Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea - spune-mi te rog cat costa fiecare si apoi vedem cum facem. Stiu ca te stresez, m-as bucura daca m-ai putea ajuta ... hai ca ma revansez eu cumva ...

Pupici si tie si Theei

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am revenit.Tocmai am reusit sa pun cateva pozici noi din weekendurile trecute,de la pescuit si din vizita la niste prieteni,unde am jucat tenis,caci au teren .Pupam pe toata lumea,am citit mesajele,doar la capitolul scris.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Multumim mult ptr urari fetele

Teodora Maria si Victor Gabriel

Ceela ne-ati dat gata! 9 Kg!

Kim vad ca ti-ai reparat yahoo messenger ! Multumim de intrebare...suntem bine! Papam ca niste porcine tot la 3 ore, insa de maine dau militaria jos din pod: ori la 4 ore ori rabda de foame! Voi vad ca sunteti fete cuminti! Bravo!

Fetelor ne-am tras un carucior nou...mai usor sa pot sa cobor cu bebe de la etajul 3! E la poze!

Adar si Andreea G pescaritelor...m-ati innebunit cu masajele...desi nu am timp de ele imni iau si eu itarii aia si o sa iau si ptr mama o pereche :). Si mie imi place la pescuit. Nu mi-e scarba de rame!

Bitab cum nu gasesti Galactogil? Ca eu am gasit aici la totate farmaciile!

Ciuf cum fu? Apelasi la catering sau ti-ai facut record personal la gatit?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Suntem si noi pe aici, citim, dar scriem greu. Ne ia muuuult timp.
La multi ani prichindeilor ce le-a fost ziua zilele astea: Alice-Miruna, Mia Ecaterina, Iulia, Oana Carina, Sara Iulia , Traian , Eduard, Rudy, Adrian Mark, Cristian, Teodora Maria, Victor Gabriel
Mariana, sanatate multa puiutilor tai. Sa auzim numai de bine.
Noe, inseamna ca cercelusul nu e din aur? Sau de ce a capatat culoarea aia ciudatica?
Biuta e mortala. Am vazut pozele cu micuta floarea-soarelui. Pup nasucul ei.
Iar bebelusul dansator e un dulcel!!!
Alina, felicitari pentru cele 8 Kg ale lui Alex. Te cred ca faci exercitiu fizic cu al tau baiet. la asa greutate si asa miscare ... iti faci un corp super.
Adar, super. Ai dat 4 kg jos??? Pai si mai ai sau ai ajuns la greutatea dinaintea sarcinii?
Eu tot rotunjoara sunt ... Cantarul mi s-a stricat si bine a facut. Ca altfel il calaream toata ziua si ma ofticam ca nu pot tine cura de slabire ca mai alaptez acolo cativa stropi.
Tcelen, bafta cu apartamentul.
Kim, tare faine jucarelele Aliciei. Macar asa mai ai si tu un pic de timp pentru ale tale.
Luca avea un barzaune care il trageai de o ata si bazaia si dadea din aripioare si apoi ata se retracta. Foarte faina jucaria dar pe unde-o mai fi cine naiba stie?!
Catrinel, pupam Onichka broscuta. E haioasa rau in pozitia aia. Cred ca lui buni ii e un dor nebun de ea.
Monica, esti tot in vacanta? Noe, mai stii ceva de Monica?
Tania, imi pare tare rau de situatia voastra. Decat sa suferi si sa speri ca poate un copil va leaga mai mult, eu zic sa renunti. Copilul trebuie crescut intr-o armonie sufleteasca nu cu tensiune si stress din partea ta. Banuiesc ca el nu se consuma asa de mult ca tine. Exista o a treia persoana? Asta e motivul?
Orice decizie vei lua, noi ti-o vom respecta si nu te vom judeca. Tu stii cel mai bine ce este de facut. Parintii tai ce spun?
pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Catrinel,nu stiu care sunt sansele sa mai ajungem in Romania anul acesta,caci in 24 septembrie aterizeaza mami la noi si o tin pana in martie.Tati,e bine si cred ca s-a cam invatat sa stea acasa si sa leneveasca.Am vrut sa-i fac poze cu ghipsul,e la piciorul drept de la genunchi in jos si nici nu a vrut sa auda de asa ceva;cum adica draga,sa avem imortalizata dovada ca el e disabled?Pai,el e mandru si e om sanatos in putere,nu....Dar e bine.Se joaca toata ziua cu Rudy de mai ca ma apuca dorul sa-l tin si eu in brate pana obosesc.Ce mai....dragoste mare de tot intre ei,mai ales ca odorul cand se pune pe gangurit nu-i mai tace gurita cu jumatatile de ora,ehehe.... in toata casa numai gura lui se aude,si eu ma prapadesc de ras.Fug la datorie,caci papica tot eu i-o pregatesc.E topit dupa pireuri de fructe,de banana si pere mai ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, fa click jos la semnatura pe "oana" si in albumul ala, penultima poza, jos de tot - e poza cu ultima pozitie de somn Oana acuma doarme NUMAI pe burtika, si intoarce caputzul pe o parte, frumos... Inainte dormea pe o manutza, o prindea cumva sub ea si se trezea noaptea ca ii amortzea. A invatat-o mami sa doarma cu labutzele in alterala si acuma e bine

CIUF, lui buni ii e un dor nebun de ea, e adevarat! Vorbim la telefon si e cu urechea palnie, poate aude daca scoate oana frun sunet

MIHASER - carutzul e ala albastru din albumul cu Tzumpininu? e mistooo!

DELIA, incredibil ce seamana Rudy cu tine!!!!!! are ochi superbi! va baga fetele in boala!

Am pus-o pe titza azi sub "activity center" - al meu se cheama "gym" Boaaaaa, ce-i place!!! E innebunita, casca ochii mari, si ii tremura manutzele de incintare. si i-am confectionat o jucarie dupa care e efectiv moar-ta! dintr-o punga fosnitoare, am prins-o bine cu scotch si am agatzat-o de gym, o smotoceste de o ia naiba!!!! o prinde si cu piciorusele, si da-i! stiu ca e periocol cu pungile,. dar am facut-o si fasii, si am legat-o bine de tot. Important e sa fashaie cit mai tare! Mi-am comandat celofan din Romania
Atata a dormit oana azi... a fost si graoznic de cald, 36 de grade, a dat si o furtuna, a plouat tare, dar e tot cald, si maine avem tot 36. Simbata avem 27, abia astept!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel, nu i-am mai dat ceiutz ca nu-i place (si nici n-am de anason si fenicul), cu apa mai mult se joaca, deci tzitzi e baza, m-ar tine ore-n sir. Poate faci o poza la punga fosnitoare sa ne inspiram si noi, ca suntem dornice de orice noua descoperire.
Ciuf, pai cum a fost la botez, nu zici nimic? sau am ratat eu faza?
Mihaser, vad ca merge messengeru', a fost in greva, cine-l mai stie. Noi papam mai rar dar muuult, are o buuuurta fiica-mea de nu-i de petit.
Ceela, bine ai revenit, e super mare baiatul tau.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna fetelor ce mai faceti?Cum va descurcati cu caldura asta?Noi ne topim de cald!Stam cu usile inchise ca sa nu se faca curent. Azi dimineata Cristian a facut un pic de febra(38 de grade) si sunt disperata sa nu fie de la curent
Cand incepeti cu diversificarea? Nu am inteles incepem cu o lingurita ? Asta insemnand o masa? Dupa aceea nu-i mai dau nimic sa manance pana la urmatoarea masa?
Va pup!

ANA SI CRISTIAN

Mergi la inceput

KIM,ia mai spune-ne si noua pe la ce concursuri de bebici mai participi caci ....si eu sunt amatoare,pleeeeease!A,si mai am o veste,ne-or contactat de la o revista"mamy and Baby",ne-au trimis scrisoare si poaza pe care vor sa o publice,....se pare ca ne apucam de reclame....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel,am reusit.ciuful si musc funduletul ala bombat!

Bitab, produsele sunt Ecovital.Au magazin de prezentare pe Floreasca,dupa Spit. de Urgenta,la cca 300 de m pe partea stanga,dupa Diagnosis.Dar nu se pot folosi cat timp alaptezi,intrucat sunt f. puternice.Eu am folosit in perioada alaptarii ulei simplu de masline(fiert si racit) si un altul de la Chicco.

Adar,maine iti trimit lista de preturi.

Ciuf,bine ca ai mai aparut prin preajma!Nimic despre botez?Sau si mie imi scapa ceva?

Mai,dar ce mai fac urmatoarele individe:Ile,Zuzilici,Serj,Mamaariadna,Biuta?Si multe altele?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput