Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 23
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by cri.
Ginutza, imi pare rau ca ai pb, io sper sa ramai cu noi aici la miresele de 2006! Succes!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
sar'na pup si eu fata!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ginutza2002 spune:
pardon imi cer scuze am fost prost informata:
e pe cale de a face un infarct!datorita glicemiei care este peste 400 si poate face si coma diabetica!
asa imi vine sa ma duc sa dorm si sa ma scol in ziua nunti si sa ma imbrac mireasa sa facem nunta si gata!
sa nu mai am nici o problema!!!
Giova spune:
Ginutza imi pare rau pt. socrul tau. DD sper sa ajute sa ramai cu noi la miresici.
Vulpitza tortul a fost diplomat, dar fructe erau doar ananas si stafide. cica daca pune mai multe se lasa din cauza zemei ce o lasa fructele. chiar daca sunt lasate la scurs cu o zi inainte. Asa ca nu stiu ce sa fac, caci eu vreau cu mai multe fructe.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
M&M spune:
quote:
Originally posted by elara
Fetelor, voua v-a dat restaurantul schema cu mesele? Ca sa stiu cum sa-mi aranjez invitatii? Sa le cer asa ceva?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Elara , noi am fost duminica sa stabilim exact meniul si cum vom aranja sala si , bineinteles ca am discutat si felul in care vor fi aranjate mesele . Multa bafta
Fetelor va doresc sa aveti o zi buna cu mult spor in pregatiri .
Eu astept ora 15.00 cand voi spune "Da "....
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
pardon imi cer scuze am fost prost informata:
e pe cale de a face un infarct!datorita glicemiei care este peste 400 si poate face si coma diabetica!
asa imi vine sa ma duc sa dorm si sa ma scol in ziua nunti si sa ma imbrac mireasa sa facem nunta si gata!
sa nu mai am nici o problema!!!
Ginutza mult curaj si multa putere. Fii mai optimista si roaga-te si ai sa vezi ca totul va fi bine. Multi pupici si sa auzim numai vesti bune de la tine ...
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
ginutza2002 spune:
salutare gagici!
sar'na de incurajari pup la fete
revin cu forte proasptete, desi azi noapte am visat numai idioteni!
ba ca tragea sa moara si astepta sa ne ducem cu nepotei sa ii vada, ba ca murise fata nasilor si nasa nu stia!
numai tampeniiii!
am fost aseara la el la spital si l-a bagat pe insulina!
nu definitiv ci doar sa ii scada glicemia mai repede!
si aseara o avea 190!
mult mai bine fata de 430 cu cat s-a internat!
asta ma incurajeaza!
pupici multi la fete si multam ca sunteti cu mine!
maimu spune:
salutare miresici
n-am mai scris de mult dar asata nu inseamna ca va urmaresc din umbra.....
am nevoie de ajutor - on si off topic:
-vreau si eu un cabinet de cosmetica bun sa-mi mai aranjez fata pana la nunta
-un cameraman bun ca habar nu am incotro sa ma indrept
-unde gasesc si eu un voal crem/ ivory simplu dar care sa nu fie lucitor - ca numai asa am gasit de-mi vine sa mor, sa fie mat
-niste chestii de pus la gat mai dragute, dar sa nu fie cu pietre stralucitoare
multumesc si sper ca ma bagati in seama si ma ajutati
elara spune:
Salutare, fetelor, dragelor...
Maimu, cabinet de cosmetica nu cunosc... ca nu am fost niciodata. Din fericire eu nu prea am avut probleme cu tenul.
Depinde ec probleme ai tu. Eu una ti-as recomanda un tratament pe care sa-l faci acasa cu o crema, timp de vreo 2 luni (si pana la nunta ai timp). Este o crema care iti face un peeling chimic si asadar iti forteaza tenul sa se regenereze. Este f putin agresiva metoda si, in opinia mea, este de preferat unui tratament mecanic, asa cum e acela pe care il pratctica cosmeticienele. Ba chiar este interzis sa rupi orice cos, cat timp urmezi tratamentul cu acet unguent. Si dupa ceva vreme (cu siguranta pana la nunta) vei avea un ten f curat si frumos.
Daca vrei, scrie-mi pe PM si iti spun numele cremei, numai ca ai nevoie de reteta de la un medic. Daca vrei poate iti fac eu rost si de reteta. Eu l-am folosit o sg data (timp de vreo luna si jumatate) si rezultatul a fost super.
Despre cameraman..iar nu stiu ce sa-ti recomand. Noi l-am ales pe Radu300, fiindca din primavara au si cameramani in echipa ("de la anetie miresici fotograf recomandat cu caldura"). Prefer sa nu-l recomand pana nu vad eu rezultatul dupa nunta mea. Dar daca ti se pare suficeient ca l-am ales... Ce am vazut noi cand am fost in vizita la el, mi s-a parut bine facut, incat sa il alegem pe el. Dar nu vreau sa gresesc cumva...
Despre voal..nu sunt sigura dar parca am vazut eu la Gioconda in Cocor un voal crem care nu lucea. Il proba o mireasa. Asta a fost insa acum cateva luni.
Insa daca ai rabdare si colinzi multe magazine..e imposibil sa nu gasesti. Dupa cum probabil ca stii, cele mai multe magazine cu articole pentru nunta sunt pe Lipscani.
Aaaa si am mai vazut voal crem nelucios (de fapt rochia era facuta cu voal de acesta) in Victoria la Creal Design.
Despre colier..nush ce sa zic... Intra in toate magazinele unde vezi bijuuri si tre' sa gasesti ceva pe gustul tau.
Succes.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by maimu
am nevoie de ajutor - on si off topic:
-un cameraman bun ca habar nu am incotro sa ma indrept
nunta vad k e in Bucuresti. dak vrei (pt k nu vad alte raspunsuri legate de cameraman), iti pot da datele cameramanului meu, insa fiind f cautat, e posibil sa nu fie liber atunci, dar poti incerca.
la nunta noastra, am lucrat impreuna...mi-am organizat singura nunta, doar nu era sa nu ma bag si la montajul omului, sa pun niste chestii ale mele.. pt ce a iesit, nu am decat un cuvant: SUPERB!
si tot el face si fotografiile...deci se poate 2 in 1.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006