Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmenbr spune:
Fetele mele dragi,
Imi fac timp 2 minute sa va spun ca am vorbit ieri cu George si mi-a spus ca Mariuca a trecut cu bine peste operatie. Multumim lui Dumnezeu si sa-i dea zile multe, sa se incurce la numaratoare Irinel. A scris el mai mult la subiectul Mariucai. Cert e ca e bine deocamdata.
Vanessa, multa putere in incercarea cu mama ta. Sa o ajute si pe ea Dumnezeu. Vacanta placuta fara peripetii urate, sa va intoarceti sanatosi si fericiti.
Irinusha, pai vezi mai mama de ce-ti duceam noi dorul?! Pai cine ne mai face sa radem, cine e “lipitoare” de profesie?! Ia vezi tu cum dispari iar, ca te muscam.![]()
Nicoleta, maine vezi printesa?! Uau, ce fericita trebuie sa fii.
Cius, pup dulce fata pt pumnii stransi. Te tin la curent cu ce se mai intampla.
Monicel, ai mai venit si tu?! Pai mi-e si rusine
sa mai zic ca eu sunt ocupata, cand tu cu 2 fete cucuiete mai ai sit imp de noi. Eu va sarut dulce pe toti.
Carmen, tinem pumnii sa fie mai usor acum la cezariana. Las ca o sa treaca repede dup ace-ti vezi piticutul in brate.
Iulia, acus acus vine noiembrie. Chiar ca e un cadou frumos pt soacra. Se pare ca esti printre fericite, te intelegi bine cu ea, daca vrei sa-i faci un asemenea cadou! Felicitari!
Mammy, greu si de tine departe de Andrei. Eu cu greu ma gandesc daca sa-l trimit anul viitor 1-2 luni in Ro. Ca tare cred ca nu o sa rezist fara iepurasul meu.
Acris, felicitari pt o familie asa frumoasa. Eu nu pot sa citesc revista. Daca poate cineva sa scaneze articolul si sa-l puna aici sau sa mi-l trimita pe mail, as fi tare fericita.
Nico, ce zici te incumeti?
Eric e bine, merge la o tanti romanca unde sta cu nepotica ei de 3,5 ani. Seara cand merg sa-l iau nu ar mai pleca si dimineata plange de mama focului. Nu mai stiu ce sa-i fac, ca mor incet cand plec si-l las plangand. De mancat, mananca nu am treaba cu el, daca nu vrea nu insist si apoi cere singur. Insa cu olita, noi cred ca sarim peste etapa olita, facem direct la WC cu colacel. L-a invatat tanti sa faca la wc, dar nu cere mereu. Il tinem inca cu scutec. Dar eu nu ma grabesc rau cu asta, ca nu o sa mearga la scoala cu diapers. Mai ingrijorata sunt de biberonul cu lapte pe care i-l dau in fiecare seara ca altfel se pare ca renunta la lapte, nu vrea sa bea altfel. Voi cum ati renuntat la biberon si sa continuati totusi cu laptele?!
Va sarut dulce pe toate si pe toti piticotii nostrii dragi si minunati, 

Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
mephala30 spune:
Va multumesc tuturor de incurajari. 
Pe masura ce trec saptamanile devin tot mai constienta ca trebuie sa nasc...ca nu e o gluma...:)
Carmen, la Iustin a venit asa de natural faza cu biberonul de noapte: a vomat vreo 3 zile (cu caldurile care au venit brusc probabil n-a mai tolerat asa bine laptele) si i-am scos biberonul.
N-a comentat aproape deloc.
Acum papa zilnic cate o feliutza de cascaval si un borcanel de 125 gr Cremoso sau Danone cu fructe. In loc de lapte...
Bafta multa si voua!
Monet, he, he...DPN-ul ar fi undeva pe la mijlocul lui septembrie, dar toata lumea zice ca voi naste mai repede. Poate din cauza burtzii, care e mare de tot.
Irinusha, deocamdata il numim bebe2 sau 'soso' cum ii spune Iustin (nu cu s, ci cu sh).
Nu gasim nici un nume care sa i se potriveasca...poate vom avea o revelatie :)
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
vanessa ionescu spune:
Carmen, si eu la bb 2 am avut o burta imensa. eram in 3 luni cand ma intrebau toti cat mai am pana la nastere. in ultima perioada nici nu mai puteam sa ma misc. nu am vazut in viata mea oun burtoi atat de mare. la un control la 36 de saptamani un dr care era pe acolo m-a intrebat daca raman sa nasc si cand i-am zis ca mai al o luna m-a intrebat daca am gemeni. de fapt, am si citit undeva ca, la bb 2 te umfli brusc.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
monet spune:
vanessa, m-ai distrat cu imaginea mentala ce mi-am facut-o de burtoiu' pe care odata l-ai avut cu catalin ![]()
![]()
. ai dreptate cu bebe doi si marimea burtocii: si mie mi s-a parut ca am avut o burtoaie extra large cu maya. si fata o avut numa cu vreun sfert de kila mai mult decit lia! nu-sh' ce se-ntimpla cu corpul mamei la a doua sarcina (si, banuiesc, la urmatoarele daca e cazul), da' e-adevarat ca te umfli de nici nu-ti dai seama. am si mincat mai putin cu maya-n burta, am si muncit mai mult.... asa-i mama natura, parca ne putem tirgui:).
da' lasa, carmen, ca-ti revii tu frumos, asa cum ai facut si dupa iustin!
carmenbr, ce bine ca ai zis si tu ceva.... stiu io ca tu esti mamica activa aici, da' acuma apuc si io sa te 'vad'. apropo de 'vazut', ce zici, te vede omu' prin florida in vreo luna? hai-hai.....
deci zici ca-i merge bine ericului cu tanti care are grija de el. e normal sa fie 'inert', adica sa nu vrea sa se duca dimineata si sa nu vrea sa vina acasa seara:). face parte din incapatzinarea de rigoare a virstei lor, minca-i-ar mama de scumpi ce sint!
pupici tuturor. va mai prind io de-un picior 
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
carmenbr, multumim frumos c-ai vobit cu george si ca ne spui. doamne-ajut-o pe maria lor!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
Buna,
Irinel, ma bucur ca a fost bine! Multa sanatate in continuare!
Carmen, Iulia, nu conteaza cum veti naste, important este sa fiti sanatosi, sa va bucurati de copilasi! Multa sanatate si bebelusi mancaciosi!In privinta burtii, se zice ca muschii sunt deja mult mai slabi fata de prima sarcina, de aceea se vede si mai repede.
La Sebi burtica mea a inceput sa se vada cat de cat pe la 6-7 luni (cand a crescut parca brusc- bine atunci am inceput sa iau si foarte mult in greutate..). La a doua sarcina, daca nu voi reusi sa slabesc la cat ar trebui, probabil ca voi fi muuuult mai mare.
Va dorim un weekend placut!
P.S. Irinusha, spor la treaba si ....la lipeala!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Anacami, 
Cand planifici o a doua sarcina?
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Irinusha spune:
'Neata fetelor!
Mona, Mona!!!! Ce bine ca mai treci pe la noi!!! Lasa mai dulcico ca o sa invete si Lia sa ceara la WC-u ... poate treceti direct la cel mare! :) Asa e cand nu esti tu sa le faci pe toate ... probabil ca nanny asta e prea stresata sa le faca pe toate bine, cine stie! Si acum imi dadu-i seama ca Maya e scorpiuta mica. Sa stii ca cea mai buna prietena a mea, Cristiana - nasa lui Cris, e scorpioanca si e un om super! Deci e bine! :) Nu iei o pauza dupa contractul asta ... ptr. fetite si ptr. sufletelul tau? Pupici ptr. trei fete frumoase! :)
Camenbr, ati vazut ca v-ati descurcat bine si fara tatal tau! Bravo! E bine ca se simte bine la tanti dadaca ... si e fain ca-i romanca, ca sa invete baiatul si limba materna :) Pupici! Si daca mai vorbesti cu Irinel, pup-o din partea noastra, sa-i transmiti putere ca sa nu se mai gandeasca la numarat :)! 
Carmen, pupic pe shosho! :) Lasa mai ca o sa te refaci tu repede dupa nastere! Sunt sigura! Si nu numai de operatie, ci si de kilele in plus. Mi-aduc aici aminte de o mamica frumoasa foc (cu burtica imi placi oricum mult mai mult :)) la care ne-am uitat toate cu invidie si ochi asa
! Cat despre nume, mie imi plac mult Bogdan (asa-l cheama pe Boby de fapt), Alexandru, Victor ... pe cel rezervat ptr. noi nu ti-l spun ca mi-l furi
... sac!
Iulia, mama, ce misto s-a potrivit! Wow!!! Tin pumnii sa vrea doctorul data aleasa de tine! Pupici!!!
Cami, na ca mi-a luat-o Carmen inaite! :) Pe cand a doua burtica? Hai, da aici raportul!
Cum te mai simti? Sper sa fie bine!
Asa stiam si eu de burtica nr. 2, ca-i mai mare ptr. ca muschii sunt deja "largiti". Am vazut la o vecina, mamica de 2 baieti, ca burtica a doua a fost mult, mult mai mare .... uriasa sa zic asa. Dar ea era tot asa vioaie ca la prima, ba chiar s-a simtit mai bine si fugea dupa cel mare de ma speria!
Noi n-am renuntat la biberon ... la culcare primeste laptic si asa imi adoarme baiatul. Acasa bea chiar apa cu biberonul si cu mana in parul meu, ca o sa raman cheala. Nu pot sa-l dezvat ca se pune pe plans si eu ma inmoi repede. Afara bea apa din canita lui fara probleme, acasa nu vrea si pace. Cred ca prin toamna o sa incerc si eu sa-l scot. Cred ca o sa vina Chitz sa le fure ... mai vedem. Cand o sa aiba camera lui si patul lui, cel mare, vreau sa-l invat sa adoarma altfel, sa-i citesc o poveste si sa adoarma asa ... ei, planuri mari!
Va pupic, trec la golit de bucatarie. Aseara a plecat fi-miu fara sa se uite in urma ... ma dispera si sunt geloasa foc! ;) Cum apare Opa prin zona si binenteles cu cheia de la "Alta" (masina noua alor mei), cum noi nu mai existam. Si ei si-au facut grija ca n-ar rezista fara mine in vacanta ...
Va pupic si o sa va dau raportul aici cum decurge treaba :) Pupati piticii din partea mea!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
anacami spune:
Buna din nou!
BB2 este un "proiect" pentru care ma incearca diverse sentimente:
imi doresc si acum un al doilea bebelus, uneori mi se face dor de perioada cu burtica (mai ales cand vad gravidute) alteori nu ma vad acum cu burtica, uneori imi doresc sa strang in brate un bb mic alteori nu (vreau sa fac si altceva); principalul motiv pt. care nu il pot avea inca acum ar fi (dupa mine) serviciul.
Ma gandesc cum ar fi sa anunt dupa 3 luni de la angajarea intr-un nou loc de munca ca sunt insarcinata! Si tot zic: mai aman putin!
Chiar aseara ma intreba sotul, cam cand as zice eu ca ar fi bine sa il concepem
.I-am zis ca nu stiu!
La un moment dat ma gandeam sa fie la sfarsitul anului, dar acum-cu cat trece timpul mai mult- zic poate anul viitor! Daca o fi sa fie " accidental" nu este nici o problema, dar totusi ne protejam
Stiu ca ar trebui sa pun bb pe primul loc, sa nu ma gandesc la altceva, ca nu se stie ce va fi maine! Totusi, mi-e imposibil sa trec si alte aspecte cu vederea..
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Monet Ce ma bucur ca ne scri.
printeselor.
Camen O sa caut revista si o sa pun articolul. M-am uita pe site la Libertatea dar nu au si suplimentele. Cu Eric nu-ti face probleme ca o sa-si revina. Si Bia a avut o peridoada cand se lipea de mine imediat ce intram pe usa la soacramea si plngea cand plecam iar seara mai vroia sa se joace.
Isinusha Am vazut ce balcol ti-ai tras e super. Va doresc relaxare placuta in el (ele). De bucatarie, ce sa zic, va doresc sa o terminati cat mai repede.
Io in we asta o sa lucrez, asa ca nu ma duc la Bia. Da ma consolez cu gandul ca imi iau concediu si o iau acasa. Mereu imi zice cand ma duc la tara ca vrea "acas a mine".
la toata gasca, fug la munca ca tocmai ce mi-am facut un uograde la memorie si tre sa vad cat de rapid este.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete