Sarbatoritii de iulie-august 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Olivia, am avut rabdare si am vazut toate pozele de la nunta! Super! Ala micu e mortal in costumul lui alb cu frac! Iar rochia ta portocalie...m-a bagat in boala!

Azi am lipsit doua ore jumate de acasa, cand am plecat a fost rau de tot, a mai urlat asa doar anul trecut in spital cand i-au montat branula pentru glucoza, sincer! Adica urla, apoi nu se mai aude nimic cateva secunde pentru ca efectiv nu mai are aer, dupa care urla inca o tura si tot asa. Din fericire scena tine doar cateva minute, altfel n-as mai pleca in veci! Dupa un sfert de ora am sunat si era liniste, bona m-a linistit ca e ok, o scosese afara si se juca in nisip. M-am simtit ingrozitor, aveam impresia ca si lumea se uita cumva la mine, de parca eram mama rea si fara suflet. Am simtit ca fac ruptura asta prea brusc pentru ea. Cand m-am intors era vesela, nu a plans dar nici nu s-a bucurat vizibil ca ma vede decat cand i-am dat biscuiti si cadoul promis! Apoi dadea semne ca nu mai vrea sa vina sus la noi...Ideea e ca plange rau la inceput, apoi se linisteste si se simte chiar bine, deseneaza cu creta, iese afara la copii, bona ii face toate mofturile, daca ar putea ar rupe toate florile din gardul viu! Dar ce e in sufletul meu...si in al ei, cine stie...

Acum seara ma mangaia pe obraz si zicea "gadi, gadi, nuuuuu bani, nu ucu, mami!", adica sa nu ma duc la lucru sa fac bani. Of, ma doare sufletul, asa as mai fi stat cu ea, mititica mea scumpa!

Azi a formulat prima propozitie interogativa, am ramas masca pentru ca zis foarte clar (si tot repeta de atunci). A zis "Ce-i aia?"

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Danule mama ai grija de tine.Pup si sanatate multa, si hai fugi si relaxeaza-te.
Andreea pupam inteligentul de Matei...si hai lasa ca o sa fie bine cu gradinita.
Dana mami de Ricardo, hai sanatate multa la pui, si nu-ti face probleme in legatura cu partiul, nu e singurul...si oricum e prea mic sa realizeze...de obicei la varsta asta partiurile sunt mai mult pentru parinti.
O ca sa nu uit...La multi ani pentru "baietelul" Ilinca. Pupam dulce.
Gabita multam de bere...fuse tare buna, yammi.Sa fie cu noroc promovarea.
Monica vazut pozele...mai dar frumoasa fata ai.
Eli vazut si Stefan cu Stefi. Ce loc de joaca frumos.
Apropo Andrea (Aminoreanu) tu esti blonda?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Olivia multumesc de intrebare. Se pare ca este mai bine mama mea. De o saptamana e acasa cu zana...si nu mai are timp sa se gandeasca la boala.
hehehe Luca inca functioneaza pe fusul orar romanesc.
Carmen vazut pozele, mai dar eus tiam ca ai doar 2 copii, in pozele tale sunt mai multi. Ce-mi plac baietii ingropati in nisip...imi aminteste de un film romanesc.
Acum mi-am lasat timp sa vad pozele Oliviei.
revin dupa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Vazut Luca in costumul lui alb si cu papion...foarte frumos, ma- lasat cu gura cascata...pardon m-am indragostit de el.
Diana hai iubita capul sus, o sa vezi ca va fi bine pana la urma. Nu te mai consuma atat, caci copiii trec repede de la o stare la alta...cu sufletelul tau e mai greu, caci te va durea toata viata, ca doar sunt suflet din sufletul nostru.Pup.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Stiu ca sambata e pustiu pe aici, dar acum am si eu o clipa de liniste. Ieri m-a terorizat Diktatoru', s-a bisnuit la mare toata ziua afara si cu activitate ntensa, iar ieri a plouat aproape toata ziua si mi-a scos peri albi in casa.
In primul rand, cu intarziere, LA MULTI ANI, ILINCA, sa cresti mare si frumoasa! Am vazut pozele de la mare, superbe, si mie mi-a placut mult cea cu copiii ingopati in nisip.
LA MULTI ANI, ANDREI, ALEXIA, MARA, SOFIA, DAVID si RARES! Sa petreceti frumos!
OLIVIA, superbe pozele voastre, Luca m-a topit cu costumul lui iar tu aratai ca-n filme!
Nu am avut timp sa citesc din urma, dar sper sa recuperez. Deocamdata, sunt neagra-verde-albastra, am invatat ca nebuna la mare, am dat joi examenul (dupa ce miercuri am mers 11 ore cu trenul si noaptea am dormit doua ore), am scris de am terminat un pix si nu m-au sunat, desi initial mi-au spus ca de luni ar trebui sa incep serviciul.Asta-i viata!
Week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna,

Am revenit si noi, cam din an in paste, dar chiar nu am o clipa libera. Andreas (andy cum ii spunem acum, ca sa poata pronunta si el), este un nazdravan! Parca as spune ceva nou!

O sa mai citesc din urma, vreau sa vad poze cu picii la 2 ani!
Mai dar copil cuminte trebuie sa mai aveti daca l-ati imbracat in alb! Andy l-ar face gri-negru in cateva secunde.
Ca drept urmare, la petrecerea lui a purtat un Kit Arsenal (bineinteles pe placerea taticului :-) pe care am imprimat ANDY 2.
Bineinteles Buni din Romania a protestat, bla bla bla, copiii trebuie sa fie imbracati elegant "ca rade lumea de noi"

L-am imbracat si pe el elegant cateva minute la sfarsitul petrecerii, cand am intrat in casa, dar tare trist s-a facut dintr-odata. Se vede de fapt in poza!

Linkul pentru album (nu am pus prea multe poze) este aici:

http://community.webshots.com/user/andreasandiri

Va pupam

Andy & Irinuca

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei! Andrei Florin, Alexia Elena, Mara, Sofia Maria, David Mario, Rares Mihai , sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
carmenp, apreciez ca te-ai "conformat" si ai venit cu pozeAsa ca m-am delectat vizionandu-va si admirandu-ti tzucureii! Dar tu nu prea te-ai lasat fotografiata...
cristalina, v-am admirat si pe voi, desi nu stiu la ce "grasane" te-ai referit cand ai prezentat pozele...
iirunuca, super-frumoase pozele voastre!
tuturor si we placut!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

cine m-o pus sa ma uit la pozeeeeeeeeeeeeeeeeee!?!? Kim, ce mi-ai facut soroooo?
crima fac pentru maieul tau auriuuuu zi cat vrei pe el ca m-am indragostit si nu mai pot dormi la noapte, zic pe bune!
pana am vazut maieul ala, ma inarmasem sa bag complimente de copilasi, am vazut pozele andreei si ale lui eli (delicioase poze la locul ala de joaca) am vazut si filmuletul si ce mi-au mai placut, dar eu acum tot la bluza Oliviei ma gandesc
Olivia, Luca a fost cel mai sarmant, iar fetita aia cu buzele rujate si oja la degete exact in culoarea rujului, m-a dat gata draga!!! zi-mi de bluza ca mor!!!

R-b

Edit: am vazut si poznele irinucai, mama ce slaba esti, iar bb Andreas e scump tare

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Adema

carmenp, apreciez ca te-ai "conformat" si ai venit cu pozeAsa ca m-am delectat vizionandu-va si admirandu-ti tzucureii! Dar tu nu prea te-ai lasat fotografiata...

asa zic si eu, next time sa treci la poznat, doar atat am avut si eu de reprosat

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna,intru si eu repede,am citit tot, promit ca ma uit si la poze!!!
LA MULTI ANI ILINCA(pupici multi pentru urarea cu intarziere)SI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!
Eu sunt prinsa total de mandrutza si cand ma gandesc ca mai am o saptamana si incep munca, ma apuca fericirea!!Sunt insa bucuroasa, ca Maria a primit o oferta de job, vanzatoare de incaltaminte,am fost cu ea sa-i cumpar,la cerere,sandale cu chitz chitz,si cand statea cuminte pe scaunel,la proba, a intrat cineva in magazin ,iar ea a inceput"da'tu ce cauti,tot sandale??"asa ca vanzatoarea a intrebat-o daca nu ramane sa o ajute!
Noi suntem in plina campanie "fac singula",adica vrea sa se spele,sa se stearga, sa se imbrace,incaltze,etc,etc singula,problema este ca nu reuseste de cele mai multe ori, dar trebuie sa ai rabdare sa incerce ea toate variantele,si pe urma sa o ajuti tu!!Asa ca numar in gand pana la 10 sau 20 sau... si respir adanc ca sa ma relaxez.
Din capitolul "incap?incap?incaap!mamaaa uiteee ca incap!"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/detail?.dir=b1b6re2&.dnm=1898re2.jpg&.src=ph
Dorsilia, daca ai timp,iti recomand pentru ridicarea moralului o carticica tare amuzanta "Cum sa NU fi o mama perfecta",de Libby Purves,eu am citit-o inainte de a naste si mi-a prins bine.
Roberta bine ai revenit din concediu,stai linistita ca se rezolva si cu jobul!!Bafta
Merg sa vad maieul Oliviei sa ma zgarii un pic
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput