Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea - te pupez si iti multumesc anticipat. Abia astept. cred ca am gasit o solutie de expediere, mai trebuie doar sa iau legatura cu cineva si sper sa se rezolve.
Astept lista sa vedem ce comandam .

Pupici maximi,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

delia, vizionat poze, zuuperr, ce mare s-a facut Rudy!!

Kim, ...Alicia e o scumpete mica!

Ciuf, ..cercelul e din Aur...asa zice nea' bijutieru' (si daca nu e, il sparg)..si cica de la caldurile astea s-a facut asa...Hmmm...cam dubios, si vorba aia, are bijuterie de fitze, nu e cioplitor in aur...Eh, sper sa-l avem inapoi cat mai curand!Ce mai face micul smekeras cunoscut as Luca?

AndreeaG, hihihi, chiar ca e mica lumea; cand am citit mesajul tau, il intreb pe Dr..'tu ai lucrat cu un tip Cristin?', -of course, of course, cand erau in radio parca..dar nu s-au mai vazut de vreo 3 ani, asa-i?Hai sa luam noi initiativa sa ii re-unimVizionat pozele cu Thea, superbe(be)

Monica inca se bucura de rasfat la bunici, prichindeii sunt ok, si din fericire au scapat de valul de caldura din bucuresti...Abia astept sa se intoarca, sa o mai punem de-o plimbare !

iar eu sunt home alone ca Dr e la aeroport sa astepte un prieten si s-a amanat zborul, ajunge abia la 12 jumate..

aaa, inca ceva: Ada, nu ma mai cauta in tort ca eu stau mai mult pe la OffTopice, hihihihihi...(iar frigiderul meu e plin cu semi-preparate- buuune si sanatoase)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

pupam fetele, muah!

noi mai rar cu scrisul... mai nou, am luat o rulota si am fost la plimbari prin Montana si North Dakota. acum am revenit acasa, da' ne topim de caldura.

am mare noroc, ca Alexandra doarme cam de la 11 seara pina la 6 dimineata, si ma mai odihnesc si eu.

Kim,
eu zic sa nu-ti faci griji daca Alicia nu a mai pus pe ea, caldura e de groaza si pt bebelusi

Mariana,
ce ma bucur ca l-am vazut si eu pe Markus, un scump! cum merge sarcina?

Ciuf,
te admir ca ai avut curajul sa dormi in cort cu Eva si Luca, noi am cam facut frigul in rulota, noaptea, pt ca am parcat la Walmart doua nopti si nu aveam cum sa folosim incalzirea, pt ca nu aveam sursa de curent de 110V in parcare (atita e necesar pt ca aerul conditionat, incalzirea si appliance-urile sa mearga).

Tina,
si noi tot Fisher Price avem, mai cistigam cu leganatul cam 10 minute de liniste :)

Rocsana,
Maria e o dulce si o bucalata. ce mai face cu inimioara?

Tcelen,
felicitari ca ati scapat de ghips, cred ca erai tare stressata de asta...

Catrinel17,
pupam Onichka pentru intoarcerile pe burtica

Mara,
colega mea de suferinta (in ultimele zile de sarcina )
ce mai faceti, tu si puiul tau?

Andreea Georgiana,
guvizi, hm?

SIGUR am uitat sa scriu si altor fete, dar uite ca memoria numai pina aici m-a tinut... sper, insa, sa ma credeti ca tin la toate la fel de mult, ne leaga o gramada de amintiri "forumiste", de pe vremea sarcinii... pur si simplu numai cu voi am schimbat unele ginduri, si asta nu se uita

voi pune niste poze noi cu Alexandra, dar va anunt eu cind

muah

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Tania scumpa,
nu stiu care-s motivele pt care vrei sa divortezi, dar vreau sa-ti spun ca mi-au ramas in minte pozele de la nunta ta, ce frumoasa erai, si ma gindesc acum ca sotul tau trebuie sa fie nebun sa renunte la tine, indiferent din ce motive.

Orice ai decide, cred ca ai motive pe care le-ai intors pe toate partile si stii foarte bine ce faci. Eu nu-s genul de femeie care ar sta cu tatal copilului doar pt ca bebe sa aiba tata, pentru ca tensiunea din casa se rasfringe asupra lui si-i afecteaza cresterea. Asa ca te sustin, si de asemenea cred ca nici una dintre noi nu te va condamna (ar fi si culmea!), tocmai pt ca nici una dintre noi nu se poate pune in locul tau si simti ce simti tu.

Ai grija de tine si de bebe, vei supravietui sigur, nu ai fi prima mamica singura. Pacat ca se-ntimpla asa, dar uneori pur si simplu se-ntimpla, si-atunci trebuie sa facem alegeri grele. Orice alegere inseamna sa si cistigi ceva, sa si pierzi ceva, eu sper ca alegerea asta sa te intareasca si tu sa te poti ocupa de bebe si sa-i zimbesti chiar si in zilele mai grele

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

mai am vreo 11 pagini de citit, of, ca mult mai scrieti, mey!

Noe,
uite-ma ca am aparut :) pup ca mi-ai purtat grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

dupa suculete se da copilului LAPTEEEEE, sa nu-l lashi nemancat pana la urmatoarea masa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALOREA; chiar asa, ii dai o linguritza, si apoi ii dai laptele, a doua zi incerci 2 linguritze, si iar completezi cu lapte, pina inlocuiesti toata masa respectiva. Aici mi s-a zis sa incep sa inlocuiesc masa de la ora 2.

AIDA, wow, ai aparut!! Numai ce v-ati mutat in casa noua si ati parasit-o pt... o rulota?? da' ma gindesc ca a fost fain in calatorie. I-a placut Alexandrei? ea ce mai face? mai zi-ne despre ea... papa tot san? abia astept pozele.

NOE, io la raport, Oana a papat mai bine ieri, si seara a avut o sete... a bagat 170 lapte si vreo 70 ceai. Salutari MONICAI!

ANDREEA, asa mi-ar place sa intilnim cele 2 ciufulitze... Io m-am apucat seara, dupa ce Oana adorme, sa-mi copiez mesajele ce le-am scris in "odisee" (sa fac un jurnal) si am ajuns acolo unde tu scriai ca ti s-a sus ca e baiat, desi tu simti ca ar fi fetitza...

O sa fie la fel ce cald aici si azi, 36 de grade. macar urmatoarele trei zile o sa avem "numai" 33...

pup fetele!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Noe - maaaaiiii, acum imi spui, ca toata noaptea am asteptat sa iesi din tortul ala .... uffff, de unde sa stiu ca tu esti pe la topice/tropice sau pe unde zici tu ca umbli ...

Aida - iti dau perfecta dreptate in ptivinta Taniei, simt la fel ca tine si nu cred ca fetele gandesc altfel. Bineinteles ca Tania ramane aceeasi pt noi, indiferent de decizia pe care o va lua. Noi vrem doar sa-i fie bine, sa fie fericita si ea si copilul, indiferent de decizia luata.

pupam Aida, pupam Tania

Mergi la inceput

Catrinel - asta e o super idee, cu pastrarea mesajelor, eu as copia tot ce am scis pe forum din 2003 incoace ... dar ... nu stiu cum ...
Ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi ???

Mergi la inceput

Mark - Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI CA ... NOI AVEM NISTE FETE RUPTE DIN SOARE, AVETI DE UNDE ALEGE ...

Pupici,

Mergi la inceput