Piticodromul de sept-oct 2005 (132)
Raspunsuri - Pagina 23
codruta_grg spune:
Hildi, vad ca nu-mi raspunzi pe privat. Normal ca daca ai scris imediat dupa ce am postat a fost ca un raspuns. Si nu am spus nici eu ca il cresti in mizerie. Ma refeream la murdarie, cum se murdaresc copiii cand se joaca. De ex. aseara a trebuit sa ii spal sandalutzele, ca a umblat prin parful din parc si s-au facut si sosetele negre.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Hildegard spune:
uite am un exemplu care m-a socat:
o mamica de aici din scara noastra a facut atac de inima ca au dus-o la spital. de ce??? Pentru ca plodu de 10 luni a facut diaree si vezi doamne ce necaz si gata moare cupilu
......no?
La de astea ma refer io.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
codruta_grg spune:
Si-a facut aparitia si cel de-al 6-lea dintisor. Acuma ii urmaresc incisivii laterali, de jos
.
Hildi, am inteles 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
roxica spune:
buna fetelor
voi dati ceai de fructe la bebeii vostrii?
ca i-as mai schimba si eu ceiutul, nu numai menta, tei, musetel sau colici!
sau ceai de lamiie, ati incercat pt ei? sau or fi prea mici la 9 luni?
Hildegard spune:
Roxica, eu ii dau ceai de tei, fructe de padure,menta, musetel,apa plata, suc de fructe hipp sau facut acasa. Cam atat.
PRAJITURI
Poze la 8 luni
Simona8004 spune:
buna la fete cochete,
Carmi, si eu cred ca la Maia e de la dinti ca parca vad ceva linga dintele iesit. putin gingia este umflata, dar nu e rosie. Multumesc la fel si voua, ca de sanatate avem nevoie toti.
Kristinutza, cam cit timp a durat perioada in care Raducu nu a mincat? acum incepe din nou Maia sa nu manince.
Nu stiu, ar trebui sa o mai las putin si sa nu ma impancientez asa usor, dar cind stiu ca stomacelul ei e gol, parca nu mi-e asa de usor sa nu ma gindesc ce trebuie sa fac. Ma gindeam la citeva picaturi de lamiie de vreo 2-3 ori pe zi, poate ii trece lipsa de foame.
Fetelor, o fi bine ca maninca doar 4-5 guri de mincare (indiferent de ce ii dau) apoi mai maninca lapte?
Bravo voua Cristina pentru
.
Fetele, eu lu Maia nu ii dau ceai de loc, doar apa si asta e de la chiuveta. Cred ca o sa trec si eu citeva zile pe ceai dar de menta, poate o mai ajut cu deareea asta.
Hilde, e adevarat. Trebuie sa fim echilibrate in tot ceea ce facem, ce spunem. Sa stiti ca e important sa fim hotarite in ceea ce vrem de la copii nostri. Cred ca asta e teama mea cea mai mare. Eu sunt o persoana care acum imi place ceva dar imi mai place ceva si nu ma hotarasc ce si cum vreau. Dar cred ca de dragul Maiei voi incerca sa fiu hotarita in tot ceea ce fac si spun. deja am inceput su NU la tastatura si intelege, doar ca de fiecare data vrea sa vada daca ii spun la fel sau o schimb.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Hildegard spune:
Azi fac prajitura:Brownies Capuccino de la "Deserturile Nataliei". Mai am glazura de facut pentru ca blatul cu crema trebuie sa steie la frigi 1 ora.
Stefan a batut recordul la somn azi. a dormit de la 11 la 2; si de la 16 la 17.
Avem coltisorul nr. 6

PRAJITURI
Poze la 8 luni
roxica spune:
multumesc hilde...
ceai din fructe de padure ii dai din cel la pliculet, cumparat? sau tot de la hipp?
alinam spune:
Mai mai ce de dintishori noi ...... :) noi tot fara dinti.
In legatura cu ceaiul de lamaie cel cumparat la plikulet nu il recomand nimanui, am desfakut eu un plikulet si inauntru am descoperit si sare de lamaie .....poate depinde si de firma, orikum eu m-am lecuit de ceaiurile care sunt cu lamaie,
Hilde cum ti-a iesit prajitura? eu azi am fakut "krem a la krem" tot de la deserturile nataliei e mai usoara decat brownies si e foarte buna.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
miflore spune:
Buna zanelor!
Mi-a adus sotul laptop-ul si scriu si eu repede repede!
Ce mai faceti? Mi-e tare dor de voi! Eu m-ai stau vreo 2-3 sapt. si gata, ca-mi ajunge, am uitat si unde stau!
Vreau sa urez acum - ca nu stiu cat ma tine conexiunea - la multi ani in avans Petrei care mai are un pic si face un anisor pe 9 august!!!
Si la multi ani si lui Antoine pentru data de 10!!!
Gata ca se scrie ca naiba pe laptop-ul asta, sunt tastele proaste si ma enerveaza!
Pupici!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI