Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

pisicuta, felicitari mai absolvento si licentiato! Esti tare! 9 e o nota f buna (parerea mea).
MAtei te-a felicitat?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

simonela , imi pare rau ca Andrada inca are diaree! De cat timp o tineti tot asha? Nu poate sa fie o alergie la ceva? Tin minte ca pisicuta patise cu Matei o diaree prelungita si au descoperit ca e alergic la proteina de lapte.
I-ai introdus laptele de vaca de curind in alimentatie sau alteceva?

Va doresc distractie placuta la mare!

Am admirat noua freza a Andradei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

sa nu credeti ca am disparut ;pur si simplu n-am avut timp,zilele astea fiind f bizi.

Oana
,felicitari!Sarcina usoara!ce ma bucur ca avem din ce in ce mai multi bb2!

Va multumesc mult mult de tot pt sprijinul moral,raspunsuri la intrebari si pt urarile pt Sofia(nu nominalizez sa nu uit)Lucrurile se indreapta spre normal si sper sa nu se mai repete episoadele naspa.
Teo,
mersi ca ai intrebat de noi.

Vreau sa -ti raspuns Rox,legat de ce mi-ai scris in ceea ce priveste legatura sotu´-eu-shrew(asa-i zic mai nou).Sa nu crezi ca sunt cumva impotriva ca barbatu-meu sa aiaba o relatie buna si armonioasa cu mama/parintii lui.Doamne fereste!Si nu sunt genul de mashterä care sa stea si sa ticluiasca planuridiabolice.Mi-am dorit si imi doresc sa avem toti raporturi ok,de respect reciproc in primul rand.Insa uneori e imposibil si nu dau vina pe ea/ei ci,normal,am si eu o parte de vina.Provocatatot de eide cele mai multe ori.Stiu ca sotul e la mijloc,e f dificil si pt el,dar crede-ma ca uneori-ca o comparatie freudiana daca vrei-ma simt soricel pe langa cotoiul de ma-saIn fine...eu ma straduiesc(si asta am facut d emulte ori pana acum)sa fie cat de cat echilibrate relatiile noastre:nici sa le stricam dar nici prea prietene sa nu devenim ca nu-i bine(ea e f expansiva).
Sper ca ai inteles ceva din aberatia mea(sunt cam rupta ca azi-noapte pe Sofi a cam durut-o burtica si a tot scartait iar azi am avut o groaza de treaba-e ziua soacra-mii si am invitat-o sus la noi,unde i-am facut o surpriza cu tort,flori si sampanieca sa vedeti ce fata buna sunt eu.Ea avand musafiri,au venit cu alaiul iar eu a trebuit sa strang deh!)

Sa va zic pe scurt si altceva,mai on topic:
-Bubu de 3 zile e pus cu noi la masa-adica mancam toti 3 la pranz.Prima zi i-am facut dovlecei,cartofi,rosii si morcovi la cuptor dar n-a servit ,mai mult a dat pe jos/a dua zi,ieri adica-paste cu cascaval Bio afumat-a papat ceva dar dat de shrew din mana,nu singurel/azi legume sote(din alea congelate ca n-am avut timp sa i fac special proaspete;btwsunt ok si legumele congelate???)si anume:morocv,mazare-in premiera-,porumb si conopida.Plus galbenus fiert si putin cascaval bio afumat.Nu s-a omorat,dar a ciugulit singurel de cateva ori,i-a mai dat si taica-su putin...in fine...avem rabdare...desi vor trece ziiiileeee pana sa se obisnuiasca ,noi nu ne lasamAm uitat sa va spun ca i-am lasat jumatate bucatele cum au fost gatite si jumatate i-am pasat cu furculita sa aiba musiu ce alege.

-Sofia e bine,e mancacioasa si kkcioasa.Cand sta la mine/la Ioti pe burtica ne aplica frecvent capete pe modelul"Zidane-Matterazzi"cautand tzitzi evident

In alta ordine de idei ieri am fost in Karlsruhe cu hazbändul si Bubu iar pe Sofia am lasat-o ccu shrew.Am tinut neaparat sa prind reducerile pt a le cumpara copiilor hainute de toamna/iarna.Mai ales Sofiei ,ca Bubu are inca pt 1 sezon sifonierul plin.Alegere inspirata am facut mergand ieri din 2 motive:super preturi la haine de marca si de calitate si vreme ok,azi ploua ,e frig si bate vantul.Evident ca nu m-a lasat sufletelul si i-am luat si lui Bubu cateva hainute.Desi nu prea merita mafiotul pt ca ne-a facut un circ prin magazineeeeeeee:tragea de marfa de pe rafturi,chiuia,tipa,alerga-in carut nu a vrut sa stea mai deloc...aventuri,ce mai!

Hai ca m-am intins cat o zi de post.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Am vazut poze cu:
-Brad Pitt de Constanta-tare dragalas si o familie tanara si frumoasa!
-Andrada cea tunsulica si scumpa!
-Rares cel cu ochii mortali si o mamica tareee draguta!
tuturor

pisi,
bravo pt licenta

oanamaria,
imi pare rau ca nn-ati avut vacanta visata.Si cu cat nerabdare ai asteptat-o!Mai tii minte de ce -ti ziceam ca nu mai merg in Ro?...no comment.Pupici si lasa ca la anul o sa fie mult mai fain!

ligia,
tu draga,eu cand ma vaitam de calduri ziceai sa suportsi mai eram si bortoshel.Uite ca acu´e invers:la noi s-a racorit in sfarsit!
Cat despre intamplarea cu socrela....se mai intampla,e bine ca i-a trecut!

Gata,deja m-am "destrabalat" azi cu atata stat pe forum
Ne mai auzim.
Ah,sa nu uit:sanatate muulta bolnaviorilor!

Mergi la inceput

zuzule, asha am zis eu , sa suporti? . Serios? sigur nu faci o confuzie? (nu de alta , dar nu ma reconosc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Haoleu, ce reactie am starnit cu greutatea Irinei!
Hi hi, deci Mamacita si Ligia, ziceti sa nu pun la socoteala ghetutele si galetusa cu nisip? Si cand ma gandesc ca inca nu v-am zis ca Irina deja sare coarda si desparte cuvintele in silabe... glumesc si eu...
Acum serios, am si spus 13-14kg, pt ca am zis ca desi ei erau foarte convinsi ca au cantarit-o bine, am zis ca poate mai e loc de eroare la un kg. Mai mult - ramane sa vad cu ochii mei. Dar n-am de ce sa nu-i cred ca are macar 13. Soacra-mea ii face in fiecare zi altceva de mancare (cred ca nu exista leguma in piata pe care sa nu o fi incercat-o Irina in supa si ciorbita), ii spune povesti la masa cand se plictiseste si asteapta sa manance tot etc. Rabdarea mea e greu pusa la incercare din cauza asta, cand e sa-i dau eu masa de pranz, in weekend. Asa ca il insarcinez pe Ionut cu asta

Va multumesc tuturor pt urarile legate de noul job, sper si eu sa fie bine.
N-am prea apucat sa citesc, ca Nati a racnit azi ca din gura de sarpe, o doare piciorusul de la vaccin. Se pare ca pana acum nu mi-a aratat nici pe jumatate cat o tin plamanii...
Gata, fug la treaba si incerc sa mai intru mai pe seara.

Iri si Nati

Mergi la inceput

uf, la mine ca sa nu fie totul ok, ca prea nu mai patisem nimic de mult, am facut un abces la o masea, ma doare de ma urc pe pereti, acu seara m-a luat tare, desi o jena simteam de ieri.
Ma rog, am sunat doctorul si a zis sa dau o fuga peste juma de ora pana la el sa se uite. Noroc ca are cabinetul aici in cartier, fac 10 min pe jos. Desi as fi traversat si orasul daca trebuia.

Mergi la inceput

Ligia - imi pare rau, si eu am un ciot de masea care trebuie extras, reminiscenta din sarcina cu Irina, si n-am apucat sa-l rezolv, pt ca se pare ca n-am voie sa fac radiografii...
si multa sanatate, sper sa te ajute fara prea multa chinuiala!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Nino - tu zici ca daca nu intru in CIC nu beneficiez de stimulentul de 3mil?... Oricum, nu e neaparat o problema, pot sa ma intorc la servici si sa le spun sa ma treaca cu 10 oct, eventual.

Trebuie sa ma interesez ce acte imi trebuie, unde si cum... cred ca o sa abuzez de Rrox, sper sa nu se supere pe mine ...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Vad ca bantui singura pe aici...
Nati doarme de rupe, de pe la 5 si ceva, cu o mica intrerupere acum vreo jumatate de ora, cand i-am dat putin sa manance, si vad ca a adormit la loc. I-am bagat jumatate de supozitor cu Paracetamol mai devreme in fundulet, ca mi se parea cam calda.
Oare doarme asa pt ca are temperatura? Mie nu mi se pare foarte calda, si parca nu-mi vine sa o trezesc degeaba cu termometrul in fundulet, daca doarme asa bine...

Zuzu - felicitari pt achizitii, sa le poarte cu placere! Si-mi place cum stie Sofi sa-si ceara drepturile La noi se folosesc doar avertizarile sonore... fara intrerupere...

Pisicuta - felicitari cu intarziere pt licenta!

Mai stiti ca va ziceam ca dr de familie al lui Nati are tot felul de idei invechite. Stiti ce mi-a zis azi? sa-i dau strumfului de la 2,5 luni suc de mar, piersica, morcov etc!! M-am uitat la el, am incuviintat si m-am gandit ca eu pe la cabinetul asta nu o sa dau decat la vaccinuri. In ritmul asta, la 4 luni ii dau supa....

s-a trezit...

Iri si Nati

Mergi la inceput