Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, scumpilici!
Abia astept sa se termine ziua si sa plec aks, sa lenevesc in wend.
Andreeutza, nu te mai stresa, iubita, ca totul va iesi perfect si vei fi tare frumoasa.Totusi pentru cearcane eu zic sa bei cat mai multe lichide si sa-ti pui dimineatza niste felii reci de castravete pe ochi . De ingrasat nu stiu ce sa zic......fast food??????
Eu continuu cu regimul meu,rezist eroic in fata dulciurilor.

Pupicei si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea, dulciuri, biscuiti, Fornetti, clar te ingrasi. Eu am ramas cu +5 kg de la nastere, nu am mai reusit sa le dau jos si iata ca fata face deja 1 an...sunt cam disperata si eu sa slabesc. La inceput mi-am propus sa slabesc pana in octombrie la cununia civila, nu am reusit, nu mai pot chiar pana atunci. Dar macar pana la anul, cand oi imbraca rochitza de mireasa, sa reusesc. Mai ales ca modelele care imi plac mie fie au umerii goi fie au bretelute subtiri si se cam vad sunculitele de la maini, umeri, etc...Ufff Am fost ieri la Primaria sectorului 1 sa ma interesez de acte, sa incerc sa fac o programare. M-au chemat pe 25, atunci se depun actele pentru 7 octombrie si o sa fie nebunie. Mi-au zis alea de acolo ca se face o lista si sunt cupluri care stau de cu noaptea sa prinda loc cand isi doresc. Eu nu pot face asa. Sotiorul meu e plecat din tara pana pe 27 sept, asa ca fara el nu pot depune actele (trebuie sa fie si el prezent, din pacate, sa dea cu subsemnatul pe o declaratie) si sunt cam in pom. O sa ma duc singura, totusi, pe 25, cu un cadou ceva, sa incerc sa imi pastrez o ora.
Andreea, tu cand faci cununia civila in oct? la ce sector?
M-am hotarat, nu o sa cumpar deja verighetele, le cumpar la anul, pentru la nunta, ca cica trebuie sfintite in biserica. Si, ce mai incolo si incoace, nu am nici chef sa ma agit acum sa caut, nu am timp si nici destui bani (trebuie sa ii pastram pentru petrecerea de dupa cununie, care e si petrecerea de motz a fetitei).
Mi-as fi dorit sa port verigheta, dar sa o scot la biserica si apoi sa mi-o puna la loc, e cam aiurea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Puf ai o viziune super asupra nuntii si iti doresc din toata inima sa ai o nunta asa cum o visezi. Imi permit sa te atentionez insa ca din cate stiu eu Lebada intra in renovare, plus de asta o fi el pe malul lacului, dar salonul este impartit in mai multe camere,vesela si tacamuri de 15 feluri, iar serviciile lasa mult de dorit. la Snagov fosta baza CFR se numeste acum Astoria si iar iti spun atentie maxima. De la Astoria avem noi poze si filmare cu o nunta facuta de noi prin iulie anul acesta.
Eu zic sa te gandesti mai degraba la diplomati, merita toti banii si daca ai o pila buna in armata incearca la strandul generalilor. O Locatie superba si safe dupa parerea mea ar fi polo club floreasca. pUpici Ralu

quote:
Originally posted by puf13

kid multumesc frumos pentru informatii, chiar m-as duce sa vad locatiile de care mi-ai zis, de lebada stiam ca-i frumos dar nu stiam ca-i pe malul lacului, la snagov nu prea stiu eu unde-i baza cfr dar sper sa ma descurc, iar clubul diplomatilor habar nu am unde e.

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Kid 2003, eu zic sa te duci totusi singura pe 25 la primarie. Nu e musai sa fie si sotul prezent. Va semna hartia aceea chiar la cununie. Eu nu m-am ocupat de nmk pt primarie, ci doar sotul meu a alergat.Singura hartie care trebuie semnata de amandoi e cea in care scrie ce nume veti purta dupa cununie. Sotul meu a semnat-o la depunerea actelor, iar eu chiar atunci la cununie. Dupa vreo saptamana am aflat si eu ce am semnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Daii, ce norocoasa ai fost! Tu unde ai facut cununia civila? Din pacate mie, la sectorul 1, mi-au zis ca trebuie sa venim amandoi la depunerea actelor sa semnam declaratiile, ca daca nu suntem amandoi nu ne primeste actele. O sa vad ce mai rezolva si plicul de cafea + florile regulamentare...

Puf, eu nu am mai fost la Lebada de vreo 3-4 ani, intr-adevar nu mai stiu ce e pe acolo. La Astoria nu am fost la nici o nunta, am vazut doar locul si mi-a placut. Tot pe Snagox e Vila 23, tot pe malul lacului sau El Capitan. Intr-adevar Polo Club Floreasca (eu il stiam drept clubul lui Nastase, dar cred ca asa se numea pe vremuri, nu?) e o locatie frumoasa. La fel e si la baza Keoke. Dar astea sunt ca pret la fel ca si Corpul Diplomatilor, adica mai scumpe. Am fost la o nunta la Corpul Diplomatilor si a fost superb. Au adus tortul miresei cu o barcutza pe lac si toata pajistea de pana la lac a fost acoperita cu lumanari la momentul acela. A fost de vis, ce mai...dar sunt sigura ca a fost tare scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

daii, sa inteleg ca tu esti casatorita civil?
ralucah, am vazut ca tu esti in tema cu organizarea nuntilor, te asteptam cu drag cu sfaturi ca prind tare bine.
andreea, daca vrei sa te ingrasi, vino si stai cu mine vreo saptamana, sa vezi ce de-a clatite si dulciuri mananc, de ma minunez si eu. l-am atras si pe viitorul sotior in mania dulciurilor, asa ca suntem doi pofticiosi, dar e bine, noi sa fim sanatosi. si mai adauga si niste junk food, desi astea cred ca nu te ingrasa asa uniform si frumos. tre sa privesti si partea pozitiva a lucrurilor, stii ca doar pe caseta pari cu 5 kilograme mai mult, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme.
pup fetele, maine ma duc la plaja, poate oi prinde vreme buna.
week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Polo Club se chema mai demult intr-adevar Club nastase sau club floreasca. oricum e pe bd mircea eliade nr 1.
Cand ma mai eliberez putin poate reusesc sa pun in album poze cu salile de pe 2006 si poate va mai inspirati de acolo pentru restaurante.
Andreea pentru ingrasare iti recomanda cu incredere Milka Noisette!!! viva la ciocolata :)))))

[quote]Originally posted by josefine

daii, sa inteleg ca tu esti casatorita civil?
ralucah, am vazut ca tu esti in tema cu organizarea nuntilor, te asteptam cu drag cu sfaturi ca prind tare bine.
andreea, daca vrei sa te ingrasi, vino si stai cu mine vreo saptamana, sa vezi ce de-a clatite si dulciuri mananc, de ma minunez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc mult, feteloooor!!! Incepe cumparaturile..deci ciocolata (la naiba, si eu nu mananc deloc)si Fornetti (astea imi plac) !!! Daii, incep sa beau la apaaaa...
Ralucah, iti vom mai cere sfaturi, ca am auzit ca esti o sufletista, si asta conteaza cel mai mult (eu sunt cea care ti-am scris in legatura cu nunta in Piatra Neamt, multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns), cum gasesc sala, te sun sa vedem ce sfaturi ai pentru mine!!!
Stupid question: Stiti ceva despre cum o sa fie vremea in luna octombrie???? Ca nu stiu cu ce sa ma imbrac!!!!!!!
Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Josefine, ce ziceai, sa vin sa stau cu tiiiinee????? In Italiaaaaaaa? OK, s-a facut...
Puf13, daca te hotarasti sa-ti faci nunta la Strandul Generalilor, sa-mi spui, poate o sa te pot ajuta!!! Inca nu stiu cum , da' cautam...pile in armata!!! Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Buna, Tizabela!! Sa stii ca mi-au placut la nebunie si coafura, si buchetelul de trandafiri, si mai ales rochita!!! Ceva detalii despre ele? Ai aratat ca o printesa! (Ce mi-as dori si eu sa fiu la feeel)... Daca vrei, zi-ne si noua pe scurt despre localul tau, despre costuri in general la flori, toaleta, etc. Multumim, Andreea81

Buna Andreea imi cer scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme,dar a dat peste mine un virus si am o raceala intestinala de cateva zile de am salbit 3 kg rapid si abea azi ma simt relativ mai bine!!!
Ma bucur ca ti-a placut coafura ea a fost facuta in orasul unde eu am facut nunta adika Roman (sunt din Bucuresti,dar ai mei sunt originari de acolo si mi-am dorit sa fie si bunicile la nunta mea,iar ele nu se puteau deplasa pana la Bucuresti).Pentru coafura am facut proba la salonul Cristina (Cristina este o tipa care tot face editoriale prin reviste de coafura si machiaj).Buchetul ca dealfel tot aranjamentul floral a fost facut de cumnata mea pentr ca este de meserie.Ea este designer floral aici in Italia si noi doar am cumpart florile din piata de gross de la Cosbuc si ea in 35 de ore a facut toate aranjamentele!!!
Rochita mea este "La Sposa" si pt ca avea trena si ma deranja mama mea care si ea este de meserie are un atelier care face rochii de mireasa mi-a facut un artificiu la spate in asa fel incat sa para a fi o rochie de epoca(nu stiu daca se vede din poze bine spatele ca nu am avut rabdare sa pun toate cele 500 de poze)
Cheltuieli au fost urmatoarele(iti pun lista mea):

MIREASA
Elemente Pret
Rochia de mireasa 700€
Coafura&machiaj&pregatire 150€
Pantofi +ciorapi 42+8€+100€
Lenjerie intima 100€
Bijuterii+Diadema+Vual 300€+50€
Poseta mireasa 20€+30€
TOTAL 1500€

MIRELE
Elemente Pret