Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 18
bep81 spune:
ralucah, sa inteleg ca pozele alea pe lac, cu ornamentele pe verde, sunt la yda? stiu ca s a mai discutat mult pe forum despre yda, dar vreau parerea ta (de profesionista) - capacitate, pe unde e, daca ai idee de meniuri. si mai ziceai ceva ca stii de un rest mapn? care, ca m ar fi interesat si pe mine...eu personal stiu baza mapn, terasa tei..e dragutzel, insa toaletele lasa mult de dorit (sunt d'alea stil turcesc) - daca ai avut vreo nunta pe acolo, ai auzit comentarii in leg cu toaletele? s-a pland cineva?
plz, fa ti un pic de timp si ajuta ma si pe moi
andreea81 spune:
Neatza, fetelor!!! Urata vremea in Bucuresti...de somn ce-mi era de dimineata in tramvai, era sa mai dau o tura...
Daii: daca pe tine te lasa burtica, pe mine ma ia capu'...(numa' vremea e de vina!!!)
Tiza: Ce face puiul mic? Cu cine seamana mai mult?
Mai vb. Puuup.
ralucah spune:
Pozele cu verde fistic sunt de pe terasa Yda , adica ponton. Capacitatea este cam de 140 -150 locuri cred. Mai au si salonul care are cam 180 capacitate. Locul e ok, daca esti atenta la anumite detalii- cred ca te ajuta mai mult discutiile de la comentarii despre rest sau topul rest, unde s-a vorbit destul de mult de Yda. Pepenash a facut anul acesta acolo si poti sa o mai intrebi si pe ea, e super super fata si sigur iti da toate detaliile. Ca decor trebuie sa aloci ceva buget daca vrei sa iasa bonbon si fara sa folosesti eternele baloane de ex
Rest mapn de care ziceam eu e pe lacul straulesti, prin spate pe la Casa Scanteii. Cred ca ala de care zici tu e in floreasca. Pupici
quote:
Originally posted by bep81
ralucah, sa inteleg ca pozele alea pe lac, cu ornamentele pe verde, sunt la yda? stiu ca s a mai discutat mult pe forum despre yda, dar vreau parerea ta (de profesionista) - capacitate, pe unde e, daca ai idee de meniuri. si mai ziceai ceva ca stii de un rest mapn? care, ca m ar fi interesat si pe mine...eu personal stiu baza mapn, terasa tei..e dragutzel, insa toaletele lasa mult de dorit (sunt d'alea stil turcesc) - daca ai avut vreo nunta pe acolo, ai auzit comentarii in leg cu toaletele? s-a pland cineva?
plz, fa ti un pic de timp si ajuta ma si pe moi
danuta-bel spune:
Buna, fetelor!! Am stabilit si noi de curand data nuntii(dupa ce am reusit cu chiu cu vai sa gasim un restaurant), care este 15 septembrie. Eu deja parca sunt stresata pe chestia asta cu nunta, desi mai e un an pana atunci!!! Ca sa nu va zic ca azi-noapte am visat ca ne casatoream...
O sa incerc sa citesc de pe aici, ca e prima data cand intru la "miresici" si poate sa mai si scriu din cand in cand..
daii spune:
Neatza, fetele!
Danuta-bel, bine ai venit si felicitari pentru stabilirea datei si rezervarea restaurantului.
Andreeutza, hai puiut mai rezista putin, ca e vineri. Probabil din cauza vremii te doare si capul.
Pupicei
andreea81 spune:
Va pup si fug repede la primarie, sa vad daca mai gasesc pe cineva la ora asta!!! Brrrr, ce frig e afaraaa!!! Week-end placut, fetelooor!
josefine spune:
am intrat sa va urez un uichend placut si linistit. cum sunt pe jumate turist pe juma salariata, continuu calatoriile in sicilia mea. maine merg la muntele etna si apoi in siracusa.
pup fetele frumoase
ps: Bine-ai venit danuta-bel . te adaug pe listuta pana luni.
danutza77 spune:
Buna! Bine v-am regasit!
Vreau si eu pe listuta 14.07.2007! Am reusit sa rezervam pana la urma la Herastrau (Salon Diplomat). Am intrat pe forum dar mai demult cand ma intersam de restaurante.
Ralucuta ce zici de Salonul pe care l-am ales. Am vazut ca voi aveti ceva pe site aranjamente de la Herastrau. Poate sa iasa ceva frumos????
Pupici la fete!
Tizabela spune:
Fetelor am fost foarte ocupata in ultimele zile dupa sosirea vestii cu Matteo,dar de luni promit sa imi fac un pic de timp si sa pun pozele pt Andreea!!!