Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andrea firisoare de sange apar ptr ca, colonul e iritat e ca si cum ar avea o trauma, de fapt chiar o are de la atatea scaune...stai linistita ca se face bine. Sticks-urile sunt bune sunt ca painea prajita.De fapt de acum e spre bine, temperatura mai are ptr ca e un virus care adeclansat deranjul de burtica si va pleca el, nu te teme. sanatate si multumim de aprecieri

Oti multumim , da sa stii ca nici vorba de bebe 2 .Bronzati suntem ca tractoristii , da o sa definitivam la mare tot bronzul.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee imi cer scuze,eu traiam cu impresia de FIV.nu mai conteaza cum a venit important e ca sunteti fericiti si sanatosi.uite aici linkul de care iti spuneam http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57936&whichpage=1 .sunt cam speriata!parca mai bine nasc in Piatra(matusa mea e medic acolo si poate sa-mi aranjeze terenul).

a murit bunica ieri asa ca asta noapte nu am putut sa dorm deloc.Ken m-a simtit si ma mangaia pe crestet de numa numa.am visat-o ca vroia sa manance piersici si ciocolata asta inseamna ca ar trebui sa dau de pomana,intrebarea e cui?daca ma duc din senin la vreo prietena si-i dau or crede ca am pus ceva in ele sa-i otravesc(sunt tare suspiciosi astia pe aici).pot sa nu spun decat in gand ca e de sufletul bunicii?

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, va salut!

tocmai m-am intors din concediu, am fost 2 saptamani la mare si o saptamana la munte. Supeeer a fost, in special la munte unde ne-a placut cel mai mult si mie si Alexiei.
Sunt insa putin ingrijorata(putin mai tare) in tot concediul Alexia a mancat foarte prost, azi dimineata cu scutec, imbracata si cu burtica plina avea 10,260 kg. Am lasat-o in pace, am zis sa n-o stresez nici pe ea si nici pe mine, am lasat-o sa manance exact cat vrea si ce vrea pe principiul ca stie ea cat ii trebuie, dar totusi in loc sa mergem inainte regresam . O las cateva zile sa vedem cum va fi din nou acasa, dar nu mai stiu ce sa fac daca nu-si revine. Cu ceva vreme in urma doctorita ne-a dat pt pofta de mancare peritol, dar vai ce scandal a facut sotul cand a citit prospectul. M-am plans destul, va pup. Am sa pun si cateva poze in curand.
pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetele, vesti noi, si bune si rele, de cand n-am mai intrat!!!

Bits, condoleante pentru bunica...Dumnezeu s-o odihneasca....

Eveline, la iubita, mai, ce seamana copilasii astia ai nostri , nu tu olita, nu tu vorbulite, in schimb, nu se mai satura de apa.....

Paxela, bravo, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos...
Andreea, imi pare rau de aia mica , sper sa se faca bine repede..

Si noi l-am tuns pe Andrei ...chilug, parca e alt bb....ca sa nu mai spun cat a urlat la frizerie, desi era o masina super-silentioasa..

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bits, ce scuze dragutza , fii serioasa...
E groaznic ce-am citit, te cred ca esti speriata...na, acuma n-or fi toti la fel, dar spaima o ai edja...daca ai pe cineva in Piatra medic, e imposibil sa nu-ti gaseasca acolo pe cineva (Poparlan de ex) sau altul mai de renume ptr nastere.Hai ca mai ai timp, da eu mi-as suna matusa s-o pun in garda
Condoleante ptr bunica, sa-i fie tarana usoara...si da, spune in gand ca e de sufletul ei, cei din tara se vor ocupa oricum.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
bits, Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta si sa o odihhaesca in pace...si nasha noastra de cununie a murit si o inmormanteaza astazi cand noi implinim 9 ani de casnicie(ce coincidentza...acum 9 ani de zile ce distractie era pe dansa si acum)..Dumnezeu s-o ierte.

azi noapte ruxandra a dormit in patutul ei fara o laterala(ca sa poata sari mai usor de la ea la noi in pat)...deja alex ii spunea ca daca nu doarme ea acolo o sa se culce el
onitza, ce frumuhsel este paulicasi ce tunsoare i-a facut mami...cred ca daca m-as apuca eu sa o tund pe ruxi...ea ar si eun-ar iesi nimik
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ce ti-e si cu viata asta: aici apare un sufletel mic in burtica (paxela) si se stinge un altul mai incolo (bunica lui bits).
Paxela, pupicuri multe pe burtica si bebe cumintel, sanatos is luptator.
Bits, condoleante pentru bunica, si bunica mea se simte cam rau de o luna si posibil sa nu mai reziste mult (are 86 ani), sper doar sa o mai apuce maica-mea in viata (peste o luna pleaca in tara) ca e mama ei.

Onitza, tare bine-i sta lui Paul tuns scurticel.

Andreap, temperatura in fundulet nu trebuie sa fie un pic mai mare ca cea luata la subbrat? La 37.4 eu zic ca asta nu-i temperatura.

Eu am tras o sperietura mare de ieri incoace. Dupa ce-am ajuns acasa bebe nu a mai miscat deloc, dar deloc. Seara, cand am realizat m-am apucat sa-l zgaltai si el nimic. Iar eu nu-s asa finuta la zgaltait. Noaptea am visat de 3 ori ca a miscat si ca ma linisteam, dar apoi ma trezeam si realizam ca nu-i adevarat. Dimineata iar nimic. Am ajuns la servici si m-am apucat iar sa zgaltai copilu' si in final a catadicsit sa se trezeasca si sa-mi dea de stire. Dar eu deja ma vedeam dusa la dr. astazi, imi faceam tot felul de scenarii horror prin cap.... Ufff, vreau sa vina odata octombrie si sa ma vad in brate cu bebe.
Ieri mi s-au umflat picioarele ca la balamuc, de de-abia puteam merge la intoarcerea acasa. Iar pana dimineata tot nu se dezumfla complet.

Aime, o fi venit Vladutz greu, dar paote al doilea nu se lasa asa de mult asteptat. Voi puteti sa prestati acolo si daca e sa se prinda, ok, daca nu... esti macar impacata ca ai incercat - asta daca vi-l doriti si pe-al doilea (ca n-am inteles bine daca da sau nu).

.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bits, imi pare tare rau, condoleante!

Try, neplacut cu picioarele umflate, incearca sa bei mai multe lichide si sa mananci mai putin sarat, si nu te mai stresa atat,bebe e bine acolo in burtica(vorbesc eu, mama panicosilor)

For2nity, ma bucur ca v-ati distrat in vacanta, asteptam pozici!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bits,condoleante pentru bunica ta!

Onitza,e tare frumusel Paulica tuns.Nu spun ce fata de barbatel are imbracat cu chiloti.

Astazi am observat cel de-al patrulea canin! Oare cand o fi iesit?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits condoleante
andreea multa sanatate nazdravanei

multumim mult de urari , sunteti niste dulci, deabia astept sa ajung la echo sa vad daca e totul ok , dar altfel nu are voie sa fie

aa cineva intreba de felis e si ea ok a fost super ocupata cu munc ca sa termine treaba iar acum e si ea la mare , noi stam in costinesti si ea in eforie
iar mihaita e un dulce, de cand nu mai are mami a lui timp de internet si povestiri el progreseaza enorm. se da sinur jos din pat si merge pe marginea lui, cere apa, zice apa, papa, aide... si multe altele ieri i-am vazut si am fost uimita de realizarile lui din ultima saptamana

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput