magazine 6, dar la sectiunea "petite" si probabil foarte skinny. In acelasi timp, ma uit in oglinda si mi se pare ca sunt imensa. Sincera sa fiu mananc de sparg, orice, sanatos si nesanatos. Prajituri, paine, cereale, fripturi, prajeli, orice se gateste. In timpul divortului am ajuns la 47 kg (de la 75kg in ziua nasterii - 65kg dupa nastere si 62-63 cand inca mai alaptam). Greutatea mea inainte de a fi gravida a fost de cand ma stiu 52 kg. Acum tot pe-acolo sunt, habar n-am, nu ma cantaresc aproape niciodata. Dar tare as vrea sa imi fac timp sa merg la sala, ca incep sa se vada semnele vremii. As vrea si eu sa am un alt bebel, poate o fetita, si tare mi-a priit mersul la gym inainte de prima sarcina.

Crisatlina, am inteels eu bine, sau si tu astepti un al doilea?? Cum iti merge, problema pe care o aveam amandoua (cu uterul), s-a rezolvat?

INTERBARI PENTRU SUPERMAMICILE DE PE FORUM (stiu eu ca aveti experienta si stiti chestiile astea!)

1. Nu stiu daca Andy este pregatit sa doarma in pat obisnuit. Andy inca doarme in pat de bebe, dar asta pentru ca sunt pe picior de a ma mut ain alta casa si nu vreau sa cumpar ceva care nu se potriveste dincolo.

2. Andy tot mai face in pampers (diapers sau cum le mai numiti). Sunt disperata, se descurca mai bine cu olita la 6 luni! Pur si simplu spune "potty" sau "kk" dupa ce si-a dat drumul. Sfaturi????

3. Kopiii bilingvi: Si-au dat drumul picii la vorba? Am auzit ca sunt mai inceti.
Andy nu a vorbit fantastic pana acum, dar dintr-odata si-a dat drumul si face si el propozitzii, cele mai multe de shantajist. De exemplu: bratze, bratze, daca nu, pang!
Vorbeste un cocktail de Romana-Engleza si babytalk
Daca este cu mama, vorbeste in Romaneste sau zice cuvantul in ambele limbi: water-water apa!
A, si a-propos, repeta acelasi cuvant de doua ori, parca e o bamnda stricata!
Daca este cu prietenul meu, vorbeste numai in Engleza. Simte el cumva ca e vorba despre altceva. "Keep it cool" "Bobo = Bob the builder = can't fix it!" Saracu Bob, in versiunea lui nu poate face nimic! Pussycat Meow, dar la usa tot la Cling Clang a ramas.
In schimb este extrem de politicos. La orice sunet omenesc venit de la oricine zice Pondon (adica Pardon) si daca da peste cineva sau cineva peste el, zice intotdeauna SORRY. Imi creste inca un plaman. Ca sa echilibreze, cand sunt cu el in oras merge cu noi de mana, si cand i se pune pe chelie, o data o zbugheste in fatza masinii. Sau se ascunde de mine in magazin. Asta ma scoate din minti!

Am lipsit mult, dar o sa suplinesc prin poze. O sa mai adaug cateva fotografii din vara aceasta.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Scuze, linkul este:

http://community.webshots.com/user/andreasandiri

Nu mai stiu cum sa mai editez semnatura, textul din link este pus aiurea.

Cristalina, sunt invidioasa pe Tortul tau. Al meu a inceput sa sa scurga in farfurie in urmatoarele 10 secunde dupa ce i-am pus frishka!

POzele care mi-au placut erau din albumul Ilinka14? Cred ca iar gresesc!

Eli: Am ramas placut surprinsa, baietelul tau s-a facut frumusel foc si s-a schimbat mult. Nu ca nu era scump cand era bebe, dar asa baietel arata mult altfel. E un scump. Unde ai facut pozele, am fost si noi intr-un loc asemanator, Playbarn. Este unul in toate fermele si la Safari Park. Andy este cam fricos, prinde curaj numai cand e singur si nu mai sunt alti copii in jur. Ce-i drept, cei mai multi copii sunt mai mari so foarte galagiosi.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza!

La multi ani sarbatoritilor de weekend:
Andrei Florin de alice2004
Alexia Elena de ANDREEABANICA
Mara de Carmen_So
Sofia Maria de Fiquelle
David Mario de Simona R.
Rares Mihai de Laura2001
Stefania de Andrea

Sa cresteti mari si sa fiti bucuria parintilor vostri.

