Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 24
ginutza2002 spune:
maimu bine ai revenit!
de cabinet nu ma pot pronunta ca nu am probleme cu tenul!
voalul incerca si tu pe la magazinele cu rochite de mireasa din centrul bucurestiului si sigur gasesti!
de zorzonele de gat poti sa te duci la Meli Melo sau You&Me!Aici am vazut modele mumoase rau!
in ceea ce priveste cameramanul si fotograful dc esti interesata intra pe mess si poti vb cu mine sau da-mi un pm!
nu vreau sa dau detalii!
pup si bafta!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Rexanne spune:
FETILI HELPPP!!!
Abia acum am venit de la APACA...unde am gasit multe costume mistoace casual...DAR NICI UNUL DE MIRE!!!!!
Deci...cine ma poate ajuta cu un croitor foarte bun barbatesc?? Eventual de la o casa de moda???
HAi va bub
ginutza2002 spune:
cam greu ceea ce ceri tu!
am auzit pe cineva ca si-a facut costumul la Alb si Negru!
incerca la ei in Unirii la et 2 parca!
maimu spune:
merci elara de raspuns
radu nu mai are pe data in care fac nunta - el era primul pe lista
nu am probele cu tenul dar parca asa vrea sa il curat la o cometiciana, mai ales ca mai mult ca sigur o sa ma trezesc in preajma nuntii / dc nu chiar in ziua nuntii cu nu stiu ce tampenii pe fata, ca autnci cand nu tb rasar
voal am fost pe lipscani dar nu am gasit
da vreau crema de care tot povestesti si dc tb reteta probail ca tot la tine apelez
merci
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Vulpitza tortul a fost diplomat, dar fructe erau doar ananas si stafide. cica daca pune mai multe se lasa din cauza zemei ce o lasa fructele. chiar daca sunt lasate la scurs cu o zi inainte. Asa ca nu stiu ce sa fac, caci eu vreau cu mai multe fructe.
Gio, io am avut diplomat cu fructe, multe fructe si nu s-a scurs nicio zeama; a fost cu: ananas, cirese, visine, struguri, zmeura, kiwi, portocale, banane. Daca (,) cofetarul e bun, iese o minunatie! si, repet, nu se scurge nimic!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Giova spune:
Rexanne, sotul meu si-a facut costumul pe comanda la Dinasty. dureaza cam o luna, iese super, doar ca i-au gresit sacooul si acum mai asteptam o sapt. sa-i faca altul.Deci trebuie sa ai o marja daca vrei sa-l faci, ca nu se stie niciodata.
Olguttza sper sa iasa bine al meu, cel de la botez, s-a lasat, caci proastele alea, nu era patroana si nu au pus fructele cu o zi inainte la scurs.sa vedem asta de nunta cum va fi, caci eu vreau cu multe fructe.
Al tau era supra etajat? (nu mai stiu). Cica astea se lasa din cauza fructelor si a greutatii.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ginutza2002 spune:
kreliutz????unde esti bre?
nu mai intri si tu pe la noi??
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Deci...cine ma poate ajuta cu un croitor foarte bun barbatesc?? Eventual de la o casa de moda???
Incearca la "Tata si fiul".
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Giova
Olguttza sper sa iasa bine al meu, cel de la botez, s-a lasat, caci proastele alea, nu era patroana si nu au pus fructele cu o zi inainte la scurs.sa vedem asta de nunta cum va fi, caci eu vreau cu multe fructe.
Al tau era supra etajat? (nu mai stiu). Cica astea se lasa din cauza fructelor si a greutatii.
Nu, n-a fost supra-etajat, ci pe suport d-ala cu 5 craci (uita-te-n poze. Mai mult ca sigur ca d-aia nu s-a lasat...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
krelia spune:
Aici sunt!
Stai linistita, ginu'...ca...nu mor CAII cand vor cainii
dar...se intampla sa mai avem de lucru ...oricum..sunt prin zona...ca noi toate, de altfel
Pupaturi si bauturi, miresicilor! Si buna dimineatza!
quote:
Originally posted by ginutza2002
kreliutz????unde esti bre?
nu mai intri si tu pe la noi??
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006