Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Tabitha merci pt detalii ! Off... rau mai e cand astepti!
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire si va rog sa ma sfatuit....
Sambata am facut un test de ovulatie si a iesit in catva secunde POZITIV - mare lucru ca pana acum de un an de zile nu am vazut cum arata un test de ovulatie pozitiv........
Sambata am prestat, duminica seara am prestat......
Cate zile este ovulul fecundabil de la data la care mi-a iesit testul pozitiv? adica sa mai prestez si azi sau mai bine marti - ca sa se mai refaca spermograma sa fie de calitate?
Eu sunt sigura ca a fost ovulatie ca pe langa test, m-au durut si ovarele ca la ciclu, si o mica sangerare / duminica.
O alta intrebare este daca am uter retrovers, cum sa stau dupa........?
Doamne ajuta sa fie aceasta luna cu un bebe sanatos.
Multumesc fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

housepocket480: eu stiam ca dupa ce iese testul de ovulatie pozitiv, ovulatia va avea loc in max. 24 ore. Asadar daca ai facut testul sambata, probabil ca ovulatia a avut loc cel tarziu duminica, in jurul aceleiasi ore. Iar ovulul expulzat poate fi fecundat in 4-24 ore de la ovulatie. Asadar, daca ar fi dupa mine, te-as sfatui sa mai prestezi azi o data, ca sa fii sigura ca ai prins momentul. Desigur, depinde si de calitatea spermogramei. Daca nu este una f. buna, este de dorit sa prestezi la 2 zile. Oricum, se zice ca mai bine prestezi inainte decat dupa ovulatie, deoarece spermatozoizii pot trai pana la 72 de ore. In ceea ce priveste uterul retrovers, eu stiam ca este de doirt sa stai pe burta dupa ce ai avut contactul sexual (si mai erau unele voci care spuneau ca este bine sa ai contactul sexual pe la spate, daca ai uterul retrovers). Te pup si sa dea DD sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Bubuleana fata dulce...nimic nou la orizont...sint ziua 12...am prestat ieri ai alaltaieri ...probabil voi presta si azi si maine...nu-sh ce sa zic...tropaie hormonii-n mine zilele astea ...l-as sechestra pe-al meu sot in dormitor nu alta...poate se lasa cu bebei luna asta ...
Oanabbbparca tu erai suparata ca e frig si ploua la tine...trimite-mi mie ploaiaaaa!...eu in schimb iti trimit muuuuult soare....aici se moare de cald si n-a plouat decit de 2 ori in vara asta si atunci fff putin...
Clauclau imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta ...dar o noua luna,o noua sansa,nu-i asa?Bafta!
Amely imi pare rau scumpa ca ti-ai dereglat CM...si naturistele astea uneori te dau peste cap complet...ce ai luat tu in perioada asta?...
Avalon eu personal n-am auzit de testul asta...si de multe ori farmacistii vb si ei ca sa se afle-n treaba...dar pe de alta parte,pina nu incerci un produs nou n-ai de unde sa stii daca-i bun sau nu...
Simonettule iar esti cu nasul pe sus ca la inceput si nu ma bagi in seama ...da' eu tot te pup muuult

Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

la mine cred ca Z29 se transforma in Z1 de dimineata am o secretie ciudata - maronie-bej- care nu ramane deloc pe tampon, se ia doar un pic pe hartia igienica si atat! deci o cantitate infima...daca a mai avut careva asa spuneti-mi si mie de la ce poate fi bebe nici vorba am mai facut un clear blue - clar negativ

luna asta voi face pauza de la proiectul bebe - am nevoie sa ma detasez putin inainte de concediu si de inceperea anlizelor in toamna... in plus vom face scufundari si este contraindicat sa fiu gravii asa ca fetelor va tin pumnii! macar voua sa vi se arate a doua liniuta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu scump si drag .mergi in concediu, relaxeaza-te si cred ca dupa concediu nici nu vei mai avea nevoie sa incepi analizele.ai vazut cat de benefice au fost concediile pentru fetele care au pleact la odisee

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, ce zi lunga la servici, abia asteptam sa ajung acasa sa vorbesc cu voi, la birou nu prea am timp din pacate.

TABITHA, multumesc pentru sfaturile legate de temperatura, chiar imi sunt foarte utile. Deci sa inteleg ca in momentul in care o sa apara o temperatura mai inalta, eu deja am ovulat.O sa fac si teste de ovulatie luna aceasta si sper sa reusesc sa o identific la momentul respectiv. O sa-ti urmez sfatul si fac tot posibilul sa prestez intre Z 7 si Z 20. Cred ca nu o sa fie foarte greu tinand cont ca baietelul meu e la bunica in vacanta si eu cu sotul suntem singuri acasa.
Multa bafta si tie Tabitha si sa dea Dumnezeu sa trecem cat mai repede la odisee.

AMELY, asa e draga mea, nu am simtit deloc ovulatia, n-am avut nici scurgeri, nimik. Si eu de zor, dar degeaba. Adevarul e ca ciclul trecut a fost foarte scurt, m-a tinut doar 2 zile si poate de aici mi s-a tras!
Imi pare tare rau de dereglarea ta, eu zic ca e posibil sa fie si de la naturiste, ai produs o schimbare in organism! Dar o sa fie bine, o sa vezi!

PICCAFLOR, ai dreptate, o noua luna, o noua sansa! Trebuie sa gandim pozitiv. O sa se intample minunea si pentru noi.

BUBULEANA, asa mi s-a intamplat si mie inainte sa-mi vina ciclu. Am avut o scurgere maronie care se vedea doar cand ma stergeam cu hartie si a doua zi au venit uratii
Dar poate la tine nu e asa. Oricum , cel mai bine e sa te bucuri de vacanta si sa te distrezi cum sti tu mai bine, ca apoi vine si bb.

Va pup pe toate si sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Amely eu nu cred ca te-ai dereglat de la trat. naturist, stai linistita. Exista intarzieri de CM cel putin o data pe an, la orice femeie, deci nu e ceva anormal. Pina la o saptamana de intarziere nu ai de ce sa-ti faci mari pobleme, decat de o eventuala sarcina. Mai ales nu uita, ca ai facut laparo acum 2 luni si sunt multe femei care au dereglari de CM din cauza laparoscopiei, care pot tine si 3 sau 6 luni. Mie de ex. in primele 2 luni de la laparo am avut CM de 3 ori, acum s-a reglat. Poate la tine a venit ceas primele 2 luni si
acum apar mici dereglari, care vor trece cu siguranta. Te si-ti doresc o seara linistita.
Fetelor, am si eu o intrebare: e posibil sa ovulezi 2 zile la rand, daca ai mai multi foliculi??? Pentru ca eu am avut acum doua seri prima durere mica la ovarul drept si cred ca atunci a fost ovulatia, iar aseara am mai avut o intepatura tot la ovarul drept, mai puternica decat cea dina seara trecuta. Azi dimineata mi-am luat si eu temperatura, ca tot nu mi-am mai luat-o de cateva luni si surpriza 37.2, deci inca mai sunt la ovulatie, sau a trecut?? De mentionat ca azi sunt z13 si la monitorizarea din z9 am avut trei foliculi pe acelasi ovar de 21, 23, 24mm si endometrul 10mm. Am si prestat zilele astea, cu toate ca nu sper la nimic si ma doare sa vad cum trece ovulatia pe langa mine, pentru ca trompa pe care a fost ovulatia e filiforma. Sper din tot sufletul sa ovulez in sfarsit si pe stanga, luna viitoare si nu stiu daca e bine sa fac stimulare sau nu. Mi-e groaza sa nu se formeze veun chist de la stimulare. Am pus cam multe intrebari si cred ca v-am zapacit. Inchei aici si va urez o seara minunata!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioanatugs: daca ai avut durerile pe acelasi ovar pe care ai avut cei 3 foliculi, eu zic ca este posibil sa fi ovulat de 2 ori. Iar sansele lasa-le in mainile Domnului, El le aranjeaza pe toate. TB de 37,2 nu poate spune nimic daca nu ai si cel putin 3-4 valori in zilele de dinainte. Caci difera de la femeie la femeie, de la luna la luna. Eu pana acum mereu aveam TB peste 37,0 grade dupa ovulatie, luna asta o singura data a atins 37,0 desi sunt ziua 22 si ecografic mi s-ar fi confirmat ca am ovulat. Asadar, daca vrei sa poti interpreta TB, este bine sa ti-o iei regulat 2-3 luni de zile, ca sa stii care este graficul tau. Te pup si iti tin pumnii sa dai lovitura cu trompa cea filiforma.

clauclau: ai inteles f. bine, de aceea este bine de luat TB 2-3 luni cel putin la rand, ca sa-ti poti face o idee si sa poti prognoza pentru luna urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha multumesc frumos pentru raspuns, cred ca ai dreptate! Eu nu am rabdare sa-mi iau TB in fiecare zi, va admir ca voi puteti! Cat despre sanse, eu stiu ca nu sunt, dar ma las in mana Domnului! Esti o draguta, te admir pentru rabdare, curaj si optimism!Multumesc inca o data pentru incurajari!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput