Bebei de martie - aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Pispirica spune:
Voi in rest ce faceti fetelor? Cum va descurcati cu caldurile astea?
Noi va multumim pentru urarile de ziua lu' Pishpirika asta mika si va multumim pentru aprecierile facute la adresa pozelor.
Ciuf super pozele de la botez. mi-au placut tare mult si funditele si prajiturile. Iar Eva din cate se vede treaba a fost la inaltime. Iar rochita mie mi-a placut foarte mult. Si inca ceva, ambii copii iti seamana tie asa ca ai dece sa fii mandra. In schimb daca o sa te mai uiti la pozele noastre o sa vezi ca perlutza mea seamana leit cu tac'su. ![]()
Kim multumim ca ne-ai iertat. sa stii ca oricum de cate ori e ziua lu Bia ma gandesc si la voi si va urez macar in gand La Multi Ani. 
aida o 
kim superbe pozele. sa-ti traiasca zambareata cea grasunica, ca tare bine mai ia in greutate. in poza aia in care o tii in brate in balansoar mi se pare ca seamana leit cu tine. si in restul seamana, dar acolo aveti amndoua asa un aer...
mihaser 
Catrinel
am vrea si un pic la munte asa, sa ne racorim creerii ![]()
Noe felicitai pentru reusita la licenta. ce mamica adevarata esti, oare cand ai avut timp sa inveti?
Delia ptiuuu maica ce baiat frumos ai, sa-ti traiasca asa scumpete. si cand imi aduc aminte ca tu vroiai fata, ia te uitace frumusete ai in brate. 
alinaalex o sa vezi ca in afara tarii nu sunt atat de multe prejudecati si probleme ca la noi. E ceva normal sa iei copilul in marsupiu si sa pleci in vacanta. 
BitaB sa-ti traiasca printesa cea frumoasa. foarte frumoase pozici. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Fetelor,ce s-a intamplat cu Kim sau...in familia lui Kim?Mi-e si frica sa rostesc anumite cuvinte...
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Pispirica spune:
si acum noutati despre noi. aseara am fost si am facut vaccinul de 4 luni. a tras niste tipete Bibi a mea de ne-au crapat urechile. si cum incerca sa o calmeze tante doctor si sa-i vaorbeasca si sa-i bata din palme mai tare tzipa. s-a prins Bibi ca ea e tartoritza. ![]()
in rest e destul de bine, insa nu a luat prea bine in greutate motiv pentru care ne-a mai dat ragaz o saptamana si daca intr-o saptamana nu ia 200 gr o sa trecem probabil pe completare. sincer nu-mi doresc asta, dar daca e sa fie asa, vom merge pe completare. ne-a zis ca dacatotul merge bine nici macar diversificarea n-o vom incepe. asa ca pana saptamana viitoare asteptam sa vedem cat luam in greutate. acum are 6030 gr si 62 cm.
i-a masurat si perimetrul cranian si imi scrie in caiet 49 cm. iau io cartea caut parametrii si mi se face rau. 49 cm tre sa aibe intre 1 si 4 ani. mi s-au cam muiat picioarele. masor cupilu 39 cm. adica normal pentru 4 luni. auzi la ele, sa mor de inima si alta nu. 

nu-mi ajunge cate stresuri am. ca acu mi s-a imbolnavit sotul. sper numai sa nu fie prea grav. cica e suspect de hepatita, de fapt analizele la ficat au iesit proaste si acum trebuie sa faca unele mai amanuntite sa vedem cum stam. si am inima cat un purice, dar incerc sa fiu optimista. dar nu prea imi iese treaba. 
si am mai vazut si ce a patit doina cel uite asa am tras si io o portie de plans aseara dupa ce au adormit cei ai casei si m-am mai racorit si io. 

hai ca mai vorbim. va pupacesc 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Qamar spune:
Pispirica, pare rau ca ai
..am pus linkul aici cu Doina_cel pentru ca eu una nu stiam de bebele ei, si m-am gandit ca poate nici voi nu stiti..cred ca orice ajutor conteaza, eu acum sunt la negocieri cu hazbandu..
de invatat...noaptea
dupa ce adoarme tiza Bia, program de voie, in care am inclus si invatatul..oricum, nu m-am stresat foarte tare,,si totusi am reusit sa obtin a doua nota din grupa in care eram...important e ca am scapat
Andreea, ti=am trimis PM
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pispirica spune:
ca uitasem
bine ati venit gabi, alinamizzi si alorea, sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sa fie sanatosi.
de asemenea LA MULTI ANI pentru bebe Andrei al doinei sa dea Dzeu sa treaca cu bine peste problemele pe care le are, sa creasca mare si insanatosire grabnica.
si tot LA MULTI ANI sanatosi cu mult noroc pentru Iustin Sebastian al lui Serendipindity

_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Noe
nici eu nu stian de doina cel. cred ca e cel mai groaznic lucru sa ai copilul asa bolnavior. sper sa se faca bine.
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ANDREEA GEORGIANA spune:
kim...tocmai vroiam sa te felicit pt. un frate asa de...talentat si iata ca trebuia sa-ti transmit condoleante!
In loc de alte cuvinte...
Rugă pentru părinți
Enigmatici și cuminți,
Terminându-și rostul lor,
Lângă noi se sting și mor,
Dragii noștri, dragi părinți.
Chiamă-i Doamne înapoi
Că și-așa au dus-o prost,
Și fă-i tineri cum au fost,
Fă-i mai tineri decât noi.
Pentru cei ce ne-au făcut
Dă un ordin, dă ceva
Să-i mai poți întârzia
Să o ia de la început.
Au plătit cu viața lor
Ale fiilor erori,
Doamne fă-i nemuritori
Pe părinții care mor.
Ia priviți-i cum se duc,
Ia priviți-i cum se sting,
Lumânări în cuib de cuc,
Parcă tac, și parcă ning.
Plini de boli și suferind
Ne întoarcem în pământ,
Cât mai suntem, cât mai sunt,
Mângâiați-i pe părinți.
E pământul tot mai greu,
Despărțirea-i tot mai grea,
Sărut-mâna, tatăl meu,
Sărut-mâna, mama mea.
Dar de ce priviți asa,
Fata mea și fiul meu,
Eu sunt cel ce va urma
Dragii mei mă duc și eu.
Sărut-mâna, tatăl meu,
Sărut-mâna, mama mea.
Rămas bun, băiatul meu,
Rămas bun, fetița mea,
Tatăl meu, băiatul meu,
Mama mea, fetița mea.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Pispirica spune:
am pus aici neste pozici cu prima intoarcere pe burtica a lu' perlutza mea. http://pg.photos.yahoo.com/ph/amlmihai/album?.dir=1712scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Qamar spune:
Andreea, stiu cantecul..e asa de trist..mi-au dat lacrimile...off, biata Kim, sper ca stie ca suntem alaturi de ea
Kim, daca ai nevoie de ceva cand ajungi in Romania, nu ezita sa ne contactezi, fie ca e vorba de ajutat cu Alicia sau orice...
edit: fetele, am deschis un subiect aici unde sa ne rugam pentru mamica lui Kim si sa fim alaturi de ea..
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
gabi_fer spune:
Catrinel iti multumesc mult ptr modificari.
Kim imi pare rau ptr ce sa intamplat dar sunt convinsa ca micul tau ingeras, alicia te va ajuta sa treci peste asta.
Gabita si bebe Alexandru-Ionut