Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 5
camys_2000 spune:
Paxela, felicitari si sarcina usoara!!!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
monica-elizabet spune:
felicitari paxela!!!
sarcina usoara si bb sanatos
mariuca
, multa sanatate...andreap si la noi a mers super bine cu sumetrolim la enterocolita...trece imediat
monica
onitza spune:
YUUUU-HUUUUUUUU!!!! FELICITAAAAAARI PAXELA!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
De ieri am inceput si noi sa purtam chilotei!!! aiciavem dovada!! si tot ieri, l-am tuns pe Paul..era caaaaaaaaaaaaald!! iar daca ne permitem sa facem treaba in casa sau ...altceva....nu se poateeeeeeeeeeeee..pentru ca tzunchi ne cheama la joaca!!!
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
MIHA, m-m uitat si eu pe pozele de la mare!!! e tare simpatic Robert!!
e clar cat de mult i-a placut si ce frumos s-a jucat!! si noi am vrea pe la sf lui august sa mai dam o fuga la mare!:)
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
Buna dimineata!Multumesc tuturor de raspunsuri,ce bine sa ai prieteni pe aici
.
Ieri dupa amiaza cand am ajuns acasa chiar m-am speriat
..scaune dese(cantitativ putin,dar galbene si urat mirositoare,chiar parca am obs.un firicel de sange).Am inceput cu un medicament(sunt
,am uitat cum ii zice,ceva cu E...)care cica ar avea antibiotic,smecta,hydrasec....a baut mult ceai de menta si nu a mancat decat banana,orez si branza dulce ieri..si bineinteles niste sticks-uri.Asearea deja a facut un scaun mai tare si spre verde,peste noapte deloc iar acum dimineata doar 1 data si tot mai tare si inchis la culoare,si "nemirositor".Am luat si lapte special de la Nestle,care are un gust oribil mai ales preparat cu zeama de la orez fiert,dar saracuta l-a mancat de mama-mama..foamea asta!
Ceea ce ma deranjeaza este ca inca face temperatura,cam 37.9 in fundulet si nu stiu de ce.Sper insa sa fim spre vindecare
Paxela,felicitari iubita,sa fie cu noroc!
Aime...superbe poze,ce par..va invidiez!
Pupici si mai vb.
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Otiliav spune:
Onitza, tare scump Paulica cu tunosarea noua, mami deja face tunsori profesioniste
. Si spui ca va ia la joaca, stai sa vezi cand spune "hai mama" sa vezi ce te topesti.
Aime, sa inteleg ca voi munciti pentru bb2
, pai spune sa facem galerie pe cinste (eu credeam ca acum casuta este prioritara si nu aveti bb 2 in plan). Subscriu la ce au spus fetele, poza aceea este bestiala, mami bronzata si radiind de fericire si puiul zambaret.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
OTI, multaaaam, te pupic!! am inceput sa ma linistesc, Paul zice mama in sf. mai des, mai ales ca nu ii mai dau suzi in timpul zilei!:D mai ales cand e suparat si martzait, zice intr-una: mama, mama...ma topesc!
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
andreap si tudor a facut febra, chiar peste 38, a avut si un scaun cu firisoare de sange, atunci m-am speriat eu mai tare. e enterocolita clar si trebuie sa ai rabdare si putere. medicamentul e epitrim poate, si eu le-am dat. ti-am zis ca ai mei nu voiau acelasi gen de prafuri pt. diaree: tudor nu papa hidrasec, bianca biotics...eu aveam vreo 4 feluri simereu le incurcam...si nervi ca trebuia sa le arunc...aaaa si fructe sa incerci sa nu-i dai in perioada asta..doar banane.
swanatate si sa se faca bine mariuca 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Ad_rianna,mi se pare ca Ersefuril se numeste,am dat ieri cautare pe DC si am vazut ca si alte mamici cu copilasi bolnaviori l-au folosit.Fructe nu-i dau deloc,numai banane si o sa incerc si mar copt.mariuca e destul de cumintica,se mai stramba ea la Smecta care e, adevarat,oribil la gust
,dar o pacalesc pana la urma.Ma intreb de ce nu scade sub 37.9,de fapt 37.4 scazand 5 grade.....ii mai dau Nurofen seara inca.Pupici si multumesc de sfaturi!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)