Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
Androix spune:
Gabitza, gata!
Gata si aragazul, mi-a luat la fel de mult sa-l curat pe el cat mi-a luat sa curat vinetele
Am dat si un aspirator de control pe hol si in bucatarie...
Maine am o zi grea: dimineata merg la cardio pentru o a doua opinie, dupa care ma calmez, apoi cu copil si masina merg la service sa constate aia dauna si probabil las si masina in lucru. Beton...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
Am ajuns la Cluj cu bine.Din pacate Ema a stat in scaunel doar 3 ore,apoi a trebuit sa o iau in brate, dar a fost ok, a adormit pe mine, am amortit, dar am ajuns la destinatie.Aici este mai mult decat bine.In casa este racoare,casa bunicii este mare si se plimba in voie.Azi a explorat fiecare coltisor cu multa curiozitate.In 30 de minute si-a dat drumul si i-a calarit si pe bunica mea si pe tatal meu. Mihai se intoarce la Bucuresti luni, dar noi cred ca vom ramane mult si bine aici.
Am reusit sa fa album cu pozele de la mare.Le puteti vedea aici:
http://photos.yahoo.com/adina_hrincu
Danelutza spune:
Babygirl vazut pozele de la mare, scumpa tare Ema, o mica fotomodel, sta la facut poze, parca ar fi vedeta de cinema ![]()
NewMami a mea deja a inceput cu pretentzii, nu mai vrea s-o spal pe dintzi, vrea ea periutza, se ashaza in pozitzie de dat cu ruj... ufff, se comporta de parca ar avea doi-trei ani.
Olga T e prima oara cind am facut magiun de prune, asta pentru ca imi era mila sa le las sa se strice pe jos, asha ca daca tot erau in gradina, era pacat. Mai am si o obsesie, de cind a facut Isabella alergie, de la o prajitura cumparata. M-am facut doamna de casa, prepar tot cu mina mea, o sa ma fac si eu cit...
, dar urc pe bicicleta sa-mi revin ![]()
Cit despre cei dragi care nu mai sint, ufff, eu am un frate care a murit acum 10 ani, nici nu vreau sa ma gindesc cum arata cind era in viatza, pentru ca ma apuca urletele nu plinsul. Asta e viatza, nu putem schimba nimic. ![]()
Monu te dai rotunda aici la mamicutze, 50 kg de vinete, dar ce faci cu ele ? Sau te-ai gindit sa coci si pentru noi ? ![]()
Mai fetelor, am pus-o azi dupa amiaza, am lasat motzata ca de obicei sa doarma fara pampers la prinz, dar in loc de chilotzei i-am pus o pereche de pantalonashi scurtzi. In celelalte zile n-a facut nimic, nici macar pipi, cu toate ca are o chestie sub cearshaf care absoarbe si trebuie s-o spal. Asha..., s-a trezit mindra plingind, pentru ca stia ca a greshit, a facut kk care bineintzeles cazuse printre cracii pantalonashilor, se uita la mine cu okii mari, ca si cum mi-ar fi spus ca nu-i vina ei. Si de fapt nici nu era, era vina lu'mamasa , asha ca am pus-o de spalat, toate asternuturile din patutz...
Iote, asha, de miine ii pun pampers, sa faca in el
Asta e, cine si-o face cu mina lui se cheama lucru manual.
Sa nu facetzi ca mine, ca la fel o sa patzitzi 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
mygirl spune:
Buna dimineata si o zi racoroasa! Am pus mana sa scriu si eu 2 cuvintele ca dup'aia ma iau cu drumurile si iar ajung noaptea acasa.
Eli, sa-ti traiasca Printzesa Albastritza, e o frumusete, o sa faceti planton la pazit fata cand o sa mai creasca. Ia zi, ati facut si obiceiul cu tava?Ce a a ales? Si sunt de aceeasi parere cu fetele, arati fff bine, se pare ca ti-a priit smotrul si renovarea
. Sa nu mai zic de tort
arata super.
Flori, tare m-au emotionat pozele cu Maya si burtik. Off...tare as mai vrea si eu, da ma abtin (deocamdata).
Maaama, fetelor, ma ingroziti cu gatitul vostru! Pe caldurile astea vinete???? Noi am trecut la mancarae de vara, fac ptr Alex la 3 zile o supa si in rest minutri, verdeturi, cruditati. Si deocamdata nimeni nu protesteaza. Mor dupa vinetele coapte
dar de mama, bunica, vecini, etc
.
Ieri am fost cu Alex in oras, cu treaba, si ptr ca a stat cuminte i-am luat un carucior sport de papusi (un jaf ieftin de 100.000). Deci atat de incantata de o jucarie sau de un obiect n-am vazut-o niciodata, ii sclipeau ochisorii de incantare, ii radea toata fatza de mi se umplea sufletul de bucurie cand o vedeam. De ieri pana azi nu l-a lasat din mana decat la baita si la somn, era in stare sa-l ia cu ea in patut.
Adina, f frumoase poazele de la mare,le-am salvat si eu pe cele cu Alex. Si multumesc ptr minge
, acum 2 zile mi-a dat-o vara-mea ca uitase de ea. Distractie si odihna placuta la Cluj.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
elisor spune:

LA MULTI ANI IULIANA! 

Sa fii sanatoasa, fericita si cu noroc in viata, sa-ti cresti fetele mari si sa te bucuri de ele (e in plan si bb3?), sa ai implinire pe toate planurile, sa fii tot ce-ti doresti...
Aniversare placuta!
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
omustata spune:
Buna fetelor!
Sunt ca beata. Iar nu am dormit azi noapte si nu din cauza Mayei, ci ma scol la un moment dat si nu mai adorm la loc. Ma simt ca naiba si-mi dau seama cum este sa fii in pielea ta, OlgaTsi a altor mamici care nu pot dormi. Vorba lui Elisor, eu daca nu am 7 ore de somn nu sunt om, nu pot sa functionez.
Maya vrea sa stea numai afara. Cand este in casa ne duce de mana la usa de la intrare si daca nu iesim cu ea incepe sa planga, iar cand venim de afara o baganm cu forta in casa.
Vroiam sa va intreb ceva legat de lasagna. Vreau sa fac si eu reteta de la sotul Andreei, dar nu am facut niciodata Lasagna si foile alea mi se par extrem de mici. Pun mai multe una langa alta sau cum?
Ma duc sa-mi incep ziua. O zi buna va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
Neatza buna!
Iar am avut o seara trecut de miezul noptii horror (imi cer scuze fata de mamicile care asta fac de cand sunt pe lume bb, a se citi OlgaT, acum nu-mi vin in minte si alte mamicute dar sigur mai sunt, spun scuze pentru ca la noi sigur e un episod care va trece la un moment dat, dar pentru care deocamdata nu am solutii), e moarta de oboseala si nu vrea nimic. Daca o iau in pat cu mine se crizeaza, la ea in patut sunt tepi si urla ca din gura de sarpe (deja a inceput sa-mi fie rusine de vecini, mie care pana acum mi se falfaia), o pun pe jos la fel, nu stiu ce vrea, nu stiu ce sa-i fac mai mult decat sa incerc s-o linistesc prin sasaire si leganare, doar doar adoarme. Ar fi o solutie pe care am practicat-o saptamaan trecuta - iesitul la plimbare, dar nu ma mai tin pe picioare de somn. Cu o seara inainte am avut o exceptie ca in vremurile bune
, aseara iar m-a prins ora 1. Nu doarme nici ziua grozav.
Or fi maselele, of de m-ar lasa sa ii fac o inspectie in gurita...
Anca, OlgaT, Oana si Daniela sarumana de complimente...
Anca nu o tund ca si mie imi plac mult carliontii ce i se fac la ceafa si stiu ca dac-o tund o sa aiba parul lins (Maya, si Miguel era sa spun, ca in desenul de pe Minimax, si Mara au un par de invidiat, or mai fi si alti copilasi cu par cret?), dar e cam greu pe caldurile astea, ne mai chinuim cu o clamuta, cu niste codite (cand uita de ele si si le lasa in cap).
Cum se mai simte Patrick? Cred si eu ca nu-i vine a papa cu disconfortul de febra si raceala. Si eu o mai pacalesc cu iaurt simplu. Ieri mi-a refuzat fructele, ceea ce la noi nu s-a intamplat.
Sanatate bolnaviorului si
sa se intremeze repede!
Anca, OlgaT si Oana m-ati intrebat de slabit, e adevarat ca vreo 7-8 kg s-au dus, dar ca sa arat ca in vremuri imemoriale trebuie sa mai dau jos vreo 10-12. Asa ca la mare tot ca Moby dick voi arata dar asta e, eu vreau la mare si cu asta basta, o fugi lumea cand ma vede, dar voi avea plaja mai multa pentru mine
, m-am tuns si mi-am lasat breton, de cand imi doream asta, am gasit o tipa care mi-a zis sa ma las pe mana ei (asta am si facut) si rezultatul mi-a placut. Cam asta e ce se vede in poze, dar se poate muuuuuuuuult mai bine daca e vointa.
Daniela greu trebuie sa-ti fi fost cu soatza bolnava in perioada nasterii, tu cel putin ti-ai scris povestea, eu o pastrez in tartacuta si o voi transmite prin viu grai ![]()
Monule cum naiba 50 kg, ai uitat ca esti
, zau asa, menajeaza-te...pana una alta ai mai facut cannelloni? Eu m-am tinut de promisiunea facuta intregii familii si uite-i aici pe cannelloni si aici un desert ca sa alunece mai bine
Vinete la mine s-au dus zilele alea cu focuri si calduri in buca.., cu noua achizitie de gatit nici nu se mai pune problema, apropos fetele care aveti plita din vitroceramica spuneti si la moa cu ce o spalati?
Androix si eu preferam sa coc si curat toata ziua vinete, ardei si alte de-astea dar sa nu ma pui sa spal aragazul, treaba urata dom'le.
No, daca ai terminat acum esti o lady cu pita cu vinete, rosii, no acum mi-e pofta, dar nu mai bag nimic in gura ca mi-e greata la cat am balotat ieri cele spuse mai sus.
Adina cred ca va fi foarte fain la Cj, mi-e un dor nespus de el, poate ajungem si noi prin nov., in ce parte stai? Sedere placuta!
Oana plaja si mare all day long? Te invidiez, dar nu mai am nici eu mult si aterizez, cred ca vom veni la mare din 4 aug, de abia astept.
Vreau sa va intreb pe voi constantencelor sau fetele care cunosc Mamaia cum se mananca, sunt terase, locuri rezonabile la pret sau doar restaurante cu fitze?
Laura nu te-am vazut ieri, sunteti bine? Sau a venit Bia de la munte si ati povestit ca-ntre prietene?
Cornelia
Mariei, de cate replici si filozofii vei avea parte si de-acum incolo si totul inmultit cu 2...
Cam liniste p-aici, atatea mamici lipsesc...
No, e timpul sa ma retrag, sa alimentez plozii si s-o taiem p-afara, sa aveti o zi excelenta!
Bianca's Birthday
elisor spune:
OlgutaM pui foile una langa alta, daca nu incap exact in tava le mai rupi, ele se umfla bine si vei avea un tot unitar stratul.
Asa face si Bia cu iesitul afara, se posteaza in fata usii cu cheile in mana, la intoarcere urla cand o pun in carucior de mi-e rusine in parc aici
Bianca's Birthday
Tdi spune:
Salutari!
pe aici si noi, tot lesinati de caldura, au anuntat din noaptea asta ploaie si frig din atlantic...astept!![]()
![]()
![]()
pe la miezul noptii erau inca 33 de grade afara si umiditate mare iar in casa pe la 30, de ciuda ma apucase harnicia si am lustruit baia cu acid de s-a speriat sotzu cat de tare stralucea dupa aia!![]()
Elisor - din pacate ma inscriu si eu in clubul nedormitilor, in septembrie o sa fie 2 ani de and n-am mai dormit o noapte intreaga!
la inceputul sarcinii aveam niste greturi infioratoare care incepeau dupa-masa si tineau pana spre dimineata, apoi s-au extins full time
, dupa nastere si mai fain: intre alaptat, colici si de aproape 1 an dintzii cel mai lung somn neintrerupt e de 3-4 ore! dupa aia mai fur pe ici pe colo cate un somnic. Alyssa ieri s-a culcat la 21.30, la 22 s-a trezit si ne-a frecat original pana la 2.30, a dormit o ora apoi s-a tot trezit de n ori sa bea apa sau lapte. ziua face intre juma de ora si 2 ore de somn. bolnava nu e, probleme nu are. nu stiu cum rezistam si sunt prea obosita sa gasesc solutii, deocamdata astept.
Am vazut pozele de la motz...o frumusete de sarbatorita
, tort, rochitze...si tu arati foarte bine, ai facut schimbare de look sau mi se pare?![]()
Ma bucur ca ai incercat uleiul de catina si functioneaza, speram sa treaca de tot problema!
Androix si alte gospodine
- cand faceti bunatati, sa nu se murdareasca aragazul puteti pune folie de aluminiu deasupra, scoateti ochiurile si puneti 2-3 straturi de folie, faceti gauri ca sa puneti ochiurile la loc, la sfarsit se arunca folia si nu mai aveti probleme cu curatatul.
of, nu pot face nimik de kupilu' asta ca miorlaie pe aici si trage de cabluri...
Album Alyssa