Prichindei martie - aprilie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Va pup, dragele mele.
Ne-am intors din vacanta, unde Mara s-a simtit foare bine (si noi pe linga ea), a dormit si a mincat mai bine, i-a placut mult in apa, a fost la discoteca de copii pe plaja, ce mai, a fost super. Incerc sa pun si niste poze. Cu amindoi la funduletul ei atitea zile s-a facut mai alintata decit era, am surprins-o exersind plinsul teatral in oglinda din camera de hotel si o multime de alte "scheme de santaj" de care trebuie sa o dezvat rapid din motivele pe care o sa le cititi mai jos.
Singurul chestie care a umbrit frumusetea vacantei e ca am inceput mai devreme (7sapt.) decit la Mara "aventura" pastrarii sarcinii. Vineri am avut ceva singerari si asa m-am reintilnit cu prietenii mei Utrogestanul si No-spa-ul. Ieri am fost la eco, avem 1 cm si activitate cardiaca, dar si o zona de decolare de 1 cm si ceva. Continuam tratamentul si odihna multa. Cind am intrebat doctorul cum considera ca ma pot odihni cu un copil de 11kg si temperamentul Marei, a fost tare simpatic, cica sa nu o mai ridic, sa stau asa, pe linga ea.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper ca sinteti bine. Am sa recuperez cind vin de la mama (plec astazi, stau cam 1 sapt.).
Mamacita, abia astazi am citit PM-ul tau. Multumesc si te , reusim noi sa ne vedem cumva.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andruzza, bine ati revenit de mare! Ma bucur ca v-ati distrat. Am vazut si poezele. Sunteti niste frumosi! Prima poza e chiar superba.
Mai asteptam impresii de la mare!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

rp, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati distrat si odihnit (sper) in concediu!
Iti doresc sanatate si sarcina usoara. Ai grija de tine, ca bebe2 este si el f important. Nu are cine sa te ajute cu Marutza ca sa poti sa te odihnesti?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Ne-am intors si noi acasa, de abia am reusit sa desfac bagajele si am intrat sa va salut!
Am citit sus vestea buna a lui Ocrainic si vreau sa o felicit si eu! Va ca din ce in ce mai multe mamici se simt pregatite pentru bebe2! Ocrainic iti doresc sarcina usoara!
Despre noi numai de bine, Stefan s-a balacit intruna, nu-l mai puteam scoate din apa, atat doar ca asa cum spunea si Rp s-a invatat mai rasfatat decat era acasa asa ca acum trebuie dezvatat usor, usor. A papat bine la restaurant, chiar nu mi-a facut probleme din punctul asta de vedere. Am facut multe poze dar inca n-am descarcat nimic.
Va pup si mai citesc din urma!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si ginduri bune . Vacanta mea ia o pauza asta seara pt ca se intorc toti 3 acasa sa doarma si sa-si ia haine de schimb, iar miine pleaca inapoi. Linistita tot n-am stat pt ca m-am apucat sa fac un pic de curatenie, asa mai generala. Si nici bine n-am prea dormit pt ca a dat peste mine raceala, am un nas asa de infundat ca si daca mi-l taie tot nu simt nimic.

Cel mai infuriata sint din cauza ca nu i-am imbracat cum trebuie pe pitici, duminica a fost cald, le-am pus numai haine subtiri, iar de luni a scazut temperatura cu 10 grade, de la 33 la 23. Concluzia: raceala lui Alex persista, iar Julia ii calca pe urme !

Ocrainic, bine ai revenit! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Rp, ai grija de tine!

Pisicuta, felicitari pentru examen!

Alessia, sper sa-ti rezolvi problemele cit mai repede!

Andrruzza, frumoase pozele!

Ligia, o sa-i treaca frica de masini. Si lui Alex ii era frica de tractoare pe la 1 an, din cauza zgomotului. Oricum, eu zic ca deocamdata important e sa se fereasca de masini, daca lui ii e frica macar esti linistita pt ca stii ca pe strada va sta cuminte linga tine.

Mamacita, scuze ca revin la ce s-a discutat mai-nainte. Tu le-ai cerut ajutor parintilor pentru copil? Mie imi pari o persoana care vrea sa faca totul singura, probabil prin opozitie fata de sora ta. De aceea ma gindesc ca parintii tai, vazind si reactia fata de alti membrii ai familiei (tin minte ca nu erai prea incintata sa-l imbratiseze parintii paterni pe Alexut), asteapta/asteptau sa-i soliciti. Acuma, sigur, din afara se vede altfel si nu intotdeauna corect, nu vreau sa ma bag unde nu-mi fierbe oala si nici nu vreau sa te supar, dar cine stie, poate intrebarile mele te vor ajuta sa le intelegi atitudinea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ocrainic, sarcina usoara!

zuzunaki, am admirat-o pe frumoasa principesa Sofia! E superba!

Ma bucur ca v-au placut pozele. Thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Am vizionat cateva pozici...
Alessia super pozne, super prichindel! Si Stefan mai mananca intre mese pe jos,pe pat, pe unde apuca si mereu gasesc prin casa firmituri sau alte chestii. Il pupam pe grasunel!
Andruzza am vazut si pozele voastre. Foarte frumoase intr-adevar! E bine ca ati avut companie,o salut si pe Adriana!

Mergi la inceput

Laura ti-am admirat prichindelul! E dulce tare!
Mamacita succes in acomodarea cu bona! Si voi cu ea si ea cu Alexut!
Zuzu eu zic ca o sa se obisnuiasca el si cu bucatelele, e destul de devreme, nu trebuie fortat, treptat o sa se obisnuiasca! Eu i-am mai dat lui Stefan peste prajit din cand in cand, cand mancam noi si ii place mai mult decat cel fiert,normal. Bineinteles ca ii dau fara partea de deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mey,liniste,liniste,dar si cand scrieti nu va incurcati
andruzza,bine ati revenit si am vazut poze,v-ati distrat de minune,asa cum era si de asteptat.
ocrainic,daca tu n-ai citit mesajul meu recent in care spuneam ca mi-e un dor de tineeee...inseamna ca functioneaza telepatia la distanta intercontinentalaMa bucur nespus de vestea pe care ne-ai dat-o,sper sa fii mai harnica la scris[ai vazut,cum ne-ai parasit,cum a dat depresia peste tine;glumesc,desigur].Sa ai o sarcina usoara,nastere fara peripetii si un bb la fel de frumos si cuminte ca Daviduc.Ai mai pus poze?
Updatarea a facut-o ligia,dar a uitat s-o mentioneze si pe mamanati,care acu'acu'sta sa nascasi pe rp,care tocmai ne-a anuntat si ea o bucurie la fel de mare.
marox,no problem,sigur ca le-am cerut ajutorul,explicatiile au fost cele pe care le-am redat intr-un mesaj precedent legate de faptul"ca nu-i mai duc oasele" si da,eu solicit,dar nu ma milogesc,mi se pare nedemn la varsta mea.Cand am facut copilul nu le-am cerut acordul,asa ca nu gasesc oportun sa ma vaicaresc,si asa ce am spus pana acum e mult pentru mine,care nu sunt o persoana deschisa oricand spre confesiuni.
Cum reusiti fratilor sa raciti la 23 grade?!Muuulta sanatate!
rrox,cum mai arati:rosie,neagra sau alba?Sper ca nu te mai chinuiesti,lasand gluma deoparte.
ellinia,bine ai revenit!

Sper sa mai apuc sa ma vad cu daria,ca azi am cabinet,vineri iar,poate totusi maine reusesc sa dau o fuga pana acolo,ca lucrurile s-au complicat putin.In orasul turistic care este Constanta,in fiecare sezon estival te intalnesti/gazduiesti cu o multime de rude/prieteni/cunoscuti.Acum de exemplu aveam program comun cu nasii lui Alex,din Buc,veniti la mare cu copilul de 3 ani,fara bunica care-l creste[cum va povesteam]si fara sa mai accepte,ca in alti ani,gazduirea noastra,sub motivul ca ar vrea sa stea la un hotel pe plaja,sa nu gateasca[desi de gatit gatea soacra-mea,dar ma rog],copilul e destul de mare sa pape la restaurant etc.Azi dimineata la 5 [dupa 2 zile petrecute la mare]ne-au sunat de la spital,unde il adusesera cu Salvarea pentru o enterocolita acuta declansata,se pare,de un peste mancat la resto.Asa ca deocamdata,24 h,il tin pe perfuzii si antibiotice,dar pe un palier de boli infectioase diverse,asa ca ma rog sa nu ia alta bazdaganie.I-am gatit niste orez cu morcovi,branzica calcica,i-am luat banane,iaurt,facut ceai de menta etc,nu numai ca ea,saraca,e planorista la ingrijit copilul[dar plina de povete],dar mai bine ii prinde sa stea cu el in spital.Mi-e o mila de ala mic de mi se rupe inima,e asa dulce si cumintel si bulversat de toate cele,dar si de ei ca e foarte nasol sa planuiesti o vacanta,s-o platesti,s-o incepi si brusc sa te trezesti cu asa ceva,departe de casa

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gata, s-a hotarat, cu 1 oct ma intorc la servici...
Acum vreo luna m-a sunat directorul nostru si m-a intrebat daca nu vreau sa aplic pentru una din pozitiile nou aparute la noi. Eu stiam de ele, dar nici nu ma gandeam sa ma bag, pt ca credeam ca incep in iulie-august. El atunci mi-a zis ca nu, si ca incep in sept-oct, iar cand am fost pe la servici acum vreo 2 sapt mi-a zis, mai subtil, ca la ce schimbari se fac la noi in companie, e posibil sa nu prea mai fie de lucru cand ma voi intoarce.
Eu stiu ca ei sunt obligati sa-mi tina postul, si oricum ma intorceam la 1 ian, (pe 6 oct termin concediul de maternitate) ca nu ne permitem sa stau mai mult, cu ratele pe care le avem, si si-asa am fi facut un efort destul de mare sa stau in CIC 3 luni, oct-dec. Dar cum o pozitie de manager e un pas inainte pt mine, am zis sa incerc.
Asa ca am fost la interviuri, le-a placut de mine, si azi m-au sunat sa-mi spuna ca ma asteapta pana pe 1 oct.
Ma bucur, dar nu sar in sus... Sunt ingrijorata cu copiii, cum se vor descurca, Ionut isi schimba si el serviciul de la 1 sept, si-a gasit ceva mai bun, dar mai departe de casa, probabil va trebui sa angajam si noi o bona pt ca nu cred ca soacra mea se va descurca singura cu 2 copii asa mici... Trebuie sa de la inceputul lui septembrie sa incep sa-i dau lui Nati si lapte praf... ma simt vinovata...In fine, ne vom descurca, ca nu avem ce face, probabil ar trebui sa vad partea plina a paharului...

Iri si Nati

Mergi la inceput