Am vazut o tona de poze, care mai de care mai frumoase.
Olivia, impresionant cavalerul de onoare in alb. (Calul era parcat mai incolo?
Ioana, felicitari pentru noua angajata! Intotdeauna ceva bani in plus nu strica! Referitor la "eu fac totul singur": Vic nu ma lasa sa-l imbrac/dezbrac, sa-i fac patul, sa spal farfuria lui etc. Sper sa-i treaca entuziasmul obositor si sa ramana cu obiceiul...
Irinuca, un pupic mare pentru o mamica incercata. pot sa iti spun ca vorba romaneasca ce nu te doboara te face mai puternic functioneaza. Ma bucur ca ai reusit sa treci peste greutati. Ma bucur ca viata ta isi revine si ca ai gasit echilibrul si fericirea. Ma bucur ca a rasarit soarele si pe strada ta!
Acum sa-ti raspund la intrebari:
1. Dormitul singur in pat: Victor are in camera lui 2 paturi: o canapea extensibila si patutul de bebe. In functie de starea lui doarme cand in unul cand in altul, dar de regula le pregatesc pe amandoua pentru ca poate adormi in cel mic si sa ceara peste noapte in cel mare. Recomandarea mea: asteapta mutarea in noua casa si apoi decide mutarea.
2. Dezpamperizarea: la Vic s-a facut brusc - de zi nu mai porti pampersi decat la somn. Asa ca a fost imbracat cu chilotei in casa si afara. A protestat, a plans, nu i-a placut ud, dar s-a obisnuit si acum cere inainte. Am revenit la pampersi in perioada de kk moale, pentru ca era mai comod pentru mine.
3. Vorbitul: Vic nu e biling si a inceput sa vorbeasca destul de tarziu. Acum stalceste o gramada de cuvinte de ale noastre, pe unele mai grele refuza sa le pronunte iar pe altele le pronunta in bebeleasca noua. O sa aiba timp o viata intreaga sa vorbraesac. Aaa, si Vicu repeta orice cuvant de doua ori si uneori o mai face si acum.
Rabdare si succes!
Dana, mie nu imi suna bine 38 continuu si haraiala. Nu poti chema un doctor sa il vada? Multa sanatate lui Cado!
Liliana, multumesc de grija. Ca urmare a stresului acumulat si a racelii care nu mai trece, m-am hotarat sa imi iau niste zile de concediu ad-hoc, asa ca luni seara decolez la socri si ne mai auzim saptamana cealalta.

O duminica excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineatza!!

La multi Ani sarbatoritilor! Moama ce de sunt !

Kim, unde esti?? Nu ma lasa in ceatza!

Ioana_g, ce fetita dulce ai!!!

Irinuca, Andy e absolut in grafic si cu vorbitul si cu ... pampersul si cu santajul ...la fel stam si noi si cam asa avem multi prieteni...rabdare. Cat despre patut, eu cred ca e ok sa-l pui deja in pat normal...

va doresc o Duminica excelenta,
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La Multi Ani, Stefania! Sa cresti mare si frumoasa!

Irrinuca, multumim de aprecieri, ne-am recunoscut in descriere, noi suntem in poze! Pe fetita mea o cheama Ianca, (seamana cu Ilinca, era o alta optiune, oricum). Pozele de care zici sunt facute de sotul Vrabiutei (marcela), de pe forum, au super aparate pt. ca ei cu asta se ocupa (printre altele). Vrabiuto, uite reclama!!! Eu si razvan ne intelegem super, nu e aparenta!

Sa stii ca Ianca abia a inceput sa le rupa cu vorbitul nu straluceste la cap. asta, dar eu sunt super mandra de tot ce zice ea.

Pampers, ziua fara, mai face pe chilotei, la pranz si noaptea, pampers. A, si afara, of course, ca ma-sa e o comoda! da in casa facem progrese, fara s-o fi fortat vreodata! acum ii place atat de mult olita cea noua incat sta pe ea mai mereu!

Ianca doarme la ea in camera in pat normal de o persoana (1m/2m), uneori cu mine (mai ales dupa ora doua cand cere ceai). Nu cade, dar are oricum perne jos si distanta nu e mare.

