CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

il iau io! daca cand e sa-l iei inapoi mai stam de vorba...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lacramioara pai asa gata facut il iau si eu
si uite-ma cu fetita si baietel nascuti in acelasi an si fata sa fie gemeni
dar cand mi-o baga 2 gropite d;ale lui crezi ca ti-l mai dau inapoi?????
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lyly,sincera sa fiu daca n-as avea eu insami doi copii mici, l-as lua eu , l-as face baiat cuminte numa' gropitze toata ziua dar..inapoi nu l-as mai da!

Papa, astept sa inaugurezi "albumul mamicilor cangur" cu "pescarus dolofan"!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si acum in premiera... poza cu bebe Luca (Cristina_Ioana) si Petra! !Va rog nu va ingramaditi si luati cat e cald
http://www.flickr.com/photos/84539179@N00/200447558/

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

adelapop nastere usoare !!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ce frumosi sunt...si asa de linistiti...nu mi-i pot imagina tipand ... niste ingerasi...

in sfarsit...macar voi doua sa va intalniti...noi am lipsit azi din parc...am fost la cumparaturi:pampers si alte alea...si a trecut timpul incat nu am mai ajuns in parc...madalina tipa de foame...

sa va traiasca frumuseii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=125309&cdate=20060728&ctime=214158" target="_blank"> clipe de relaxare

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Buna fetelor, noi va mai citim uneori, cand avem timp, dar de scris...mai rar!
Inaioana multumesc mult de link-uri, ma simt prost ca nu am dat eu cautare pe net pentru asa ceva si ti-ai pierdut tu timpul cautand.
Luana, avem zile mai bune, cand fetele papa la un interval scurt de timp una fata de cealalta si dorm aproximativ in acelasi timp si avem si zile mai proaste, in care papa la distanta de o ora, una doarme, una chitzaie..., dar, per ansamblu, nu e foarte foarte greu, eu ma descurc singura cu ele in majoritatea timpului, mai vine uneori mama pe la noi sa ne mai ajute si seara mai sta si sotul meu cu ele, le mai tine in brate..in timp ce eu petrec ceva timp cu fetita cea mare, de 3 anisori. :)
Pentru ca am mai trecut o data prin asta, nu imi e asa de greu ca prima oara cand eram stresata din orice, nu stiam sa fac mai nimic, imi era frica de multe lucruri...
Pe masura ce copilasul creste, problemele cresc si ele...asa ca nu cred ca o sa fie mai usor peste 2-3 ani :), dar o sa fie placut oricum, o sa ne distram de minune cu totii, doar pe tati trebuie sa-l mai invatam cate ceva :), pentru ca stresul de la sv si "de acasa" il fac sa uite ce avem si uita sa se bucure asa cum ar trebui de ce avem!

Asa, si referitor la wrap, eu oricum le iau pe amandoua in brate cand au aer in stomacel si plang, asa ca ma gandesc ca poate mi-ar fi un pic mai usor daca folosesc wrap-ul. O sa ma mai gandesc! :)
Avem si cateva pozici cu fetitele!
Poate ajungem si noi duminica in IOR sa va vedem! :)
Acum plec, se foieste una dintre bebeluse, poate mai vrea sa pape un pic :).

http://community.webshots.com/album/549982526zZUxzu/1

Alexandra si fetitele Daria (24 mai 2003), Cosmina si Medeea (22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ioana,bine atunci.Ramane sa le iau de la fete.Dar pana la urma cand le aduci?De marti incolo sau le aduci pana la urma duminica?Mi-ar conveni sa ma intalnesc cu Lacra sa o mai vad si eu,dar daca le aduci duminica,da-le Gicutzei.Daca iladuci doar pe albastru,da-l Gicutzei si il recuperez eu pe cel portocaliu.Hai ca te-am zapacit,nu?

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Luana, imi pare rau ca nu am putut raspunde la tel. De la 7.30 am avut o repriza de urlete de nu mai stiam ce sa-i fac... Acum sper ca a adormit dar cum e prea tarziu sa te mai sunt, vb maine

Pupici

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput