Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

din intamplare am mai intrat si pe-aici sa mai rasfoiesc din randurile pe care le scrie-ti voi, ca de fiecare data citesc din urma dar din cauza timpului care ma preseaza fff. muuuuuult, IERTARE!!!

Try adineauri ce-am citit mesajul tau si m-am zguduit rau; fii tare, nu te lasa prada emotiilor, relaxeazate, nu te mai gandi la lucruri rele si negre, mangaie-ti burtica, vorbestei bebelusului, incurajeazal, vorbeste cu Alex!!!
TOTUL O SA FIE BINE!!!
AI SA VEZI!!!
chiar daca bb-ul se va naste prematur VA FI BINE, CU SIGURANTA!!!;
nu esti in ro., esti in Canada, si daca nici acolo n-or fi medici buni, apai nicaieri nu mai sunt!
FII BARBATA, INSPIRA MULT AER IN PIEPT, SI CU DUMNEZEU INAINTE!!!
AI GRIJA DE TINE!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, multa sanatate si putere si tie si bebelusului din burtica, sa fie bine pana la capat

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Try stim cu toate ca esti o femeie puternica, rationala si care uite ca a simtit la timp ca ceva nu e in regula.Asta sper eu sa fie de bun augur si faptul ca s-a intervenit din timp sa-i dea toate sansele din lume bebelusului. Cred ca esti disperata, desi tonul postului tau e calm, vii cu multe detalii si se vede ca exista emotie, dar cum sa nu fie cand e vorba de carne din carnea ta,dar sper ca data viitoare sa vii cu vesti mai linistitoare. Nu pot decat sa-ti urez tot binele din lume, sa dea Domnul ca bebelusul sa fie la fel de puternic ca mama lui si sa vina pe lumea asta unde multi, f multi se vor stradui ca el sa supravietuiasca si sa creasca sanatos si linistit langa Alex si ai sai.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Try,sint cu gindul la voi ,ma rog pt sanatatea ta si a puisorului din burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tryDumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca sa fie totul bine si tu si bebelushul sa fiti puternici si sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, ne pentru voi, of doamne de ce atata suferinta. Sunt uimita cat de repede s-au mobilizat doctorii, nu numai ca au depistat cauza dar bebe a primit deja transfuzie.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vio sa fi sanatoasa si fericita , sa ai parte de tot ce iti doresti

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,ma rog pentru tine si pentru bebelusul tau.Sa-ti dea Dumnezeu puterea de a ramane calma si bebelusului puterea de a lupta.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Doamne, Andra,imi inchipui ce-i in sufletul vostru, dar trebuie sa te gandesti ca , uite, aveti mare noroc ca sunteti acolo, ca ai cea mai buna echipa de medici la dispozitie,si ca ti-ai dat seama la timp cand ceva nu a mai fost in regula ;te rog sa fii optimista ca intotdeauna si sa gandesti ca totul va fi bine.
Noi , de aici, ne rugam pentru voi doi, si nu dorim decat ca la urmatoarele tale postari sa aflam ca bebe e bine.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

eu una am ramas fara cuvinte dupa ce am citit mesajul Andrei.sincer nu pot sa spun nimic.toate suntem mame si intelegem prin ce trec bietii parinti dar nu-mi ramane decat sa sper ca micutul sufletel va trece cu brio peste boala si va ajunge sanatos in sanul familiei ce-l asteapta.Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa luptati!

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput