problema....
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
Diana nu Paul are ci fetita,am nascut-o cu un astfel de hemangiom pe o labie(ext)era cat o ungiuta mica,eu initial am crezut ca e o alunita.Apoi au tot inceput sa-i apara pe corp,punctiforme,mai avea unul si pe picior(gamba)dar tot asa micut,si unul pe piept:deci in total 3 de care ne cam faceam griji.La 2 luni am mers cu ea in Iasi la spitalul de copii ,unde a vazut-o un chirurg.La inceput i-a cauterizat pe cele punctiforme,ca tot ii apareau,a vrut sa vada cum rezista la anestezie,in a doua luna cand am mers cu ea a incercat si i-a injectat bleomicina,dar nu se vedea efectul,asa ca in luna urmatoare a decis sa i le extirpe pe cele 3 ca sa nu o mai chinuim cu anesteziile.
Acum,in momentul de fata Ana are aproape 2 ani,mai are vreo 4 hemangioame,dar mici de vreo 2 mm,nu au mai crescut si astept sa vad daca se vor duce de tot.Daca nu am zis ca o sa mai incercam cu zapada carbonica,atunci cand va mai creste.
E nasol ca 2 dintre ele sunt pe obraz spre ureche si se vad aiurea,ca doua cosuri numai ca-s rosii
Asta e,am tras mult cu boala asta si ma uitam ca erau o groaza de copii cu hemangioame in spital si numai fetite...
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Dana, pai nu ai de facut decat sa le urmaresti cu atentie. Iar daca sunt proeminente ai grija sa nu cumva sa le rupa fetita, din greseala.
Inca sunt sanse f. mari sa dispara de la sine, probabil vor involua cu timpul.
Multa sanatate si tie si puilor !
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia1977 spune:
fetelor, minunile astea de petesii sau hemagioame pot sa dea si o senzatie de intepatura din cand in cand?
![](images/user_woman.png)
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by iulia1977
fetelor, minunile astea de petesii sau hemagioame pot sa dea si o senzatie de intepatura din cand in cand?
retic "nu au nici un motiv" sa dea senyatie de intepaturi...
si BB Fulvia