Prietene vs. bebe

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Elise, daca ai fantezii din din astea e grav

Cum sa duci copil mic in discoteca cu muzica data tare? o sa-ti asurzeasca si in plus de asta o sa urle non stop . Parca se fumeaza in locurile publice in ro nu? good luck la tinut bebicul in fum

Michelle

Mergi la inceput

Noe uite Elise cu toate ca are 30 de ani , are viata uneia de 22. In curand o sa trebuiasca sa schimbe scutece. Facem un studiu de caz si o folosim pe Elise ca si cobai sa vedem daca poate sa pastreze caracteristicile varstei de 22 de ani si dupa bebe

Michelle

Mergi la inceput

Ce, nu se poate?
De ce daca ai copil trebuie sa renunti la viata sociala?
De ce nu poti sa ii pui si lui o bandana in cap si sa iesi cu el cu rolele prin parcuri si terase in fiecare seara, de exemplu?!
Si sa-l duci in Bamboo sau Kristal seara? In continuarea party-ului de la McDonalds cu picii?

N-am zis ca nu se poate , doar ca discutia de la masa unde stau cei de 20 de ani e alta ca si cea de la masa cu mamici
Bamboo nu e club? io stiam ca in club ai voie numai dupa 18 ani .apropo cate mamici cu bebei dupa ele ai vazut in Kristal sau Bamboo
- sper ca nu o sa-i dai la bebe mancare de la McDonalds sau cola

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

wow !
Elise ,ce frumos visezi!
te astept la o cafea dupa ce faci bebele.
sunt curioasa daca reusesti sa stai in club ( cu juniorul)
mai mult de un sfert de ora.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Elise, uite ca noi chiar iesim cu Bia pe terase, dar si in restaurante unde au loc de nefumatori si se simte foarte bine..de ex, dupa botez, am iesit cu mic cu mare in Tineretului la Cafeneaua Actorilor si am prins un show live cu un nene afro-american care cccica cccantamai bine zis, urla...Copila si-a baut lapticul si a adormit imediat, leganata de acordurile insuportabile pentru urechile mele Nu a fost miriita ulterior, nici mai obosita decat daca ar fi dormit in propriul pat

mai in gluma mai in serios, se poate sa iei copilul dupa tine si la socializatu' de genu asta, de parc nu mai vorbim; problema mea era, insa , ca ele nici asa nu vor (sau nu pot...) ceea ce ma face sa cred ca , intr-adevar, ma evita

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai...cred ca au voie si aia mai mici, insotiti de un adult responsabil. O sa ma interesez.
Nu, n-am de gind sa-i dau Junk food, doar distractzia e acolo, ca am vazut ca prikindeii se distreaza de minune cu clowni si ce mai au aia, papica acas'.

Acum, sincer, toti prietenii nostri ne-au incurajat sa avem bb (si cei care sint parinti si cei care inca nu sint) deci atitudinea asta "acum tu ai copil, mai lasa-ma" nu mi se pare fireasca deloc.
Nu mi s-ar fi parut normal nici sa ma marginalizeze cineva cind aveam 14-15 ani si ieseam cu sora-mea de 2-3 ani atarnata de mine peste tot, inclusiv la intilniri romantice...cit de "romantice" puteau fi la virsta aia.

Deci cred ca e ceva defect cu prietenele.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

tulai, deci tocmai am avut o revelatie in post-ul anterior..no, las' ca-i fain si-ase, macar acuma pot sa dau anunt pe net:

mamica tanara, fericita, ba chiar casatorita, caut grup de prietene de acelasi sex sau de sexul opus, pentru a petrece clipe de neuitat vorbind nu numai despre bebei si facand si altceva decat schimbat scutece.
precizez ca la fragila mea varsta de 23 de ani impliniti si sarbatoriti cu mare fast si bulbuci, am o cariera fulminanta, o masina care se conduce singura si locuiesc in copia infidela a taj mahalului.
doritorii sunt rugati sa ma contacteze cat mai repede, deoarece este o oferta limitata, ca daca mai fac un copil intru in clubul mamicilor de doi copii, tinere, fericite, ba chiar casatorite

edit: in postul meu anterior. Elise, eu iti zic: go for it, fa bebe si o sa vezi ce bine e. si daca patesti si tu ca mine, ne imprietenim noi doua, k?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Noe nu zi hop pana nu ai trecut podul . acum bebe e mic si doarme mult dar dupa ce incepe sa mearga si pana la vreo 4 ani nu te poti intelege cu ea o sa ti se miste non stop si o sa trebuiasca sa fii cu ochii pe ea ca pe butelie. Bucura-te de perioada asta de acalmie cand unde o pui acolo sta.

Michelle

Mergi la inceput

Nu mi s-ar fi parut normal nici sa ma marginalizeze cineva cind aveam 14-15 ani si ieseam cu sora-mea de 2-3 ani atarnata de mine peste tot, inclusiv la intilniri romantice...cit de "romantice" puteau fi la virsta aia.

asta e din categoria "cel mai bun anticonceptional - de ce nu a devenit Elise mamica in adolescenta"

Michelle

Mergi la inceput

si locuiesc in copia infidela a taj mahalului.

sper ca nu sunteti satanisti . taj mahalul e frumos dar e mormant !

Michelle

Mergi la inceput