Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ciuf,felicitai pt. botez.Eva a fost minunata,Luk se pare,cuminte,dulciurile la inaltime iar voi,parintii,super emotionati si...aratosi foarte!Mor dupa poza in care Luk si fetita nasilor,probabil,incaltata cu sabotii cu toc ai unei musafire,cotrobaiau in niste cutii(cu gheata?).Am si eu una asemanatoare,cu mine pe la 3 ani.Da' eu eram si un pic ametita de la niste pahare scurse...

Catrinel,incep cu toate legumele enumerate,intrucat,daca le-as adauga pe rand,m-ar prinde iarna.In plus,vreau sa o obisnuiesc cu cat mai multe gusturi,pt. ca macar ea sa se bucure de ceea ce gatesc.Tac'su a fost invatat prost,adica super sclifosit la mancare iar eu sunt lesinata dupa arta culinara.
Pai daca tot cauti o casuta pt. weekend,hai la Brasov,unde noi avem asa ceva.Si petrecem un super weekend!

De cate ori aflu ca s-a dus cineva drag,o femeie,o mama,ascult o melodie care ma rascoleste,dar ma face sa-mi apreciez mai mult mama si...toate mamele carora li se scurge viata sacrificandu-se pt. familie,sot,copii.O canta o buna prietena si fosta colega(la un moment dat,am facut parte din Cenaclul Flacara/Totusi Iubirea)
O gasiti aici si merita sa ii ascultati cu atentie versurile.
http://www.radio3net.ro/artisti.php?cx=details&id=93
Dati click pe Durerea femeiasca

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Mamicilor voi cum treceti peste caldura asta insuportabila? ingerasul meu nu se irita El de la caldura nu mananca si nu prea doarme, este marait. Aseara a avut ultima masa la 21 a adormit pe la 1 si s-a trezit sa pape abia la 5.Cum il pun la san incepe sa planga cand ii este cald. Am inteles ca de vineri se mai racoreste. Ce bine! Noi mamicile de martie aprilie am fost tare norocoase ca nu ne prins caldura gravidute, eu cred ca as fi suportat tare greu.

Gabita si bebe Alexandru-Ionut

Mergi la inceput

La multi ani ,Andrei!trebuie sa lupti alaturi de parintii tai,pentru o viata care vei vedea,poate fi si foarte frumoasa!

Iustin Sebastian,LA MULTI ANI!sa ai o viata ca-n povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tot incerc sa fac cate ceva si sa nu-mi mai zboare mintea la Kim si la ceea ce se petrece in sufletul ei dar nu reusesc.
cum bine a zis AndreeaG iti apreciezi si mai mult mama si realizezi ce inseamna ea pentru fiecare dintre noi.

kim daca ai nevoie de ajutor cand ajungi in tara suna-ne. noi suntem alaturi de tine. conteaza pe ajutorul nostru.

fii tare...

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Wow, ANDREEA, multumesc de oferta! Dar noi ma gindeam sa mergem undeva la max2-3 ore de condus, de data asta. Dar cine stie, la anul!! Versurile ce le-ai scris imi rup sufletul, totdeauna imi dau lacrimile cind le citesc.

PISPI, dar Bia plange la san ca si cum ar fi nemultumita, ca si cum ar ramane flamanda dupa ce suge? Oana asa facea, si era clar ca am mai putin lapte, si de-aia a luat mai putin in greutate atunci. Dar poate Bia a supt si ceva mai putin din cauza caldurii. Si 200 gr pe saptamana mi se pare cam mult la varsta asta. Dupa 3 luni bebeii iau mai putin in greutate ca inainte, cam 120, scrie capraru. Pupici! Prima intoarcere pe burtica? FELICITAAARI!! Doarme noapte pe burtika?
Aa, auzi si cu perimetrul cranian. Ce aiurite
Imi pare rau ca e bolnav sotul, dar poate nu e chiar hepatita pina la urma... Tin pumnii! ufff, saracu de tine.

GABI, si oana era maraita, adormea greu (dupa ce ii dadeam ceiutz se mai linistea). I mai dai ceiutz din cand in cand? Moasa imi spunea ca bebeii alimentati la san incep sa plinga cind incepe sa curga laptele gros, ei il vor pe ala subtzire, ca le e sete.

Ma gindesc si eu la KIM si ce greu ii este... si cred ca cel mai greu ii este sa se gandeasca ca nu a fost acolo cind s-a petrecut. Gandul asta ma omoara si pe mine.

NOE, unde ai gasit contul pt donatii pt Doina?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Andrei si Iustin

Vai Noe daca nu erai tu nu stiu cand aflam si noi ce se intampla cu Andrei. Mi se rupe inima cand ma gandesc prin cate a trecut bietul copilas. Sper sa se insanatoseasca in curand si sa revina in tara. Bine ca au reusit sa-l duca in Germania ca aici nu stiu ce sanse aveau.

Kim imi pare tare rau ca ti-ai pierdut mama...sincere condoleante! suntem alaturi de tine oricand. sper sa ajungeti cu bine in Romania.

Alina imi pare tare rau si ptr prietena ta!

Fetelor iar am dat de necazuri...trebuie sa ne unim si sa trecem peste. Poate vor veni si zile mai bune!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel nu plange deloc si chiar nu mi-a parut deloc flamanda. as zice ca e mai degraba din cauza caldurii, desi in ultima perioada nu prea am suferit de caldura. cine stie... oricum Bia nu plange deloc si cu atat mai putin de foame. nu mi-a plans niciodata la san nici inainte de a o aseza nici dupa. eu am sperante ca o sa fie bine si o sa continuam doar cu san pana la 5 luni cel putin.

ina nu doarme pe burtica. eu o culc pe o parte si cam asa se trezeste pe o parte si se intoarce cu fata in sus.

si io trag sperante ca sotu n-are nik grav da azi m-a cam darmat vestea asta cu kim si cea de aseara cu doina.

eh, n-avem ce face...cu Dumnezeu inainte...

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Catrinel,s-a facut!Anul viitor,cu Onuta ,,in dinti,,(si...cu dinti) veniti la Brasov si,uite asa,le facem cunostinta piscotelelor.Si ne cunoastem si noi.Cantecul l-ai ascultat?

Pispirica,arati super bine(chiar ca nu se vede ca ai nascut!) si Pispiricuta ta este tare draguta.Si maricica!
Nu era curent pe salupa de pescuit,?ma bucur ca macar voi ati prins peste.Inseamna ca mai scazuze nivelul Dunarii...
in ceea ce priveste greutatea,stai linistita.Thea avea 5.900 la 4 luni(si 64-65 cm) si 4 dr. mi-au spus ca este OK.Din asa parinti si bunici,asa copil.La inaltime nu stiu cu cine seamana?Este fetita si prefer sa fie delicata.In plus cred ca are oasele usoare,pt. ca pare f.pufoasa.Perimetrul cranian este 40,5(tot la 4 luni) si probabil,dr. ta a scris 40,dar l-a facut pe 0 asemanator lui 9.

Mergi la inceput

gabi_fer ,si Thea este agitata de cateva zile si pun asta pe seama caldurii,desi in casa este racoare(merge clima la greu).Urla cand ii bag biberonul in gurita si roade tot ce prinde.Si aparitia precoce a dintilor poate fi o cauza dar si faptul ca nu am mai scos-o afara,asa cum era obisnuita,decat 1-2 ore pe zi,dupa 19.00.Asa ca,daca te incalzeste cu ceva(desi nu ai nevoie de mai multa caldura...)multe mamici s-au plans zilele astea de agitatia bebeilor lor.Nici presiunea atmosferica nu a fost prielnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Multumesc mult fetelor, e greu sa gasesti cuvinte in astfel de momente.
Condoleante Kim si din partea mea.
Sunt foarte fericita, azi dimineata a sosit mama a trecut aproape un an de cand nu am vazut-o, avem atatea de povestit.
Va trimit multe ganduri bune

Alina- mama de bebe Keane Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput