Prichindei martie-aprilie 2005(104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,LA MULTI ANI ptr.mama ta,sa-ti traiasca cu numele!Am inteles,stiam si eu,doar ca...l Alex a aparut faza asta pe la 13 luni!
Cu frica o rezplvam,dar cu adormitul cu unuldin noi langa el,mai ales cu mama,eu zic "bogdaproste"ca adoarme si asa,la ce scandaluri avem cu somnul!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria - bravo tie, l-ai crescut bine pe Brien dc. mananca orice. Sa aveti parte de un concediu placut, si dragul de puiutz sa dea Domnu' sa nu se mai sperie, poate totusi s-a suparat ca l-ai incaltat cu sandalele (poate is e pareau nasparlii, nu erau pe gustul lui), poate ca nu de ele s-a speriat!

Vlad se sperie de o reclama TV: aia cu o vrajitaore cu napolitane Naty, o tampenie! In genere, tot de zgmote se sperie!

Intr-adevar l-am tuns pe Vlad (pana acum de 2 ori)! Nu e asa mare cum pare -oricum nu are 90 cm!! Bravo Adriana ce flacau mare ai! Am o banuiala ca si voi sunteti inalti!

Va urez vacanta placuta la mare!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia nu te confundam mai Si de unde atata nesiguranta? Doar chiar tu ne-ai spus mai demult ca are ochii de chinezoi de la tine

Daria si Ioana are spaimele ei. Ii e frica de straini de ceva vreme, acum am cam depasit perioada, doar se mai incrunta la ei, nu mai plange. Ii e frica de jucaria Harry Potter a Mariucai (are motor si sufla aer), ii e frica de rasnita de cafea (dar nu de aspirator ) si tot asa. Initial s-a speriat si ea de noile sandalutze, dar i le-am lasat sa se joace cu ele prin casa si s-au imprietenit. Mai nou vrea foarte des in brate, cum se sperie de ceva, cum e obosita, cum se loveste, vine si plange de mama focului s-o iau in brate (eu, nu altcineva). Or sa treaca si astea. Multzam de explicatie, sigur ca am inteles.
La multi ani mamei! Si petrecere frumoasa la nunti!

Dako Marox e stabilita in Franta. Dar intra mai rar. Poate o abordezi pe e-mail sau mess.

Adriana 90 cm!!! Ioana are abia 79 cm. ...si e mai mare fix cu o luna decat Cezarica (desi n-ar fi trebuit sa fie)

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna Buna ...hop si io....

noi am tras chiulul de pe net zilele astea dar cu caldurile astea pe seara e asa de bine pe terasa ...mai o bataie cu apa ...mai o baie in piscina ...Lui Benny...mai un suc ..mai o bere ...si uite asa se face 0.00 ...piticul suporta caldurile desi nu prea bine ( acu vro 2 nopti la 3.45 el canta in patutul lui)...e lasa ca e bine ...imi aduc aminte de verile din Ro si chiar le prefer decat vremea a la Belgia ..acu frumos si maine zici ca a venit iarna....

Daria ..sincer nici nu stiu ce sa spun ..Benny nu se sperie de nimic...de fapt mint ..odata s-a speriat de un prieten care a venit cu motocicleta pana pe terasa si cand a vazut "monstrul"a fugit direct la ta-su in brate si a inceput un pic sa planga ..le-am facut"cunostinta" pe urma si a trecut ..eu cred ca el mai bine (dupa mine) e sa il lasi pe el sa le descopere ...de ex cu sandalele ..lasa-le unde sa le vada el sa le ia el si sa se joace un pic cu ele ...tu si fetele stiti ca eu il las pe Benny sa cerceteze si sa faca ce vrea (atata timp cat e in siguranta) si poate de asta nu ii e frica ..nici la Sebi nu imi amintesc sa ii fi fost frica de ceva ...ba da ...de apa ca l-a dat popa la botez cu capul de cazan si de atunci pana la 3 ani era o tragedie nationala sa ii faci baie ..ajusesem sa ne fie frica ca ne reclama vecinii la protectia copilului asa urla in fiecare seara la baie..apoi(si acum ...) ii e frica de intuneric si sa adoarma singur (macar tv-ul sa fie aprins ) si asta se datoreaza tatalui lui care asa invatatse de la el de acasa ca copilul cand e rau se pedepseste bagandu-l in baie unde nu e geam sau in debarapana m-am prins eu era prea tarziu copilul era deja marcat...anyway ...eu cred ca e bine sa il lasi pe el sa descopere lucrurile si sa isi invinga temerile ptr ca altfel ai putea sa aluneci pe panta cealanta adika sa ajunga la 3-4 -6-8 ani si sa fie numai langa tine ptr ca stie ca mama e mereu alaturi ....stii tu la ce vreau sa ma refer ca nu stiu sa explic la ora asta ...caldura mi-a prostit si ultimul neuron

Raresionut ......bestial Teroristul mic cu pepene in cap...imi pare rau ca l-a suparat bona pe Rares dar stiu eu ca daca sta acu cu mami va uita episodul asta cat mai repede...scuze ca nu ne-am mai "vazut" pe Y! dar caldurile astea...
Fetelor , Alina-raresionut e o super dulcee, o finutza si dragutza..

ellinia m-ai prins .....nu terminasem , albumul Specialilor de aia nu am anuntat..nici acu nu e terminat dar promit ca va fi curand ..mai astept ceva poze de la Marox ,de la niste prieteni (ziua lui Benny) si poate mai apar ceva fete ptr ca au am luat poze doar de la fetele care le-am gasit pe forum ....
Asa ca ...Anunt important ptr tara....daca doriti alta poza sau daca doriti sa adaugati o poza la Specialii 2005 dati-mi va rog frumos de stire ca sa fac schimbarile

Azi e ziua nationala la belgieni asa ca e zii libera si asteptam ceva musafiri ....o sa va mai scriu mai tarziu ca s-a incins iar o bataie cu apa si no poate sa lipseasca tocmai Martie din Post

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

....cand zic io ca imi e neuronul mort de caldura ......am citit mai devreme ...am scris si eu ...intru inapoi sa mai caut o poza de a lui Mihai al Danuta-t...si decopar ca eu pag 12(ma rog ce e scris azi ) nu am citit ...dee io am vazut-o pe Daria ca incepe cu "neatza fetele " pe pag 13 si neuronul meu a realizat ca de acolo incepe ziua de azi asa ca.........

mamamcita...sa stapanesti sanatoasa noua "jucarie" si va dorim cat mai putine probleme cu ea

dako...super pamatufii ..sa iti traiasca si sa va bucurati de ei dar si de micile traznai ale copilariei...ceva poze ptr Speciali?

raresionut tare piticul tau ..pupacim atat nazdravanul terorist cat si dulceea sa mamica

gata acu plec sa ma schimb ca cuiva i-a dat prin cap sa puna furtunul pe mine si m-a udat sa imi iasa din cap ca pot sa ma pun cu el dar si-a luat-o si el ...adika o galeata in cap ..si la propriu si la figurat

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Eu am intrat repede sa vad ce ati mai facut si sa va spun ca in sfarsit am scapat de antibiotic.am citit si mesajul ALESSIEI cu privire la adaugatul de poze si m-am uitat
-ca pana acum nu mergea
- si sa vezi surpriza George al meu acolo.nu mia trecut prin cap ca ar putea fi si el.of,si sant singura acasa si n-are cine sa-l vada.
de fapt vroiam s-o rog pe ALESSIA sa-mi spuna cum pot strege un album,ca l-am pus de 2 ori.am apasat ceva si disparuse,asa am crezut ,si cat a dormit George ,vreo 3 ore mam straduit sa fac altul.n-am facut nici mancare ,doar lui,si in final sa vad ca nu se stresese.cum fac ? ca v-am spus ca sunt afoana?
ALESSIA MULTUMESC MULT nu m-am asteptat.asta da surpriza.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita in sfarsiiiiiiiiiiit!Sa-l folosesti sanatoasa!
Daria am crezut ca numai pe Antonia au apucat-o spaimele;noi avem una de cca.3 sapt.:Baia!Totul este in regula pana ajung sa o spal pe cap;se apuca sa urle si numai cand o scot din apa se opreste;m-am gandit la inceput ca i-o fi intrat apa in ochi sau sampon;ea adora baia inainte;i-am luat chiar si o piscina ca sa-si revina dar tot degeaba;punem toate jucariile in apa,am luat pesti,broaste testoase etc;nu stiu de unde i-a venit spaima asta si cat va duraPoate ma ajutati cu un sfat!
Raresionut ce dragute nazbatii faci!
Alessia dar ce va mai distrati voi!Atata apa?N-ati inundat vecinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Teodora racz- si Vladutz plange de mama focului acum cand il spal pe cap... Nici inainte nu se omora el cand il spalam pe cap, dar nici nu-l apuca groaza cu urlete, ca acum...

Mamacita - sa stapanesti sanatoasa noua jucarie, am nevoie de sfatul tau -ti-am scris pe pm, te rog nu te supara ca am abuzat...

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna dimineata!
Ne bucuram tare mult pentru George care a pus capat razboiului cu antibitice. Multi pupici si sa fii un voinic sanatos de-acum inainte!
Alessia, inca o data multumiri pentru aprecieri. Te pup si aveti grija de voi.
O zi buna va urez tuturor!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, ar fi atatea de povestit despre Ema si cum se dezvolta... La cat de rar intru... Dar ma rezum la a va zice ca e bine, vesela, glumeata si mancacioasa. Mi-e foarte dor de voi si de timpul pe care il petreceam "cu" voi acum un an...
Va pup si multa sanatate si concedii placute celor care le au!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput