Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Try, sper din tot sufletul sa va faceti bine si sa va ajute Dumnezeu. Sunteti aproape de nastere si sunteti puternici !

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Try ma rog din suflet ca bebe si tu sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta incercare. Multa sanatate si putere.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

try,si sa dea dumnezeu sa fie totul bine pentru tine si pentru bebe.Ne rugam pentru voi si asteptam vesti bune cit mai curind.

Paxela....multumesc....ca n-ai uitat.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, nu-mi vine sa cred ce am citit... imi pare tare tare rau, imi imaginez prin ce treci.
Sper si ma rog sa fie totul bine cu bebe, sa fie puternic, sa reziste si sa invinga boala.
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta!

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am citit si eu si m-am cutremurat!
Sa ai putere si speranta si sa te bucuri ca ai fost acolo si nu aici. Cine stie cate probleme suplimentare ar fi intervenit daca erai in Romania.
Sanatate puiutului mic si tie!
De-abia astept sa nasti si sa ne scrii ca va este bine la amandoi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, noi am plecat...la mare . Ne "vedem" dupa
Sper din suflet sa gasesc cand ne intoarcem un mesaj care sa dea vesti bune despre try si bebe.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY te admir pentru curajul si optimismul tau! iti va face bine ca esti puternica si ii faci si lui bine, i transmiti starile tale , il ajuti mult! Ne rugam pentru voi, sper din suflet sa treaca cu bine voinicelul peste aces mare "hop"!!

LA MULTI ANI VIOOOO!!!! scuze de intarziere!!!!

PAXELA, ceva poze????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, ne gandim la voi si ne , doamne ajuta!
Aime, drum bun si vacanta placuta!

Vineri m-am gandit toata ziua la Andra si cand am ajuns acasa fetele erau plecate ceea ce mi s-a parut foarte suspect ca doar stiau ca trebuie sa vin. Primul gand a fost ca au patit ceva si sunt la spital si am avut dreptate sa fiu pesimista. Ana s-a smucit din mana mamei si a dat cu capul de gresie. Acum are doua cucuie unul langa altul de fapt se suprapun pe o portiune . De data asta insa s-a umflat dar osul pare ok. Si deja zona este vanata-galbena, o doare cand pun mana. Iar ea stiind ca-i vina ei se facea ca ploua, ne spunea tot ce a invatat, ca s-o iertam. Cand am adus-o acasa ce credeti ca face, baga nasul la niste trandafiri si se mai alege si cu o zgarietura pe obraz, de fapt doua dar una este deja inchisa. Eu deja simt ca explodez cu asa nebunatica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

nu aveti nici una vesti de la try? nu stiti nimic?
doamne cat astept sa aud ca totul e bine.
de cand am citit orice fac tot la ea imi merge gandul, of of of.

Am reusit sa pun cateva poze noi aici imi pare rau ca nu am facut mai multe poze, de obicei veneam din concedii cu sute de poze. Caldura o fi fost de vina.

pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus cateva poze cu strengarita mea, aici. Urca singura la tobogan, i-a trecut prin cap sa se dea si pe burta si se mai cocoata si pe frangie.
for2nity, ce frumos zambeste Alexia aici iar peisajul de nota 10. Ati fost si la mare si la munte, ce frumos. Mie mi s-a parut ca-i tare inalta, are cu cine semana, de fapt seamana cu mami de nu se poate. Ochi albastri, par blond si ondulat, inalta si cu zambet fermecator , se vor bate baietzii pe ea, deja o vad concurand la miss.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput