Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
daii spune:
Neatza, fete cucuiete!
Vad ca voi sunteti active si in wend, eu fug de calculator ca de nu stiu ce!
V-ati trezit, sau aveti nevoie de o cafeluta, ceva?
Josefine, DA, eu sunt deja casatorita civil, am fost "pacalita" chiar pe 1 aprilie.
P.S: Fany-23 este nasa mea deci va fi nasica pe 25.08.07- pt listuta
Pupicei si o saptamana buna
andreea81 spune:
Buna dimineata, fetelor!!!
Tizabela: Mamaaaaa, ce frumos mi-ai detaliat cheltuielileeee!!!
Cred ca luna de miere a fost SUPER!!! Nu-i asaaaa? Imi poti spune si mie unde este Salonul Cristina (sau asa ceva), ori dau eu o cautare pe Google? Ca la coafura chiar am o problema mareeee: am parul ondulat natural, si as vrea un sfat specializat, ca sa nu arat ca o zuza!!! Atata ajutor "profesionist" in familie, nu am vazut de mult!!! Sanatate Maxima!
Daii: Cum a trecut week-end-ul?
Puup, Andreea81
puf13 spune:
andreea inca nu m-am hotarat unde si mi-e ca o sa ma hotarasc prea tarziu, insa cand i-am zis māndrului meu de clubul diplomatilor si ca-i cam scumputz, a zis ca mai bine sa ma gandesc cum sa facem mai multi bani si nicidecum ca-i scump iar invitatilor pot sa le zic ca-i 500.000 lei tacāmul.
grupul fetelor fantastice
nitzuc spune:
Buna fetelor. Abia astept sa intru pe ultima suta, a se citi ultimul an, pana la eveniment. In sfarsitTizabela, nu pot sa cred ca rochia ta a costat numai 700E. Eu caut aici, la mine o rochie din colectia 2007, le au pe site-ul lor dar nu reusesc sa aflu un pret in UK sau un magazin de desfacere ceva. Ca sa nu mai zic ca nici macar nu stiu daca colectia 2007 ii in vanzare. Nu stii nimic despre colectia 2007? La sfarsit de octombrie vreau sa vin acas definitiv asa ca mai am o luna jumate la dispozitie ca sa imi gasesc rochia aceea si sa o cumpar. Dar habar nu am de unde sa incep ca informatiile pe site is vagi ca sa nu zic inexistente.
Mersi mult.
Tizabela spune:
Nitzuc rochia mea a costat atat pentru ca eu adica impropriu spus eu ci mama caci a ei este firma,dar eu sunt cea care se ocupa de alegerea lor aduc rochii :La Sposa,Pronovias,Radiosa,Nuxial de aici din Italia si acela era pretul ei de cost fara nici un adaos comercial!!!
POZE NUNTA
nitzuc spune:
OK Tizabela.De curiozitate te intreb cat ar fi costat cu adaos, adica normal in magazin? Nu stii nimic de colectia 2007? Poate ai tu ceav info, cand or sa ajunga sa fie comercializate.Te rogggggg Cum ti-am zis au deja ceva pe site dar nu reusesc sa vad unde sunt magazine in UK. Nu se incarca pagina sau cand se incarca si selectez UK apar adrese din USA. Nu inteleg nimic si numai ma enervez.
Mersi mult
Tizabela spune:
In general o rochie La Sposa pleaca de la 1200 de euro modelele baza,iar cele care au multa dantela frantuzeasca,broderie sau sunt efectiv modele facute si din 10-12 metri de santung de matase(care numai ala pret de engross poate sa coste 50 de euro metru) ajung si la 2500-3000 de euro!!!
Cele mai scumpe si cele mai fitoase rochii in Italia sunt considerate cele de la Atelier Aimee daca vrei sa le vezi aici este siteul lor :http://www.aimee.it/ita/index.html
POZE NUNTA
Tizabela spune:
Pt Andreea81
Luna nostra de miere a fost de fapt de doua saptamani si s-a desfasurat cam asa:prima saptamana am fost la Barcelona oras superb,plin de arhitectura peisagistica,de magazine pentru adeptele shoppingului,de mancare buna si foarte ieftina in comparatie cu alte orase occidentale si de servici de calitate.Noi am stat la un hotel de 4 stele in care ne-am simtit tratati ca niste adevarati regi am avut regim de demipensiune,iar raportul calitate-pret era foarte bine echilibrat!!!
A doua saptamana am fost pe Coasta de Azur tot la un hotel de 4 stele,iar aici preturile ne-au cam speriat...adika nu este decat pentru cei care sunt in luna de miere sau cu adevarat bogati asta in cazul in care vrei sa ai coditi cu adevarat demne de o luna de miere (noi am considerat aceasta calatorie nu ca una oricare cu care ne putem intalni in fiecare an ci cele doua saptamani de vis ale nostre in care trebuie sa ne rasfatam si sa nu ne uitam la cheltuieli)!!!
Pozele sunt in albumulul din semnatura!!!
POZE NUNTA
josefine spune:
Tizabela, ce rochita frumoasa ai avut! mi-a placut mult. in ro se gasesc rochite la sposa la vreun magazin? inca nu ma agit asa tare, dar e bine de stiut. iar lista cu cheltuielile e foarte utila.
andreea, te astept, da' sa vii repede, ca plec peste o luna juma, ma intorc in bucuresti.
am fost in uichend la o plaja in palermo, de mi-a ramas gandul la marea limpede si curata. am avut noroc si de vreme buna, si acum stau si ma uit la poze.
pup fetele,
andreea81 spune:
Multumesc muuuult, Josefine!!! Ce n-as da sa ma plimb si eu putin prin afaraaaaa!!!! Da' momentan am de organizat o cununie civilaaa(sa-mi tii pumnii), si sper sa iasa bine.
Daii, cum merge cura de slabire...ca a mea ..de ingrasare...nu da nici un rezultat!!!
Tizabela: Unde este salonul de coafura la care ai facut tu proba, e in Bucuresti? Daca da, cam pe unde?
Puup, Andreea81