Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 22
andira spune:
Nu pot sa plec fara sa o felicit pe Oana
, sarcina usoara si un bebe sanatos, fratior / surioara pt Daviduc!!
Rp - ai grija de tine, sper tin tot sufletul sa-ti fie mai usor decat la Mara, chiar daca a inceput asa, multa putere si curaj!
Pisicuta, Caramella - vroiam de mai demult sa va multumesc pt cuvintele frumoase, dar cu micul Osama nu prea apuc sa va raspund...
Maine mergem la vaccin... Sa ma laud si eu nitel
: strumful meu a trecut cam de o saptamana la chilotei nr 3
, la nici 2 luni... Ma astept la vreo 6 kg, maine la cantarit, sper sa continue curba ascendenta din prima luna.
Iar Irina se pare ca are vreo 13-14 kg, ca vazui ca vorbiti de greutatea piticilor. Socru-meu sustine ca are 14 (asta mi-a zis acum vreo 3 sapt, de m-am holbat la el socata), ca au cantarit-o. Am zis ca voi verifica, plus ca vreau sa vad si cat e de lunga. Cert e ca oricum ii luam hainute de 2 ani, ca mai mici nu prea ii vin, iar astea ii sunt nitel lungi la maneci, in rest ii vin bine.
Nu e neaparat grasuna, desi are copanele si falcute, cat e bine dezvoltata, e un copil voinic. Va mai pun poze cu prima ocazie.
Ies nitel sa fac putina curatenie, si daca ma mai lasa strumful va mai scriu diseara.
Iri si Nati
ligia13 spune:
andira,
14 kg zici?? pai piscotel vrea sa taie si greii grupului?![]()
Felicitari pt job! Si bafta la gasit bona!
mamacita, nu am mentionat de rp la updateul pt oana pt ca asteptam sa vina rp cu confirmarea sarcinii de la eco!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
danuta_t spune:
Rp, bine ai revenit din concediu. Si ai grija de tine si de bb2. Vei fi colega de mamici cu ocrainic.
Andira, felicitari pentru noul job. E un pas inainte, dar si foarte solicitant (daca iti faci bine meseria, ca sunt si destui frecatori de menta in lumea asta).
Ellinia, bine ai revenit si tu din vacanta. Succes la dezvat.
Mamacita, nu-ti mai fa sange rau. Unii sunt pur si simplu mai plangareti din fire, se vaita din orice prostie, asa ca primesc mai mult ajutor/suport. Altii doar cand nu mai pot, si putini inteleg atunci ca virgula chiar nu mai pot. Cred ca e destul de demoralizant cand chiar parintii sunt cei care nu inteleg asta.
Cred ca e destul de greu vara sa locuiesti pe litoral, sa "profite" toate cunostintele de tine. Dar exista si privilegiul ca ii vezi, chiar daca mai sunt si momente proaste.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
Rp Bine ati revenit! Ma bucur ca s-a confirmat sarcina si aveti 1cm deja!!
Iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara, nu-i asa mare problema sa iei utrogestan si no-spa, stai cuminte si o sa fie bine. Eu n-as fi putut avea nici un copil fara ajutoare d-astea medicamentoase. Tin pumnii!
Si sa stii ca o poti lua pe Marutza in brate si stand jos, nu numai in picioare. Eu asa procedam cu Mariuca cand o aveam pe Ioana in burtica, e drept ca Mariuca era si mai mare insa.
Andira felicitari pentru job! Sa-ti placa!
Maamaaa, ce categorie grea sunt fetele tale!
Nu te mai invinovati, si eu m-am intors la lucru fara pic de CIC dupa nasterea Mariucai. Si nu s-a intamplat nimic grav!
Mamacita Multa sanatate micutului, sa evadeze repede de acolo!
Acum sunt inca rosie pe ici pe colo si in rest alba, conform bunului meu obicei, dar am inceput sa ma cojesc pe fata ![]()
Am uitat sa va spun, dar si Ioana a reusit sa raceasca pe caldurile astea!
Am gasit-o mucoasa cand am venit de la Constanta. A pescuit vreun virus. Inca e mucoasa, doar ca s-a mai strans robinetul.
Andruzza V-am vazut in poze! Rares la fel de frumos cum il stiam
, dar clar mai mare! Pare chiar mai in varsta decat lunganul de Cezarica (un simpatic si jumatate si el
). Dar tu arati formidabil!!
Felicitari! 
Marox sanatate omuletilor! 
Ellinia bine ai revenit pe la noi!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Carmen s-a intors Brad Pitt la tine in familie!!!!
Asa tuns, Rares seamana din nou foarte tare cu el!
Sunteti o familie tare frumoasa!
Nino Alex al tau se face din ce in ce mai frumos!
si ce mare e!!!
Danuta imi plac la nebunie pozele cu Mihai in piscina!!
Si ce frumos joaca el baschet!
Mai si construieste pe deasupra si prezinta si ultimele tendinte din moda oalelor! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
oanamaria_luiza spune:
Buna fetelor,
ne-am intors si noi din vacanta.
Mai intai sa felicit pe Zuzu pentru Sofia
Apoi felicitari lui Ocrainic si Rp, sarcini usoare si multa sanatate va dorim.
Eu sunt de luni la serviciu. Am inceput in forta, m-au luat de odihnita, ca dupa vacanta. Din pacate nu mi-am incarcat bateriile, primele doua saptamani am fost bolnavi (intai Rares, apoi eu) iar ultimele doua saptamani nu am putut scapa de sentimentul ca abia astept sa ajung la mine acasa.
Dar ma bucur din suflet sa citesc despre vacante in care v-ati odihnit, relaxat si distrat...a noastra a fost 75% ratata.
In sfarsit l-am tuns si noi pe Rares, poate reusesc sa pun ceva poze sa ne mai vedeti si pe noi.
Incerc sa-mi fac timp sa mai scriu si eu cate ceva, de citit am reusit ultimele pagini in goana calului.
Va pupam pe toti si pe toate.
caramella spune:
OANA bine ai revenit si felicitari pentru bb2!Sarcina usoara!
RP bine v-ati intors din concediu!Sa ai o sarcina usoara in continuare!
ANDRRUZZA v-am admirat,se vede ca v-ati distrat,si mie mi se pare ca a crescut mult Rares.
OANAMARIAimi pare rau ca ati fost bolnaviori si nu v-a priit asa de bine concediu,se mai intampla din pacate.Si eu am teama cea mai mare sa nu ne imbolnavim in concediu mai ales puiul ca atunci e jale ,clar ratat concediu.
ELLINIA bine ai revenit,asteptam pozici,ma bucur ca v-ati simtit bine!
MAROX multa sanatate prichindeilor si tie!Data viitoare trimite-i cu hainute subtiri si groase la ei,eu asa procedez si daca o trimit 2 zile la mama ii duc haine si subtiri si mai grosute ca nu se stie cu vremea asta.
ANDIRA felicitari pentru job!Nu cred ca o sa-ti fie usor dar te descurci tu,am vazut ca poti multe.Pupici grasutelor!
MAMACITA sa se faca bine micutul!
Chiar m-am intalnit cu o mamica in parc al carei copil facuse enterocolita la mare si statu-se in spital la Mangalia.Chiar mi-e groaza acum la gandul ,ce o sa-i dau sa manance.
Alicia doarme a 2-a tura azi ,cam de 3 ore ,va dati seama la ce ora o sa se mai culce.Nu ma mai laud ca doarme bine ,azi dimineata la 4 a avut chef de joaca pana la 6 :30.
S-a trezit va las.
Carmen si Alicia
Marox spune:
Mamacita, Rrox, Caramella, multumesc pentru urari!
Mamacita, tin pumnii micutului, sa se faca repede bine. Acu' sa stii ca mie mi se pare laudabila intentia nasilor vostri, sa nu mai importuneze pe nimeni cu prezenta lor, mai ales ca e copilul marisor si ar putea minca intr-adevar la restaurant. Ghinion sa se imbolnaveasca!
Rrox, multa sanatate Ioanei!
Andira, felicitari pentru noul job! Si eu am reinceput serviciul cind Julia, ca si Alex, de altfel, aveau 3 luni. Mai, m-ai dat pe spate cu cele 14 kg ale Irinei, tintarul de fii-miu de-abia are 13, de vreo luna.
Oanamaria_luiza, pacat ca nu v-ati simtit bine in vacanta. Spe3r ca acuma sinteti bine, asta-i mai important.
S-au intors ai mei, cu nasul robinet. Ba Julia si cu nasul julit. In rest nu par prea traumatizati. Miine se intorc la soacra-mea pt inca o runda de 2 zile.
Gata, ma uit la televizor, la "Zone Interdite", e vorba de vacante si o sa arate un tip de la noi din sat
, a plecat cu 4 prieteni in Polonia la tatal unuia din ei.
teodora racz spune:
Andruzza,Ellinia,Oanamaria bine v-ati reintors din concediu!Mai asteptam povesti!
Ocrainic chiar ca nu te-am mai auzit de mult timp;Felicitari pt.sarcina!

Rp imi pare rau de necazurile pe care le-ai avut cu sarcina si iti doresc sanatate!
Andira felicitari pt.promovare!Sa ai parte de o bona super!
Mamacita ii doresc sanatate micutului!
Imi inchipui ce vacanta au!Daca apuci sa te intalnesti cu Daria sa ne dai si noua de stire!
gegea spune:
Eu tocmai am incheiat o repriza de stors vlaga (a doua pe ziua de azi si a nu stiu cata de cand am oprit alaptatul
). Se dau adevarate greco-romane cand trebuie sa adoarma, ii pica ochii in gura de somn
dar nici ca lasa somnul sa o doboare prea repede.
Referitor la papica, Daria papa cu mare placere rosii curatate, dar numai de coaja (chiar rrox, vad ca nu se dezmint carlionatele noastre... clar e o moda
), castraveti (nu se da in vant), morcovi blenduiti, i-am dat si ardei, dar nu i-au placut.
La capitolul fructe, e "pe spate" de placere si mananca cam de toate (caise, piersici, prune, corcoduse, mere si cele din import)
Pastele nu-i plac, am incercat si cu lapte si miere (ligia
), da nu am avut succes. La masa de pranz, adora combinatiile de legume, dar numai cu carnita de vitel, nu si cu pui. 
E leita ta-su la gusturile culinare si de cate ori intentionez sa-i introduc ceva nou in alimentatie, cer pareri, ca am cui.![]()
Bun revenit fetelor care s-au intors din concediu si
andruzza, frumoase poze!
ocrainic, felicitari pentru bb2, sarcina fara probleme si speram ca asa te "vedem" si noi mai des!
rp, ai mare grija de tine! Sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat!
rrox, marox, sanatate multa prichindeilor!
mamacita, sanatate si micutului nasilor vostri!
zuzu, sper din tot sufletul ca s-a mai detensionat atmosfera la voi. Nu uita ca linistea si calmul tau sunt sursa de papica pentru mezina familiei care este o minune tare scumpa (am reusit sa vad pozele). 

pisicuto, felicitari pentru nota obtinuta si bafta maine! In conditiile date, e mai mult decat excelent! 
laura, frumusel George si tare strengar! Ce nazbatii a mai facut?
si numai bine!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei