NU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by maraki

Eu spun Nu fara probleme!!!
Anca la ce te refereai cu copilul electric in priza? Nu am inteles nimic....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Copilul electric in priza este al meu baiat cand nu doarme. Nu sta locului doua secunde, are tot timpul ceva de tras jos sau de pus cu fundul in sus, un dulap de golit din 2 miscari etc. Un fel hiperactivitate zic eu naturala. Asa a fost botezat de sotul meu!!! Ca de copilul Duracell nu mai putem vorbi de cand a inceput sa marga...nu ar mai face fata bateriile. Stiu ca este o exprimare nefericita dar a cam ramas

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Jocelyn, ai mare dreptate. Conteaza felul in care refuzam. E bine sa refuzam cu asertivitate. Este suficient sa nu il agresezi pe celalalt. Cred ca o amabilitate ferma este binevenita oricand. Si este bine sa fim constienti de drepturile noastre si sa nu ni le autodesconsideram.
Si este posibil ca uneori sa nu intelegem unii ce spun altii si e bine ca putem sa continuam sa verbalizam, sa ne acceptam si sa ne respectam opiniile chiar daca nu impartasim o perspectiva comuna. Diferentele ne imbogatesc.

Cumva o fi sa fie ca niciodata n-a fost sa nu fie cumva

Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Incearca un "poate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

Cel mai bine e sa zici " Nu stiu, probabil, asa o fi "...

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie nu mi se par fair raspunsurile de tipul "nu stiu, poate, sa mai vedem, mai tirziu etc"
asta pentru ca dau speranta la un "da" viitor despre care noi stim sigur ca nu va fi.
si omul ala poate chiar sta si asteapta sa primeasca ajutorul pe care l-a cerut
mi se pare mult mai ok un raspuns de genul "imi pare rau, dar nu se poate".
si mai cred ca justificarile sint bune, dar numai uneori. justificarea dilueaza refuzul si lasa loc de negocieri.

Mergi la inceput