CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 29
mirage spune:
Camelia, multam, mare pomana ti-ai facut ca bantuiam pe aici de bezmetica in cautarea unei solutii

Acu', sa vedem cat de repede pricepe neuronu' meu obosit.
[Iconu' in care Calina pupa pe Hora]
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/sperantzaspe/album?.dir=caf2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph/sperantzaspe/my_photos]Calina[/url]
[url=http://b1.lilypie.com/744cp3.png]Vrei sa vezi ce mare sunt?[/url]
VoichiV spune:
Anileda, bine ai venit 
Adib, nu vrem sa vindem aceste apucaturi urate.... le-am da pe gratis da' nu le vrea nimeni
poze bebelina mea draga
camelia.t spune:
Mirage, vezi ca linkul catre poze se pune in ghilimele si ca sa vezi daca merge ce ai facut, inainte de a incheia treaba acolo la "profil personal", da "vizualizare" si vezi exact cum arata semnatura. Succes!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
mirage spune:
Daca nici acum nu-mi iese, ma-nervez si inchid computeru' doo zile.
Hrrrrrr
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
camelia.t spune:
Vezi ca iese? 

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
26octombrie spune:
ce bine ca ti-a iesit ca de-abia ai venit si voiai sa pleci doo zile??! pai se poate?
si na,ca m-am suparat si io, pa ce-i afara si mi-am schimbat semnatura, am facut-o mai luminoasa! voila de vedeti (de mi-o fi iesit..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
gabi25 spune:
MIRAGE i o fetita tare scumpa, cu un nume super si pentru faptul ca ai dat replica super bine la baba....riscand sa dau impresii gresite
declar cu mana pe inima ca te ador
....si cu asta sigur te-ai integrat la mama zapa si tatic la fel de mai-iunie ![]()
![]()
.
Ia sa vedeti cat e de vesela fata mea dimineata dupa ce i se scoate scutecul:
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV02182.flv
LUANA si eu tocmai bag o ciorba de vacuta dar cu ceapa nu cu ardel.....mama bun e.
Du unde credeti ca am iesit eu inainte de ciorba????
normal ca din cada cu piscoata ca am citit dimineata si am experimentat la venirea acasa. Superincantata fata si mama si a descoperit copilul la o rasucire facuta de mama ca e si papa cu ea la baita. Daca o vedeati cum a prins sa suga su cum dadea din picioare in acelasi tim ....era de coma
. Deci aruncam naibii cadita ca si asa nu avem loc de ea ![]()
Evolutie Daria
Poze
26octombrie spune:
Carmina, sarumana pentru mail, am ras cu lacrimi, cu spume, mai aveam nitel si ..cred ca ma scapam pe mine de ras... si tot nu se mai termina filmuletzul si io nu ma puteam opri din hohote!!!
mi-am permis sa il trimit pe mailul comun. inca odata,multumesc, mi-ai facut ziua!! 
lume, luuume, mergi de vezi un bebe super tare!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
gabi25 spune:
Doarme si patul sub copil dupa ce s-a balacit 20 de minute si pe mine nu ma doare coloana cum pateam cu cadita....deci.....traiasca forumul....bey aveti grija ce indicatii mai dati ca eu le pun imediat in practica![]()
LUANA tie nu ti s-a pus ciorba pe ochi ca pe mine tare ma trage patul....ma duc sa adorm la vreo telenovela ca si asa sotul a uitat copilul mare pe la un vecin de la parter
....Tiii parinti denaturati![]()
Evolutie Daria
Poze
26octombrie spune:
gabi, excelent, excelent! adica ati fost la inot si v-ati oprit sa luati si masa, nu?!
e tare dulce, m-am regalat cu zambetele !da cata pudoare pe mama, sa nu cumva sa vedem mai jos se buric..
ba ma cam trage.. da taman acu se trezi carcalaca...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc