CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eu am avut o prietena care se facea blonda, acum multi ani si in piscina la neptun a intrat blonda si a iesit.... VERDE PRAZ! va dau cuvantul meu, nu exagerez, a bocit vreo saptamana, ca avea parul pana la mijloc, apoi.. l-a tuns. i s-a explicat ulterios ca a intrat in reactie perhidrolul cu clorul din piscina ! oops!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

La multi ani Roxi!

Hello!...nu-mi zice nimeni adresa de mail comuna...ca am uitat-o... si vreau sa-mi bag si io nasu' pe acolo...

Nu mi-a mai venit sa scriu cand am vazut ca multe dintre voi au o stare de spirit mai nasoala...ma simteam oarecum vinovata ca pe mine nu ma incearca asemenea depresii.Sincera sa fiu ma minunez si eu de resursele care zac in mine.Desi sunt moarta de oboseala...de foame si de nici eu nu mai stiu ce...ajunge doar un zambet dragalash si uit de toate.Chiar ma gandeam intr-o zi ca bebelushii astia special sunt facuti asa simpatici...sa-ti fie mult mai usor sa treci peste toate.De cate ori nu ma trezeam noaptea si eu plina de nervi ca abia pusesem capul pe perna de o ora doua si iar trebuia sa ma scol,ca sotzul doarme langa mine ca valiza...si ea era atat de vesela si senina,cum numai noaptea e(e si ziua...da' noaptea...dupa 6 ore de somnic are o dispozitie fantastica).Ma trezeam instantaneu si ma bucuram ca eu sunt cea care se bucura de toate mutritzele astea dragutze si nimeni altcineva,ca-n ochii mei se uita cu atata recunostintza cand ii dau sa pape.Sincer nu stiu ce s-a intamplat cu egoismul din mine(si aveam destul)...poate ca orgoliul meu e atat de gadilat acum...ma simt asa importanta ca nimik nu mai conteaza.
Va doresc tuturor sa trecetzi peste ce e mai greu si sa descoperiti ce e frumos...sunt convinsa ca totusi in amintirea fiecareia va ramane ce e frumos si nicidecum ce e greu.

Desi nu imi trebuie wrap(copilutzul meu se multzumeste cu cat reusesc eu s-o tin in bratze,se linistetste sigurica cu suzeta,adoarme singura si neleganata in patutzul ei,iar la plimbare e foarte multzumita de caruciorul ei(acum ii ridicam putin spatarul si ii place foarte mult sa admire peisajul))as fi venit si eu la intalnire sa vad toti bebelushi live.Din pacate trebuie sa mergem la o nunta la Targoviste...Poate alta data...

Virgi...intr-adevar...fetitzele noastre seamana...numai ca Luana imi pare mai grasunica.Si noi vom adopta stilul cu luatul copilului peste tot.Mi se pare ca oricum cu noi se simte cel mai bine.

Carmina...imi pare rau ca Mihnea are problemtze la burtik.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

vivighe, parca ai fi noaptea langa mine, asa bine descrii ce se intampla si aici!
si eu sunt constienta ca sunt printre cele mai frumoase momente!

sunt fericita

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

RALUCUTAA
M-ai terminat cu mesajul tau!!!! Aproape ca mi-au dat lacrimile...si ai spus acele cuvinte care sant sigura, multor fete de aici li se pot aplica. I-am tradus si la iubitul meu si i-Am spus ca m-au impresionat enorm!!!

Fetelor!!!! Nu va sufocati copiii prin infofolitul cu haine!!!! Daca nu e cazul nu aveti de ce sa o faceti. Kailan e zi si noapte numai in pampers de ,vreo 2 luni de cand au venit caldurile. Si doarme DESCOPERIT!!!! Cateodata simt ca-i fierbe pielea de la caldurile astea. Da'mai sa mai pun ceva pe el!!!!! Pai face autoaprindere in interior si ia foc. Sa stiti ca este posibil asa ceva, am vazut o data pe Discovery ca este posibil. Acei oameni au luat foc din interior, nu au fost copii, deci aveti grija!!!

Kailan a fost bolnavior rau de la vaccin, diaree, crize urate de colici, spume la gurita.....si eu nu am facut legatura cu vaccinul idioata de mine si am lasat copilul sa se chinuie asa....Am apelat in final la homepata mea si la doctorul meu de casa si mi-au spus ca DA, sunt urmari de la vaccinatie!!! Acum incerc cu pilule homeopatice sa-l vindec. Saracutul..am crezut ca se sfarseste de dureri!!! Deci sa fiti atente cum se comporta copiii vostri dupa vaccin, ca nu sant chiar asa de inocente vaccinurile astea!

Ahhh..si ii ies doi dintisori/masele....noi ne-am blocat cand am simtit in gurita lui.....tot ce prinde baga in gura si are enorm nevoie sa rontaie pe ceva... Mie mi se pare cam devreme pt dintisori. Dar asta este....

Nu mai stiu cine zicea ca vorbeste cu copilul ei ca si cu un om mare....SANT DE ACCORD! Copiii nostri simt/stiu/inteleg mult mai mult decat stim/credem noi. Foarte bine faci! Si eu procedez la fel si simt imediat schimbare in comportament sau chiar plans. I-am spus odata cu o voce foarte ferma si l-am privit direct in ochi : Kailan, nu te mai marai atata ca mama e obosita si trebuie sa te lase putin in boxa ta. Intr-o clipa s-a schimbat plansul si s-a uitat la mine cu niste ochi mari dupa care s-a linistit subit. Deci se poate!

LA MULTI ANI ! sarbatoritelor de luna iulie!!!

(poze mami,tati si Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by alda

Inaioana, wrap-ul se poate folosi si pentru 2 bebei odata?
Alexandra

Alexandra draga, uite ce am gasit :

http://www.thebabywearer.com/articles/HowToO/Twins.htm
http://www.babysling.com/faq.shtm#twins
http://www.betterbabysling.co.uk/slcarry5.html

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Pup si io ciresicile, mamicile si dragul nostru tatic!

Luana tare fain subiectul deschis de tine. Din pacate io nu ma pot lauda cu cine stie ce talent scriitoricesc asa cum te poti lauda tu sau Papadie asa ca ma abtin si ma multumesc cu cititul. Chiar pot sa spun ca ma exaspereaza de multe ori stangacia de care dau dovada atunci cand ma apuc sa ma exprim in scris. Dar asta e ...
In alta ordine de idei duminica voi veni si io in IOR.

Adib chiar ar fi interesant (cel putin ptr mine) sa ne spui ce simti tu si cum s-au schimbat lucrurile ptr tine ....

Angelica ai toata admiratia mea ... nu cred ca mai este cazul sa spun de ce ...

Roxana "La multi ani" si felicitari ptr bebe!

Cristina ma bucur ca totul este ok acum ... recunosc ca si pe mine m-au incercat o gramada de trairi si am avut cateva caderi nu tocmi placute ... dar cred ca sunt firesti pe fondul oboselii, stresului, lipsei de timp ptr propria persoana etc. Sunt atatea schimbari la care suntem supuse si pe care uneori nu le putem asimila cu usurinta ... Important este sa realizezi, asa cum spun si fetele, ca toate sacrificiile si eforturile sunt rasplatite din plin chiar si de cel mai mic zambet al lui bebe.
Si mi se pare minunat si emotionant ce se intampla aici .... va iubesc pe toate si va multumesc si eu ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ioana,eu nu pot veni duminica in IOR,dar ti-am trimis banii prin Gicutza.Sper ca wrap albastru am si eu,dar sa-mi spui la ce pret ca sa stiu daca ti-am trimis bine.Daca nu,poti sa mi le trimiti prin posta pe amandoua?Iti trimit adresa mea pe PM.Multam fain si .Acum ne pregatim sa ne ducem la plimbare.
iu all si distractie placuta duminica.We placut.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Albastru e 240.000. Si pe cel portocaliu poate il iei de la Magda..de la Lacramioara..de la Carmina..cum vrei. Mi se pare mai simplu decat cu posta, nu?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Alexandra, brava mama de gemeni, sunt convinsa ca n-ai timp nici sa respiri, dar, cand prinzi o secunda, spune-ne si noua cum iti e, cum e. pe mine, recunosc, ma ingrozeste ideea de gemeni, nu ma pot gandi decat la biata mama a lor, altfel sunt sigura ca e minunat. mai ales mai tarziu, dupa 2,3 ani, cand lucrurile se simplifica.
crezi ca poti sa le porti pe amandoua odata in wrap? nu vor deveni prea grele pentru coloana ta? ai ajutoare?!
m-am mai gandit la tine, cum te descurci, ganduri pline de admiratie si respect, mie uneori mi-e greu si cu una bucata!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lumeee, lume! Am si io un anunt: "Cedez copil rasfatzat, colicios si urlacios. Doritorul sa-si cumpere in prealabil cateva mashti de gaze... Rog inapoierea urgenta cand nu mai sufera de nici unul din atributele mentzionate"

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput