CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 30
mirage spune:
Wow ce meseriasa e Daria! hihihi brava fetita!
Dom'le, eu am constatat azi cu stupor ca am ... fetitza-catzel-de-companie. Daaaca o tin in brate, e bun. Daaaaca o las jos chelalaie. Daaaca ma joc cu ea, e bun. Daaaca o las cu caruselu' sau cu jucariile, chelalaie. Daaaca o pun in patu' mare, e bun. Daaaca o un in patu' ei (numit si cotetz) chelalaie. Daaaca ma plimb cu ea, e foaaare bun. Daaaca stationez, chelalaie.
Asa ca azi m-am convins ca Mama China are din nou dreptate, cica e an de caine de foc ...
Deci HAM!
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
26octombrie spune:
a, si ma bucur, gabi, ca mi-ai urmat exemplu, ca mie mi-era usor tarsha sa scriu ca inot cu hora, sa nu dati cu roshii...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
inaioana spune:
Fetele mele dragi si scumpe, se suspenda operatiunea wrap pana saptamana viitoare ca o luam razna si eu si Magg, pe cuvant!
Deci: cine are wrapul deja la Magda poate merge sa il ia.
Cine are de primit prin posta va primi probabil la inceputul saptamanii viitoare sau maaaxim (comenzile mai noi) saptamana cealalta.
Cine a comandat de curand, tot saptamana cealalta.
Asta pentru ca Magda saraca a trebuit sa faca liste peste liste, sa ia legatura cu toate fetele, a impachetat la cutii toata seara, s-a dus pe caldura infernala la posta si vaca de acolo nu le-a primit ca, vezi doamne, nu-s impachetate in hartie alba si legate cu sfoara (bej). A trebuit sa se intoarca cu cutiile inapoi...sa mearga sa cumpere hartie alba, sfoara si tot asa. E o mare complicatie si cu atelierul care le facea surfilarea, am fost nevoite sa il schimbam si maine ma duc sa vorbesc in alta parte unde se pare ca au si materiale ca sa nu mai alerg de bezmetica pe la tot felul de magazine care au sau n-au ce imi trebuie mie, ba au si cand ma duc cu banii nu mai au..ba au scumpit..tot felul de tampenii.
In concluzie : maine sper sa rezolvam cu un furnizor si surfileur serios ca treaba sa curga shnur mai departe.
Noi aveam multa bunavointa dar nu eram pregatite sa facem fatza atator comenzi care, chiar daca ne bucura, ne obliga sa ne organizam putin acum, pentru ca de altfel suntem si noi mame de cupii urlaciosi ca fiecare.
Asa ca va rugam de putina intelegere si promitem ca toata lumea o sa aiba wrap cat mai curand posibil!

Multi pupici si imbratisari noilor venite!
Bebelusii sunt superbi, adevarate ciresici!
Mirage, bravo tie pentru replica data "binevoitoarei". Personal m-am saturat de sfaturi nesolicitate pana in gat si cred ca o asemenea replica te racoreste. din pacate ma indoiesc ca a inteles ceva individa...probabil a gandit ceva de genul :"Uite, dom'ne, io o invatz de bine si fatuca e obraznica! Deh, tineretu' din ziua de azi!" 
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
gabi25 spune:
LUANA sa stii ca am probleme cu expunerea in poze pe dezbracate
. La Rares nu am poze nud
.
Am ras cu lacrimi la clipuletul cu bebe plangacios....cam asa fac si ai nostri acum dar mai bine a "tradus" DANA![]()
Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
LUANA cu Rares am inceput abia pe la 4 luni cu baia in cada si deja pierduse reflexul de innot. Acum vreau sa ii dau ore de innot ca macar unul din familie sa stie
. Ma uitam la fie-mea in cada si ma intrebam cu poate sa isi tina funduletul sus, adica sa nu atinga cada
.
A, mi-am adus aminte ca si lui Rares ii placea la nebunie sa serveasca masa in cada....si si-a pastrat obiceiul....acum mare inca mai cere ceva de rontait cand face baie ![]()
Evolutie Daria
Poze
a_daniela spune:
Salutare ciresici,
Am ramas placut surprinsa cand am auzit ca voi deja faceti baita in cada cu bebelusii vostri. Mi-ati facut "pofta" si cred ca o sa experimentez si eu. Am sa-i spun si sotului, dar sunt convinsa ca nu o sa fie de acord, pentru ca nu vrea sa-i faca mandra otita. E foarte grijului si nu prea vrea sa incerce multe. Asa ca, cat timp e el la servici noi o sa ne balacim in piscinuta improvizata din cadita
. Abia astept si o sa va povestesc cum a fost. Bia mea este o mare fana a baitei, rade si da din picioruse ca o broscuta. Iar de masaj sa nu mai vorbim, ne place tare mult mai ales la picioruse.
Ioana as vrea si 2 wrapuri, daca se poate: unul lila si unul albastru. Sorela mea sta in Ploiesti si ar putea ea sa vina sa le ia. Multam.
Legat de bouncer eu am unul cu baterii si muzica: Bianca este super incantata in el. Ar sta toata ziua, de multe ori si adoarme si o las acolo sa doarma leganata, ca tare-i place.
Azi Bia face 3 luni si in cinstea evenimentului o sa mergem sa-i luam ceva jucarii. Voi ce jucarioare aveti pentru bebei, ce le place? Noi avem cateva dar nu prea o incanta (papusi din plastic, o omiduta, cativa ursuleti si ceva jucarioare zornaitoare). Numai jucarioarele din cort ii plac, cu ele vorbeste si rade dar pe celelalte nu le baga in seama. Si stiti la cei place sa se uite? La TV. E inebunita, cand o apuca cate o criza de plans o pun cu fata la TV si se linistete imediat.
Pupici,
carminabulina spune:
Fetelor dar foarte harnicutza azi, scrisarati intr-o zo cat altii in 7
...bravo.
Eu de-asta intrasem sa va spun ca ma trimis un filmuletz pe mailul comun, a facut-o si Luana, bravo,
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
a_daniela spune:
Inaioana,
as vrea si eu 2 wrap-uri. Am scris mai sus dar am ales sa scriu cu roz si nu se vede. Vreau unul pentru fetita si unul pentru un baietel (am un nepotel de 2 saptamani care sufera micutul de colici). Culorile preferate ar fi lila si albastru, dar daca nu sunt atunci vrem orice culoare ai tu disponibila. Multam. 
Anileda spune:
Luana, VoichiV, Inaioana, multumim pentru urari!
Chiar ma gandeam ca trebuie sa le fie greu fetelor cu atatea comenzi; dar sa te intoarca inapoi de la posta din cauza culorii ambalajului... la asta nu m-as fi gandit.
Noi suntem cuminti, asteptam sa ne vina randul, cand o fi, peste o saptamana, doo, nu conteaza, wrap sa fie, sa inmultim randurile cangurilor!
Mirage, noi avem leagan automat si cu melodii de la primii pasi (vezi poze), sigur mai are cineva, nu-mi aduc aminte cine. Noi suntem multumiti, ca isi face treaba: leagana copilu' si ii canta, cand mami nu mai poate sau n-are timp (sau scrie pe forum). Am pus si cateva poze cu Cri Cri.
Pentru listuta, ne cheama Cristian Bogdan, DN 11.06.06, ora 13.15, DPN 12.06.06, 2950 g, 48.5 cm, Apgar 7, spital CF II, dr. Margaritescu Mihaela. Multumim!!
Anileda spune:
vezi poze, si pozele ia-le de unde nu-s!!
sorry!
http://up.photos.yahoo.com/ed/adelinaliliana/upload_jump?.dir=747fre2&.done=
sper ca e ok