Eu fac maioneza cu un ou crud si un galbenus fiert si ca sa nu am probleme ii pin si un varf de lingurita de mustar.Nu mi s-a taiat niciodata.Daca trebuie mai multa maioneza dublez cantitatile.
bita doina
Si eu fac la fel cum o face Hildegard cu pun oul crud si unul fiert un pic de mustar si ulei 200-300 ml depinde cita maioneza vreau sa am .Toate astea le pun in cana gradata de blender ,bag chestia aia cu cutit ,pornesc si trag usor de el in sus si toata asta dueara nici un minut si gata mainoneza.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
exact ca si tine si tot din teama de aviara am incercat sa fac si eu. am inlocuit oul crud cu o lingurita de smantana , dar mi s-a taiat. poate daca puneam si mustar sau numai mustar, fara smantana .... nu stiu, sa ne spui cum ti-a ieshit
Zambeste-mi!
Eu iau ouale de la pasarile din curtea mea,sunt sigura pe ele,nu am facut cu smantana niciodata ,dar am facut odata cu ou fiert si cu mustar.Poti sa faci asa daca nu ai siguranta in oul crud.
bita doina