Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 22
adar spune:
Noe - Dumnezeule, ma uit la "cerealista" ta si ma minunez de cred ca am s-o deochi ... are niste ochi mortali, iar parul intrece orice imaginatie ... si chiar asa, unde-i un cercel domle ???
Mariana - crede-ma pe cuvant, daca ma vedeai dupa ce am nascut, o luai la fuga rau de tot. Nu stim tati cum a rezistat langa mine atata timp, ca eu una nu stateam .... Da, am slabit mult de atunci, (lasa ca daca am timp intr-o zi fac un album cu mine de la nastere incoace si vi-l arat), insa mai am de dat jos destul de mult ca sa ajung la greutatea la care visez. Timp am, ambitie se pare ca este, asa ca ... urati-mi noroc si putere. Doamne ajuta !!!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
Qamar spune:
La multi ani si numai bine: RUDY, ADRIAN SI CRISTIAN!
hihihih, cercelusu' lu' Bia cerealista este la nenea bijoutieru' la curatat, ca a luat o coloare suspecta si daca nu mi-l returneaza ca nou (ca din auru lui l-o facut)...iese cu scandal![]()
ada, multumim pentru compliment
si sa stii ca si eu ma uit cu mare drag la pozele Maiei
Mariana, sper ca sunt mai bine prichindeii tai
va tratati cu pilule sau naturist?cand Bia a fost racita, cred ca a ajutat-o foarte mult vitamina C (fiole)...Cum te mai simti tu?Sper ca e din ce in ce mai bine
Cat despre blogul lui Dragos, se pare ca e de vina soft-ul folosit, care se vede foarte bine in Mozzila si Opera (pe care le folosim noi), dar in Internet Explorer face figuri...Oricum, acum sta concentrat la laptop si incearca sa-i dea de cap, fir-ar el de soft
Pupe!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
NOE, Bia e traznet!!! Tine bine de ea, ca navalesc baietii! Imi place in poza aia "sunt simpatica" - e super-extra-dulce.
ADAR, citisi varianta de diversificare? vezi ca special pt tine am pus!! ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
ai mai Catrinel, te pup si pe tine, da' tare mi-e teama ca iese cu orgie aici online, asa, in 3...deocamdata, cu Ada
gataaa, s-a reparat blogul lui hazband
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
MARIANA, uitai sa-ti raspund
ca-s tare zapa. Oana are ochii albastri, destul de inchisa culoarea, si are si ceva pete de caprui. Sper sa ramana albastri... astept cu nerabdare luna a noua...
. Apropo luna a noua, TU cum te simti? 
CIUF, ce e nou la voi?
SERJ? AIDA oare ce mai face? LUIZAX? TINAAA?
Catrinel_17 spune:
NOE, misto blogu, m-am distrat la faza aia cu "Corespondente intre cele doua limbi de lemn"
![]()
A adormit Oana - dupa ceiutz de fenicul... Bea destul de putzin pe caldura asta idioata. Nici dupa ceai nu se prea omoara peste zi, dar seara baga destul - acuma a baut 70 ml. Si a cazut la datorie. E relaxant si linistitor, isi face treaba. Bia papa bine?
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
NOE, misto blogu, m-am distrat la faza aia cu "Corespondente intre cele doua limbi de lemn"![]()
A adormit Oana - dupa ceiutz de fenicul... Bea destul de putzin pe caldura asta idioata. Nici dupa ceai nu se prea omoara peste zi, dar seara baga destul - acuma a baut 70 ml. Si a cazut la datorie. E relaxant si linistitor, isi face treaba. Bia papa bine?
depinde...are momente si momente; seara mananca cel mai bine, cam 200+, insa in timpul zilei maxim 150....cu mari eforturi...Azi i-am dar caisa, si zilele trecute cereale...ca ea cam stagneaza cu greutatea si nu stiu de ce...sper ca de la caldura
Ceai mai baga si ea, insa nu foarte mult, cam 50ml..si apa plata, uneori

Ce mai citim noi
Qamar spune:
Catrinel, sa nu te socheze cantitatea de 200ml bauta seara, Bia de 3 saptamani STAGNEAZA la 6200-6300 g
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
si cite mese are pe zi, NOE? sigur e caldura, si in plus am auzit ca atunci cind incepi diversificarea, bebeii nu iau in greutate, si unii chiar slabesc...
adar spune:
Catrinel - cetii si detei copy/paste ca sa nu uit
. Sa vedem acum ce zice doftorita vineri ... ca tre sa ne apucam
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari