Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea81 spune:
Buna dimineata, miresicilor! Va doresc o zi superba!
Ce mai zici, Daii? Iti plac pozele trimise?
Tizabela, ceva vesti bune si pentru mine????? Daca nu, nu ma supar, da' tot te stresez in continuareeee!!!
Josefine, ai ajuns in Bucuresti? Hai ca nu mai ploua...Puup, Andreea
daii spune:
Neatza, miresici scumpilici!
Cum ati inceput saptamana? Sper ca bine. Eu, cu o demisie si cu o ultima saptamana la acest job.
Andreeutza, superbe pozele, coafura de vis. Mersi frumos
Tizabela, felicitari pt Matteo, sa va bucurati de el!!!
Josefine, daca ajungi pe aici, da un semn la fete, ca stiu cel putin 2 nebune pregatite de o barfa micuta.
Matzoi, iubita pe unde umbli? Sper ca esti ok
Pupicei multi si o saptamana reusita
josefine spune:
'Neata, frumoaselor!
andreea, ai poze cu coafuri si mie nu imi arati?:( sau am priceput eu gresit, ca la ora asta matinala nici nu prea vad bine.
daii, sa iti urez felicitari pentru demisie? ai gasit ceva mai bun?
eu peste o luna si un pic ajung in bucuresti, unde tot o sa stauuuu si o sa lenevesc asa ca cele "2 fete nebune" poate o punem de o sueta.
Tizabela, sa ai un nepotel sanatos, frumos, destept si mancasios. pupa-l pe picioruse de la mine
ca sa nu para ca stau si trag matza de coada, am pus si poze de la muntele etna si siracusa- unde a murit arhimede.
fetele noi, bine-ati venit! astept cu drag sa ne sfatuim impreuna.
Tizabela spune:
Buna fetelor,Andreea o singura rochie mi-a ramas si acum o sa o atasej in albumul cu rochii de mireasa.Oricum noi avem timp pana la nunta ta sa gasim rochita potrivita,dar daca esti 100% sigura ca o vrei pe aia ne intalnim cand vin in Romania 18 octombrie si vedem ce putem face pt a o modifica!!!
Va pupic si vroiam sa va zic ca mi-am pus online videoclipul nuntii mele!!!
daii spune:
Josefine abia astept (si cred ca si Andreea la fel) sa ajungi in Bucuresti, ca sa ne cunoastem si sa trancanim vrute si nevrute.
Iza, superb videoclipul, de vis, este elegant si romantic. Mi-a placut mult
Andreeutza, tu pe undi umbli, bre? Dai de buna-dimineata si o zbughesti di tot???
andreea81 spune:
Mai, Daii, mai, daca stii ce mult am de lucru!!!!!!!!
Te pupa, mama!
Tizabela, e draguta si ultima rochita pe care ai adaugat-o la album, dar mie-mi place mai mult primaaa!!! Daca poti sa-mi tii rochita pana pe 18 octombrie, si daca vrei sa mi-o aduci, (cu toate ca exista probabilitatea ca sa nu o pot modifica)...ma voi inscrie, cu acceptul tau la atelierul mamicii tale (numai daca se poate!!!) Daca poti, trimite-mi prin PM sau e-mail alte detalii, ca sa nu acaparez discutia...Puup, Andreea
andreea81 spune:
Josefine, vrei sa-mi dai adresa ta de e-mail? Eu inca nu pot trimite PM-uri, si mi-ar fi mai usor sa-ti trimit una-alta...Daii, imi vine sa ma impusc...am fost sambata la Cercul Militar, si cand mi-am vazut sala pentru petrecere de la cununia civila, era sa fac stop cardiac!!! Sala promisa e prea mica,(ai mei o vazusera primii, cica merge Andreea, mama), nu incap 40 de persoane decat daca stau umar la umar, muzica n-am, decat daca sta Dj-ul in poala mea, loc de dans, ioc, deci pana acum...un fiasco total!!!
Ralucah, ce sfat imi dai? Gasesc liber vreun restaurant nu extrem de pretentios pana pe 20 oct? De unde sa incep cautarileeeeeee?????????
M&M spune:
quote:
Originally posted by andreea81
Josefine, vrei sa-mi dai adresa ta de e-mail? Eu inca nu pot trimite PM-uri, si mi-ar fi mai usor sa-ti trimit una-alta...Daii, imi vine sa ma impusc...am fost sambata la Cercul Militar, si cand mi-am vazut sala pentru petrecere de la cununia civila, era sa fac stop cardiac!!! Sala promisa e prea mica,(ai mei o vazusera primii, cica merge Andreea, mama), nu incap 40 de persoane decat daca stau umar la umar, muzica n-am, decat daca sta Dj-ul in poala mea, loc de dans, ioc, deci pana acum...un fiasco total!!!
Ralucah, ce sfat imi dai? Gasesc liber vreun restaurant nu extrem de pretentios pana pe 20 oct? De unde sa incep cautarileeeeeee?????????
Buna Andreea!!1
Am citit mesajul tau . cate persoane ai invitate??? Daca sunt pana in 70 , poti incerca la Capitol, e chiar langa Cercul MIlitar. Noi am gasit loc la eipentru nunta din iulie, in aprilie.
Cristina
ralucah spune:
Andreea ti-am dat pm. In afara de acel local mai puem incerca la Class (baneasa) - capacitate 60 - 65 la mese rotunde de cate 10 pers. Pup