Imi pare rau ca ai trecut prin ce-ai trecut, bine ca s-a rezolvat!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani Stefania! Sanatate si toate dorintele sa ti se indeplineasca! Distractie placuta in continuare! Pupicei! Andrea, felicitari!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Azi a formualt prima propozitie: *unde mergem?*
De dimineata am plecat in padure pe malul Siretului. Azi Stef a avut party, cu 3 zile in avans pt ca doar asa putem reuni cateva familii. Am aranjat locul de joaca cu baloane si hartie sclipitoare franjurata, am avut jucarii, s-au jucat, s-au mai certat. Mama mea a mers dupa tort si cand l-a adus am pus 2 lumanarele in suporturi, un tren cu un singur vagon, Stef nu a suflat, am stins cu totii lumanarele. A mancat si un pic de tort, a zburdat , a dormit, a papat rapid, intr-o mana un pic in cealata furculita cu care baga varza, si iar joaca. A fost o zi minunata!
Acasa reveniti a mancat, am facut baie si iar a papat, placinta bunicii. A vrut sa ii dea si ei, din bucata prea mare care ii atarna din gurita si a muscat-o. Vb mult, dar pe limba lui. repeta cuvinte, dar nu realizez ce inseamna, de ex. ' adinda, abebea

polux, in poze e Andreea, sora mea. Eu si Andrea *amironeanu eram cu pozatu.

Irrinuca,multumim foarte mult pentru complimente. Locul de joaca e in Iasi, in mall. Stef vb, inteligibil, foarte putin, majoritatea cuvintelor sunt, acum, in romana. Sunt curioasa cum va rectiona cand ne vom intoarce in Japonia si va auzi mai mult japoneza. In privinta patului nu ma pot pronunta, pt ca Stef iaici in Rom doarme cu mine sau mama, iar acasa avem un pat imens si dormim toti 3. Cand ne vom muta vreau sa il invat sa doarma in camera lui, sper sa nu ajung sa dorm si eu acolo. Si acum mai purtam pampers si zi si noapte. Rareori spune ca face pipi sau caca. Imi pare rau ca ai avut necazuri, ma bucur ca acum esti fericita! Sa ai parte de nunta visata!

Dana, sanatate multa lui Ricardo.

roller025, multa sanatate.

kim, am vazut pozele, Luca arata superb, iar tu erai foarte, foarte eleganta. Cum a reactionat cand v-ati intors in America?

_
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru si eu sa pup sarbatoritii de astazi.
La multi ani Stefi copilas frumos. Sa fi sanatoasa, iubita si plina de noroc.Andrea sa-ti traiasca minunea, caci tare frumoasa este.
Eli in pozele tale , de fapt intr-una singura apare o tipa foarte simpatica blonda, sta pe jos...de asta intrebam daca Andrea e blonda.
danule vacanta placuta la socrela...si ai grija de tine. Pleci numai tu si cu Vic, sau merge si sotul?
Irinuca, am vazut pozele, sa-ti traiasca frumosul. Si nu te impacienta caci Andreas e in limitele normale ale unui copil de 2 ani. In privinta patului ai putea sa incerci sa-l schimbi cand va mutati la casa noua, il va accepta mai usor.
Se vede ca e weekend, ca nu prea sunteti pe aici.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

polux, Andreea e bruneta, apare doar in al 2-lea filmulet 1 fractiune de secunda.
In Iasi, la locul de joaca din mall Stefan s-a distrat la maxim. Stefania cunostea deja spatiul, trecea si statea cate un pic in fiecare coltisor ca si cum ar fi salutat jucariile. Cu Andrea am reusit sa vb foarte putin pt ca ai nostri copii se jucau in locuri diferite, i-am prins un pic impreuna la masinute. Mi-ar fi placut sa fie mai lunga intalnirea noastra, speram sa mai avem ocazii.

Imi pare rau ca nu m-am intalnit cu mai multe mamici de pe forum, dar cu Stefan nu am avut ocazia sa ma plimb prea mult, poate cand va creste si ne va fi mai usor sa strabatem tara.

Noi plecam pe 21 august, am emotii pt calatoria de aprox 17 ore, din care 5 de asteptare in Moscova. Daca nu mai reusesc sa intru, ne auzim din Japonia. Va pupam!

_

Mergi la inceput