Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela roxana spune:
din intamplare am mai intrat si pe-aici sa mai rasfoiesc din randurile pe care le scrie-ti voi, ca de fiecare data citesc din urma dar din cauza timpului care ma preseaza fff. muuuuuult, IERTARE!!!
Try adineauri ce-am citit mesajul tau si m-am zguduit rau
; fii tare, nu te lasa prada emotiilor, relaxeazate, nu te mai gandi la lucruri rele si negre, mangaie-ti burtica, vorbestei bebelusului, incurajeazal, vorbeste cu Alex!!!
TOTUL O SA FIE BINE!!!
AI SA VEZI!!!
chiar daca bb-ul se va naste prematur VA FI BINE, CU SIGURANTA!!!;
nu esti in ro., esti in Canada, si daca nici acolo n-or fi medici buni, apai nicaieri nu mai sunt!
FII BARBATA, INSPIRA MULT AER IN PIEPT, SI CU DUMNEZEU INAINTE!!!
AI GRIJA DE TINE!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
paxela spune:
try, multa sanatate si putere si tie si bebelusului din burtica, sa fie bine pana la capat
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
aime spune:
Try stim cu toate ca esti o femeie puternica, rationala si care uite ca a simtit la timp ca ceva nu e in regula.Asta sper eu sa fie de bun augur si faptul ca s-a intervenit din timp sa-i dea toate sansele din lume bebelusului. Cred ca esti disperata, desi tonul postului tau e calm, vii cu multe detalii si se vede ca exista emotie, dar cum sa nu fie cand e vorba de carne din carnea ta,dar sper ca data viitoare sa vii cu vesti mai linistitoare. Nu pot decat sa-ti urez tot binele din lume, sa dea Domnul ca bebelusul sa fie la fel de puternic ca mama lui si sa vina pe lumea asta unde multi, f multi se vor stradui ca el sa supravietuiasca si sa creasca sanatos si linistit langa Alex si ai sai.
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
try
Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca sa fie totul bine si tu si bebelushul sa fiti puternici si sanatosi
monica
Otiliav spune:
Try, ne
pentru voi, of doamne de ce atata suferinta. Sunt uimita cat de repede s-au mobilizat doctorii, nu numai ca au depistat cauza dar bebe a primit deja transfuzie.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
vio
sa fi sanatoasa si fericita , sa ai parte de tot ce iti doresti
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariussimiuc spune:
Try,ma rog pentru tine si pentru bebelusul tau.Sa-ti dea Dumnezeu puterea de a ramane calma si bebelusului puterea de a lupta.
roserb spune:
Doamne, Andra,imi inchipui ce-i in sufletul vostru, dar trebuie sa te gandesti ca , uite, aveti mare noroc ca sunteti acolo, ca ai cea mai buna echipa de medici la dispozitie,si ca ti-ai dat seama la timp cand ceva nu a mai fost in regula ;te rog sa fii optimista ca intotdeauna si sa gandesti ca totul va fi bine.
Noi , de aici, ne rugam pentru voi doi, si nu dorim decat ca la urmatoarele tale postari sa aflam ca bebe e bine.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
eu una am ramas fara cuvinte dupa ce am citit mesajul Andrei.sincer nu pot sa spun nimic.toate suntem mame si intelegem prin ce trec bietii parinti dar nu-mi ramane decat sa sper ca micutul sufletel va trece cu brio peste boala si va ajunge sanatos in sanul familiei ce-l asteapta.Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa luptati!
octy
15,KENZO(1nov 2004)