Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 25
zuzunaki spune:
Multumim andira
Pupam bubulinele,mai ales pe-aia mica si turbulenta![]()
ligia,
nu mai stiu ma daca ai zis chiar asa,asa oi fi retinut io
Hai ca glumeam oricum.Scuze antiicpat daca te-a deranjat remarca.
Inca o
ca vad ca pe cealalta mi-ati ignorat-o complet:
voi ati luat Lego copiilor? Aici am gasit doar de la 2 ani in sus dar ma intereseaza sa-i iau deja pt ca il vad interesat sa construiasca.Azi a primit un puzzle de lemn cadou si a fost foarte fascinat de piese:le tot aduna ,imprastia,etc.Ma gandeam ca un lego il "tintuieste" mai mult intr-un loc ![]()
Multumesc anticipat
pisicuta si matei spune:
zuzu parerea mea ca sunt ok si legumele congelate.si noi i-am luat un fel de lego,foarte asemanator,numai ca piesele sunt mari cat sa nu le manace
si este destul de atras de ele.
ligia sper sa iti treaca repede maseaua ca tare nasoale sunt durerile astea.poate daca iei un aulin te mai calmezi pana dimineata 
andira parerea mea neavizata este ca Nati doarme asa de la vaccin.
ca sa treca usor peste!
Multumesc tuturor pentru aprecierile voastre,sunteti niste dragute 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ligia13 spune:
zuzu, nu m-am suparat fi serioasa. Numa ca eu is rea tare de caldura, cum sunt si
, tare greu ma impac cu caldura,iar daca e compbinata si cu umezeala- zale. Si de-aia nu doresc la nimeni sa moara de cald.
Am uitat sa-ti zic ca eu i-am dat legume congelata lui Radu, dar in iarna-primavara, ca dupa ce s-a umplut piata de legume nu i-am mai dat!
Da, Radu are Lego si e una din jucariile preferata , dar nu sa construiasca
, ci sa le arunce prin casa, sa le alinieze pe canapea, fotoliu, pat, scaune in bucatarie, toata casa mea e plina de piese de lego. Pe cutie scrie ca e pt 1-3 ani, e cu piese mari, a cumparat-o sotul chiar din Germania.
Uneori mai si construieste, dar
ai mult de 2 piese nu a potrivit si mai pune oneori piese pe capac, capacul fiind un fel de baza de constructii!
Sa va zic cu dentistul. Am scapat ieftin
, nu e infectie, e o gingivita se pare cauzata de ranirea gingiei cu niste covrigi
. Mi-a dezinfectat bine cu tot felul de chestii care mai de care mai nasoale la gust si a zis ca in 2-3 zile scap, sa clatesc cu ceai de salvie!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
teodora racz spune:
Zuzu dar ce fata cuminte te-ai facut!Sa-i faci tu petrecere surpriza soacrei?E clar ca esti pe drumul cel bun!![]()
![]()
Cat despre achizitiile vestimentare sa le purtati cu sanatate!
Nino si eu as vrea o felie de tort!
Cum a decurs intalnirea cu Alex?Cred ca s-a lasat cu multi 

Simonela am vizionat pozele:ai o fetita superba!Si iti tin pumnii sa iasa bine analizele!
Ligia ce s-a mai intamplat intre timp cu maseaua?
Pisicuta felicitari ca ai terminat cu bine licenta!

Andira macar ai apucat sa te odihnesti si tu daca tot a dormit Nati?
pt.piciorusul cu vaccin!
teodora racz spune:
Zuzu si eu i-am dat Antoniei legume congelate!I-au placut;le gatesc doar atunci cand sunt in criza de timp!Acum prefer cele de pe piata;iar referitor la,Lego eu nu i-am luat inca pt.ca Antonia prefera cuburile;avem de plastic,colorate,cu desene;dupa ce se culca am ce strange....si cand mai si calc pe ele...

andrruzza spune:

pisicuto, felicitari!
zuzule, eu ii dau legume congelate de multa vreme, adica spanac, broccoli si mazare. Lego are de mult, dar mult timp am construit eu, nu ca n-aveam ce face dar ma lua de mana si ma punea pe covor sa-i construiesc :) Acum impina si el piesele, chiar 8-9, dar se enerveaza cand nu le poate desface. Sa purtati cu placere noile hainute.
nino, la multi ani nepotei tale!
Sa ne spui cum fu tortul :)
ligia, nu mai stiu exact daca tu discutai despre plecarea la mare cu scaunul de masa. Noi l-am luat dupa noi si bine am facut, a fost foarte foarte util. Iar borcanelele le-am luat dupa mine convinsa fiind ca n-o sa le manance. De unde, a mancat fara probleme, ba chiar a trebuit sa mai cumparam, ca dupa primele 3 zile a trecute la doua borcanele la masa de pranz. Ce i-am mai luat eu de la Hipp, fructe cu cereale, sunt excelente pentru drum sau mici deplasari. Medicamente n-am luat decat antitermice, dar voi iesind din tara e altceva. La capitolul hainute n-am fost prea inspirata, i-am luat mult prea multe haine dupa noi, dar la anul stiu ce am de luat :) Ce am vrut sa-ti mai zic, buna alegere ai facut mergand la bulgari. Si eu as fi vrut, dar i-a fost teama lui Bogdan ca daca se imbolnaveste, daca..,daca.. La anu' vreau sa mergem 2 saptamani si nu pe litoralul romanesc, care asa cum stiti, tipic romanesc :)
Multam inca o data ca ne-ati vizionat in poze!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
alessia105 spune:
...buna buna ...hop si io...
intru pe fuga ca ma trage Benny de haine sa mergem la baie si la nani ..si cum azi noapte iar am tras chiulul de la somn (ca toata noaptea a tunat si fulgerat de s-a trezit copilu')si tare imi e ca adorm langa el ...am si eu o intrebare si o rugaminte ...
Am postat la legislatie o intrebare ..o postez si aici ca poate poate...
quote:
"Initial creeata de alessia105
Am si eu o intrebare la voica din lege nu am inteles nimic ..si nici de pe site-ul CAS....poate a mai trecut cineva printr-o sit asemanatoare sau stie cineva ce trebuie facut...
Fratele meu a terminat anul acesta facultatea..acum in august are liceenta ...DAR are o problema de sanatate ptr care trebuie intrenat ...o nenorocita de piatra la rinichi..care nu necesita operatie ,dar necesita SUPRAVEGHERE 24/24 in caz de Doamne Fereste !!!
Problema e ca terminand facultatea ..nu mai e asigurat ...intrebarea e MAI E VALABILA ADEVERINTA DE STUDENT??? (ptr ca teroretic nu mai e...student)...Aaaaa si mai e un aspect ..el a beneficiat de pensie de urmas (dupa tata) si i s-au oprit bani ptr sanatate ...
si acu si rugamintea .....are cineva vreo cunostinta la spitalul Panduri din Bucuresti????...ca daca o fi sa se interneze macar sa il stiu pe maini bune
Am fugit ......mii de multumiri si pupici ..si la mamici si la pitici ....
P.S. Are cineva nr lui raresionut

de mobil? ca mi l-a dat dar ca o capie ce is l-am pierdut
...sarut manaCu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Dantje spune:
Hello,hello
Gata ,zombie nezombie ma apuc de scis,ca am reusit sa citesc harnicutelor.
Multumim de urarile de bun venit :laura,alessia,pisicuta,nino,carmenduta,caramela,ligia,teodora.
La fel ca si oanaluiza,m-au luat de odihnita si daca as mai avea vreo 24 de ore de la cineva ar fii super.In schimb mie mi-au placut schimbarile pe care le-am vazut la Brasov,orasul e mai curat,nu mai sunt cersetorii(cred ca doar unul am vazut),renovari,cladiri aparute ca ciupercile dupa ploaie.
Povesti nu prea mai sunt in tasca,doar ca imparatul s-a simtit super a fost lumea lui si mama nu a mai slugarit chiar foarte tare ca au preluat bunicii o parte buna....deci am reusit si eu sa-mi mai incarc bateriile...e drept ca de mai erau vreo 2-3 sapt era super...dar nu a fost chip.De cum se trezea piticul isi savura micul dejun si apoi nu prea mai putea fii de gasit decat in parc.In gradina casei n-a fost chip sa stea,nu i-a placut si pace.Venea din parc bunicul era mai mult decat istovit dar piticul nici vorba.Deci s-a lucrat in schimburi .Poze nu am deoarce in goana calului in care am plecat am uitat incarcatorul de la bateria din aparatul photo
si n-am gasit neam,trebuia comandata la B,ma rog am facut-o si pe asta urmand sa ajunga in 24 ore,trecuse 5 zile si nu aparuse.
Mamacita cum e vorba aia:ardealul-i fruntea....![]()
ocrainicfelicitari ,o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Andruzza,rp,elinia welcome back din vacanta.
Andira felicitari pentru job.
pisi felicitari licentiatei.
Ligiaar fii foat frumos,dar niciodata nu-i tarziu,deci poate la anu'.
pupici si sanatate la pitici,
Dantje & Martijn
andrruzza spune:
Fetelor, am ras de nu mai pot citind subiectul asta : http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80924&whichpage=1
Poate aveti timp :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
simonela spune:
Tocami am terminat de scris o gramada de lucruri si am pierdut tot mesajul pentru ca am uitat sa ma loghez...Mi-a pierit pofta de scris dintr-o data...
Ziceam ca am citit din urma, pentru ca vroiam sa mai recuperez ce am pierdut in ultimele 3 saptamini cit am fost noi plecate... Interesante discutii ati avut, mai ales subiectul cu nebagatul in seama m-a facut sa zimbesc putin! ![]()
Gegea, multumim mult ca ai intrebat de noi. Eram plecate la tara in perioada respectiva. Am fugit de caldura, poluare, tv, internet si ne-am relaxat in curte si prin gradina, prin iarba si prin livada, a fost foarte fain, ne-am simtit excelent! Andradei i-a placut mult si a facut cunostinta cu toate animalele - vacuta, cal, porc, magar, pasari de curte etc. pe care nu le vazuse decit in carti sau reviste. Singura problema a fost cu burtica, ne-a dat batai de cap si acolo...Ce mai face carliontata blonduta Daria?
E cumintica, nu? Si Andradei ii plac cartile, revistele, ziarele, le rasfoieste si ne spune ca acolo sunt mamai si tati sau catelul si pisica ori le ia si le rupe si apoi le gusta p[ur si simplu...Depinde in ce dispozitie se afla!
In ce priveste lapticul, Andrada obisnuia sa bea 150 ml dimineata, 150 ml la amiaza si 150 ml seara, dar in ultima vreme din cauza diareeei a fost la regim si portia s-a redus drastic. Am tinut-o o vreme pe Milupa Hn 25. De-abia asteptam, sa revenim la normal. Pupici de la Andrada pentru Daria! 
Danuta, l-am admirat pe Mihai in poze. E un dragut in pozele din piscina, cum cinta si danseaza el la soare, si un smecherut, cum isi scutura el nisipul de pe haine... Am observat ca voi veti fi la mare in august. Noi vom merge, cum ziceam mai devreme, intre 7-14 august la Jupiter-Cap Aurora, poate ne vedem pe acolo, ca nu suntem asa departe???
Andira, iti doresc muulta rabdare, si eu stiu cum e cu adormitul la san sau doar in brate leganata sau pe umarul mamei plimbata...Timp de 2 luni nu mi-a fost ursor, apoi incet-incet colicile s-au linistit si a fost mai bine. Puteam s-o las in patut sa doarma ore intregi si cind era satula era linistita, statea si se uita, zimbea, "povestea", se "juca" cuminte acolo, puteam sa-mi fac treaba prin casa sau sa am putina grija de mine. Dar asta dupa 3 luni incolo...
Noi nu mai avem, in schimb, probleme cu somnul de multa vreme (apropo de ce ziceau mamacita si ligia)! Andrada dupa ce isi bea lapticul, o pun in patut, o pup, ii spun noapte buna si gata! Cu exceptia situatiilor cind e bolnavioara, o supara ceva, are febra sau ii ies maselutele sau a dormit prea mult la amiaza si nu are somn...Atunci e altfel...
Multa sanatate micutelor! 
Alessia, foarte faina supriza pe care ne-ai facut-o cu site-ul Specialii 2005! Mi-a placut mult si multumim ca ai pus si poze Andradei la albumul iunie-iulie 2006!! 

La multi ani! Carmeduta 2003, cu intirziere, dar e bine si asa decit deloc, nu? Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Revin!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28